- 29 Eylül 2014
- 9.567
- 19.401
- 498
Bir veterinere gidiyoruz dönüşte evi tekrar tekrar kontrol ediyor, kokluyor. Aman biri evinden bir şey almıştır, mamasını yemiştir, suyunu içmiştir ne olur ne olmaz. Öyle dikkatliyizKedinin rahatlığı bu zaten. Çok uzun olmadıkça ve kontrol eden biri olduğu sürece bırakabilirsiniz. Çoğu kedi sahibi böyle yapıyor zaten. Kedi, köpek gibi başkasının evine bırakabildiğiniz bir varlık değil maalesef.
Yukarıdaki üyeye katılıyorum ayrıca, eve kamera koyabilirsiniz.
Ben de birkaç kere dışarı çıkarmak durumunda kalmıştım, çok korkmuştu. Bu uzun yolu ona çektirip iyice strese sokmak istemedim. Onun konforu için en iyisi evde kalmaktı. Yeni sahiplendiğim için henüz tecrübesizim. Bana kedi gibi değil de bebek gibi geliyor sanırım bundan dolayı kalbim ağzımda atıyor kaç gündür. Mesajlarınız çoook iyi geldiben de sevgilime verdim bayram tatiline cikarken kedimi. giderken işedi kaba korkudan, cok üzüldük ailecek. ama gider gitmez alışmış, koynis koyniş fotoları geldi. hic sallamamis bile. ki on senedir bizimle ve asosyal bir kedi
yani diyecegim cok takilma, o evinin tadını cikartiyordur. kediler özgürlük severler
Evet, tek yaşıyorum. Çok haklısınız, ben de okusam ben de böyle düşünürdümBen farklı bir tavsiyede bulunacağım.
Tek yaşıyorsunuz galiba. güvenlik abiniz güvenilirdir ama dönünce kilidinizi değiştirin isterseniz.
Son zamanlarda maalesef haberlerde neler izliyoruz
Ahhh keşke benim de sizin gibi komşum olsaydı. Oturduğum sitede maalesef komşuluk yokBende kimseye emanet etmeden gidemem :) ama zaten 2 gün kalmıd kontrol edende var sorun olmaz. Bu konuda mahallenin bakıcısı benim kaç kişinin anahtarı var tatile giderler ben her gün sabah akşam giderimkomşu bebeklerim hepsi
Benim iki kedim var, ikisi de çok soğuk nevale. Ara ara vericem sizi yeter artık diyorum.Bir veterinere gidiyoruz dönüşte evi tekrar tekrar kontrol ediyor, kokluyor. Aman biri evinden bir şey almıştır, mamasını yemiştir, suyunu içmiştir ne olur ne olmaz. Öyle dikkatliyiz
Kesinlikle eve gittiğimde onu mutlu etmek için elimden geleni yapıcamNe desem bilemedim. 4 senedir tatile gitmiyorum doğru düzgün sırf kızım depresyona girmesin diye. Hayvan dostu yerler var ama yadırgar, yine panik olur biliyorum. Erkek kardeşime alıştırdım, onunla kalabiliyor artık. Döndüğünde sana küsmüş olabilir, terkedilme korkusu yaşamış olabilir. Bol bol sev, neyi seviyorsa o yiyecekleri ver kendine gelir. Minick kafaları var zaten ağızlarını burunlarını yerim ben onların. Kendine gelir annesi korkma, mama, su var, fazlasıyla ilgilen dediğim gibi yaş mama ver, ödül mamalarından ver.
Aklıma ne geldi anlatayım. Boşanmışım, exi evden göndermişim, tek yaşıyorum kızınla. Annemler geldi ziyarete hem de nasılım diye bakmaya. Aman sakın sineklikleri açmayın, pencereleri açık bırakmayın, dışarı çıkacaksanı kapıyı uzun süre açık bırakmayın, klozetleri kapatın su içmesin ordan vs sıraladım. İşe gittim. Benim deli kızım git sen, koltuğun arkasını sök içeri gir. Annemle babam tüm gün aramışlar, ses çıkarmamış, bulamamışlar. Bulmak imkansız kimin aklına gelir. Babam anneme demişki, hanım biz mutlak butlan gelmeden evden gidelim (şehir dışından geldiler ) . Biz bunu açıklayamayız, bizi mahveder. :))Kesinlikle eve gittiğimde onu mutlu etmek için elimden geleni yapıcamZaten çok mutlu, huzurlu benimle şükürler olsun. Enerjimiz çok iyi tuttu, o benim bebek kızım
Benim kız da saklanıyor bazen, yaş mana paketini elime alıp ses çıkarır çıkarmaz fırlıyor saklandığı yerdenAklıma ne geldi anlatayım. Boşanmışım, exi evden göndermişim, tek yaşıyorum kızınla. Annemler geldi ziyarete hem de nasılım diye bakmaya. Aman sakın sineklikleri açmayın, pencereleri açık bırakmayın, dışarı çıkacaksanı kapıyı uzun süre açık bırakmayın, klozetleri kapatın su içmesin ordan vs sıraladım. İşe gittim. Benim deli kızım git sen, koltuğun arkasını sök içeri gir. Annemle babam tüm gün aramışlar, ses çıkarmamış, bulamamışlar. Bulmak imkansız kimin aklına gelir. Babam anneme demişki, hanım biz mutlak butlan gelmeden evden gidelim (şehir dışından geldiler ) . Biz bunu açıklayamayız, bizi mahveder. :))
Beni aradılar, dedim o saklanmıştır bir yere çıkar. Panik olmayın. 2-3 saat sonra çıkmış koltuğun içinden:).
Kardeşim de benzerini yaşadı. Sabahın körü aradı beni, abla ben kediyi bulamıyorum, nolur bana kızma, panik geçiriyorum şuan. Kesin evden kaçtı diye. Dedim o çıkar bir yerdeeen. Panik olmaa. Evimizde beraber yaşadığımız hayvanlar bizim evlatlarımız oluyor. Çok hassasız onlar konusunda seni anlıyorum. Ama şunu bil, bildiği ortam, yabancı bir yerde değil. Kediler sahiplendikleri mekanda daha iyiler. Yoksa depresyona girebiliyorlar. 2 gün kalmış, içini ferah tut.
Selam kızlar. Bayram sebebiyle ailemi memlekete ziyarete gittim, oradan da başka şehire geçtim tatil yapıyorum. 1.5 ay önce dünyalar tatlısı kedimi sahiplendim. Onu getirme şansım yoktu, otomatik mama ve su makinesi aldım ona; 2 adet biri kapalı biri açık olmak üzere tuvaleti var. Yani yiyecek ve tuvalet sorunu yok. Sitemdeki güvendiğim bir güvenlik abi var (4 yıldır aynı sitedeyim) anahtarımı ona verdim, bakıyor 2 günde bir sağ olsun. Buna rağmen gelin görün ki kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Geleli 4 gün oldu, 2 gün sonra dönücem kısmetse. Kızım evde tek kaldı diye kendime zehir ediyorum tatilimiAnksiyetem tuttu, peşin ödeme yapmış olmasam basıp gidicem o derece. Lütfen beni rahatlatacak şeyler söyleyin Onu çoooook seviyorum Bırakacak kimsem yoktu maalesef.
Oyun arkadaşı hepsinde işe yaramıyor ya. Benimkiler anne oğul, daha bir kere beraber oynadıklarını görmedim. Arada havada tüy uçuşmalı kavgaları oluyor amaKedinize muhakkak bir oyun arkadaşı lazım tek başına kalınca genelde çok sıkılır kalmış şurda 2 gün gidince gönlünüzü alırsınız :) güvenilir kontrol edecek birisi varmış.
Dönüşte anahtar kilidini değiştirin tavsiyem bu olur.
ya kiyamam kedoşaYeni bir tane daha kedi sahiplendik ve yine kötü sahip elinden aldık. Psikolojisi bozuk hayvanın 2 defa camdan atlamış vs. Biraz adapte olmadan sorun yaşıyor ama tramvalı bir kedi alışır diye umuyorum kedilerin karakteri dolayısıyla.
Bu aradaBibibella sağlık kontrolünden geçti kuyruk ekleminde sıkıntı var. Acı çekmemesi için takviyeye başladık ve ilk aşısını oldu iç ve dış parazit. Yaş mama ile beslenmiş hep kalitesiz mamalar. Kuru mama ile karıştırıp verdim ama çok iştahsız multivitamin vs. Verdim diğerleri yavruydu bu 9 aylık kuru mamaya alışmaz mı? Bir de iştahsızlık normal mi acaba? yenGEnC Senin de yorumunu bekliyorum
Aklıma ne geldi anlatayım. Boşanmışım, exi evden göndermişim, tek yaşıyorum kızınla. Annemler geldi ziyarete hem de nasılım diye bakmaya. Aman sakın sineklikleri açmayın, pencereleri açık bırakmayın, dışarı çıkacaksanı kapıyı uzun süre açık bırakmayın, klozetleri kapatın su içmesin ordan vs sıraladım. İşe gittim. Benim deli kızım git sen, koltuğun arkasını sök içeri gir. Annemle babam tüm gün aramışlar, ses çıkarmamış, bulamamışlar. Bulmak imkansız kimin aklına gelir. Babam anneme demişki, hanım biz mutlak butlan gelmeden evden gidelim (şehir dışından geldiler ) . Biz bunu açıklayamayız, bizi mahveder. :))
Beni aradılar, dedim o saklanmıştır bir yere çıkar. Panik olmayın. 2-3 saat sonra çıkmış koltuğun içinden:).
Kardeşim de benzerini yaşadı. Sabahın körü aradı beni, abla ben kediyi bulamıyorum, nolur bana kızma, panik geçiriyorum şuan. Kesin evden kaçtı diye. Dedim o çıkar bir yerdeeen. Panik olmaa. Evimizde beraber yaşadığımız hayvanlar bizim evlatlarımız oluyor. Çok hassasız onlar konusunda seni anlıyorum. Ama şunu bil, bildiği ortam, yabancı bir yerde değil. Kediler sahiplendikleri mekanda daha iyiler. Yoksa depresyona girebiliyorlar. 2 gün kalmış, içini ferah tut.
Sağolya kiyamam kedoşaistahsizlik bence normal. benim kedim dananin teki ama hasta oldugunda en sevdigi köfteyi bile yemez. o da iyilestikce, keyfi yerine geldikce yemeye başlar merak etme.
ayrica yasmamaya alissa da kuru mama da yer ac kaldikca.
sifasi bol olsun kedisin
Hiç sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?