Tek çare boşanmak mı??? Hanımlar bir bakın

Blackandwhite2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
50
16
3
1,5 senelik evliliğimizde kocam sürekli başka kadınlara bakıyor bunu bi tek ben değil bizimle birlikte dışarı çıkan insanlarda söylüuor. Artık psikolojikman çöktüm bunalımdan çıkamıyorum. Çok defa konuştum hep sonuna kadar inkar ediyor. Ama bizimle dışarı çıkan insanlarda baktığını ben söyleyince farketmeye başladı. Tabi bu konuyu dışardan bakarak bir bakış yüzünden boşanılır mı diyenler olabilir ama yaşamayan bilmez. Ne kendime öz güvenim ne de eşime güvenim kaldı. Güya aşık olarak evlendik içimde zerre sevgi kalmadı. Bana önerileriniz neler . Ne yapabilirim bakmaması için. Ya da baktığını kabul etmesi ve bu huyundan vazgeçmesi içi. Yoksa tek çare yazdığım gibi boşanmak mı. Çünlğ dayanacak gücüm kalmadı. Bütün günümü etkiliyor ruh gibiyim

Başkalarına nasıl baktığı önemli yani örnek verecegim benim kayınbabm insanlara öyle bir bakarki sapık sanırsın ama adam huyu o normalde çok temiz saf bir adamdır ama bakışı o eşinde öylemi yoksa başka türlü begenerek filanmi bakıyo kesiyormu yani

Başkalarına nasıl baktığı önemli yani örnek verecegim benim kayınbabm insanlara öyle bir bakarki sapık sanırsın ama adam huyu o normalde çok temiz saf bir adamdır ama bakışı o eşinde öylemi yoksa başka türlü begenerek filanmi bakıyo kesiyormu yani
Beğenerek bakıyor. Özellikle güzel bakımlı havalı kadınlara yani herkese değil

Baktım kendisi farkında değil kadınlara bakmaktan

Konu sahibi isemsizce guldum gulsem mi aglasam mi derler ya.

Baskasina bakmaktan sizin baska erkeklere baktiginizi farketmemesi komik olmus:KK48:

Sevdiginizden evlenmeden once fark etmediniz ya da arkaya attiniz galiba bak bak doymuyor mu ya insanin gozu yorulur.

Annem böyleydi geçen hafta....Oturduk sosyal tesiste pasta söyledik.Pastayi mi yedi benim arkamdan geçen kadınları mi gozleriyle yedi belli değil.Tepeden ayağa kadar süzuyor...sonra ayaktan tekrar yukarı kadar çıkıyor ...o esnada ki yüz halini görseniz annemin Nur Yerlitaş in adaylara bakışı gibi "bizimle değilsin bebeğim":işsiz:Uyardim en sonunda öyle son verdi.

Kötü bir durum.10 küsür yıllık eşim geçenlerde bir bayana bakti (havalı biriydi,Bende baktim)hemen ayarını çektim.ilk defa yaşanılan bir şey olmasına rağmen gerçekten sınır bozucuydu

Sen de o zaman gidip makyaj teknikleri öğreniyorsun. Havalı kıyafetler alıyorsun. Ssdece dışarda değil evde de nike ın siyah taytlarını ustune de salaş havalı t-shirt ler giyiyorsun. Rahatsız olursa sen bakmayı kesene dek böyleyim de. Saçların kısaysa kaynak yaptır. Boyat. Öyle hemen pes etme elinden gelen mücadeleyi ver. Belki senjn de öyle olmanı istiyor ama söyleyemiyor

Back
X