Tek çare boşanmak mı??? Hanımlar bir bakın

Allah yardımcın olsun. Garip bazısı yapıyor ama çaktırmadan yada eşi yanında degılken böyle biriyle cok zor.

Babamın çalıştığı işyerinde bi adam vardı o da bakar dururdu donup kalıyordu.
Laboratuardaki bayan şikayet etti.
Babam merak etme bana da öyle bakıyo senlik birşey değil demişti.:KK48:
Bazısı istemsiz bakar umarım öyledir.

Kardeşim ben de bakıyorum ilgi çekici kadınlara. Baştan aşağı suzuyorum bazen çünkü çok dikkat çekici makyaj yapıyorlar ya da giyimi açık saçık oluyor. Bu şekilde giyinen kadının mesajı da kendisine baktirmaktir zaten. Ama benim bakmamla bir erkeğin bakması aynı şey değil. Kadınlar baktirmak için ellerinden geleni yapacak erkek de bakmayacak öyle mi ! Ancak yüksek ahlak anlayışına sahip biri bakmaz öyle bir kadına

Bence yuksek ahlaka sahip degil normal insanin kotu niyetle bakmamasi lazim boyle derseniz bakanlari mesrulastirmis normallestirmis oluyorsunuz.

Bakmayan var mi ki gercekten yani ben pek denk gelmedim sanirim erkek cinsinin gözünün güzel bi kadin gördüğünde bakmadan gectigine. Ama yani bunu caktirmadan yap bari dimi goz capkinligininda bi ayari olsun:KK48: ben böyle seyleri cok sorun etmiyorum sanirim ama tabi sapik bakislari kastetmiyorum esinde oyle bakmiyodur bence huy bu birazda degismez yolda bakmasa tvde bakar orda olmasa sosyal medya fark var mi

Bakmayan var mi ki gercekten yani ben pek denk gelmedim sanirim erkek cinsinin gözünün güzel bi kadin gördüğünde bakmadan gectigine. Ama yani bunu caktirmadan yap bari dimi goz capkinligininda bi ayari olsun:KK48: ben böyle seyleri cok sorun etmiyorum sanirim ama tabi sapik bakislari kastetmiyorum esinde oyle bakmiyodur bence huy bu birazda degismez yolda bakmasa tvde bakar orda olmasa sosyal medya fark var mi
Zaten her yerde bakıyor tv sosyal medya gerçek hayat farketmiyor

Zaten her yerde bakıyor tv sosyal medya gerçek hayat farketmiyor

İste bende bunu diyorum yani belki de bu birazda olsa sizin abartiniz olamaz mi göz bu yani bakabilir ama ben mesela yanimdaki insan nereye bakti nasil bakti cok dikkatimi cekmez bu sanirim sizde takinti olmus surekli takibe almissiniz. Bu cok normal fln demiyorum esinizin yaptgi icin yanlis anlamayin sadece biseylerin degismesini istiyosak once kendimizden baslamaliyiz ya hani siz kendinizi rahatlatn bnce umursamyn cok ya da gercektn bosanin cunku huy degismez maalesef

Umursamamaya çalışacağım
Canım bir tanıdığım evli çift var, adam öğretmen. Eşinin yanında süreki bayan iş arkadaşlarından bahseder. Eşide çok kıskanır bu durumu, ama o kıskandıkça eşi öyle bir keyiflenirkiii...Eşini kıskandırmak çok hoşuna gidiyor adamın .)

Ben baktığını zannetmiyorum bence siz takıntı haline getirdiniz bence biraz kendinizi rahat bırakın eşimle 6 senelik sevgililik döneminden sonra evlendik 2 yıllık evliyim hiç sizin gibi adam nereye bakıyor diye dikkat etmedim ve başkalarına da söylerseniz inanin adamcağız bakmasa bile size AAA evet baktı derler kendinize yazık takmayın ya

1,5 senelik evliliğimizde kocam sürekli başka kadınlara bakıyor bunu bi tek ben değil bizimle birlikte dışarı çıkan insanlarda söylüuor. Artık psikolojikman çöktüm bunalımdan çıkamıyorum. Çok defa konuştum hep sonuna kadar inkar ediyor. Ama bizimle dışarı çıkan insanlarda baktığını ben söyleyince farketmeye başladı. Tabi bu konuyu dışardan bakarak bir bakış yüzünden boşanılır mı diyenler olabilir ama yaşamayan bilmez. Ne kendime öz güvenim ne de eşime güvenim kaldı. Güya aşık olarak evlendik içimde zerre sevgi kalmadı. Bana önerileriniz neler . Ne yapabilirim bakmaması için. Ya da baktığını kabul etmesi ve bu huyundan vazgeçmesi içi. Yoksa tek çare yazdığım gibi boşanmak mı. Çünlğ dayanacak gücüm kalmadı. Bütün günümü etkiliyor ruh gibiyim
Canım kesinlikle ayrıl çocuğun yoksa
Benim de başıma geldi kısa sürede tanıştırma vesilesiyle evlenmiştik köylümüzdü
Resmen kadını baştan aşşa süzdü
Öğretmenevindeydik
Kadın gelince iyice süzdü
Ben de dedim ki ben seninle yapamam falan
Sora sana mı öyle gelmiş falan dedi derken devam ettik
Sora biz nişanlıyken kız kardeşimi evden davulla çıkarıyorduk nikah için bi baktım giriş kattan bakan kıZı süzüyo
Herkes eğlenirken
Ayrıldım zaten kabullenemem ben

Bekara eş boşamak kolay derler diye yorumlar gelmeden yazayım.
Kesin boşanırım NET.
Konuşmussunuz anlamamış bile.
Siz özgüveninizi bu adam yitirmeyin.
Böyle bir adama ömür adamaya değer mi?
Bakmaması için bir seçenek var kör olması.

Bu çok ağır ve kabullenemeyeceğim bir durum benim için.
Kız kardeşiniz,akrabanız,dostunuz vs. yok mu ?
Onları da böyle süzüyor mu ?
Nasıl hala o adamla aynı evde kalabiliyorsunuz o_O

Korneasina tüküreyim ,benim etrafimdada var boyleleri tanidiklarim tanimak istemediklerim ,gozuu disarda dedikleri bu olsa gerek...sizde uyarin basklarida uyarsin surekli sürekli ,goz onun ayaktami uyuyor bu?iindirsin kafasini baskalarinin karisindan kizindan.

Ya bakın siz söylemişsiniz hala yapıyorsa adamı darlama bacım belki gerçekten farkında değildir swnde sürwkli adamımı izliyon bak başka tarafa yanındakilere niye söylüyon adamın günahına giriyon belki sürwkli sana da baksam sana da söylerim ha sapık gibi mi bilemedim ama nereye baktığı da önemli bi de meslek hastalığı oluyor bazen bende çok anlatırım mealeği ne

Benim arkadaşımın eşi ,mesela her gördüğü güzel kıza, içine düşecekmiş gibi bakıyor,kendi eşinide sürekli dış görünüşüyle eleştirir.ama görseniz eşi yanındayken sanki çok mutlu bi çift gibiler,ama bilemiyorum ,neden o zaman başka kızlara uzun uzun bakıyor.:kahve:

keşke bakmasa keşke düzelse, bakıyor ve siz varken yapıyor bunu ve inkar ediyor, bilmiyorum çok kötü ben gözlerini yuvalarından çıkarmak isterdim sanırım. bir başkasına bakarsın ama gözdür bu görürsün efendi gibi kafanı çevirirsin 2. kez dönüp bakıyorsan bu ihanete girer illa fiziksel bir şey yaşamaya gerek yok.

Beğenerek bakıyor. Özellikle güzel bakımlı havalı kadınlara yani herkese değil
Siz nasıl giyinirsiniz evde dışardayken falan,yani makyaj falan yapıyormusunuz ?eşiniz makyaj yapan ve mini etekli , kızlaramı bakıyor, doğal güzellikte olan kızlaramı bakıyor,?sizin giyim tarzınızla baktığı kızların tarzı nasıl mesela?

keşke bakmasa keşke düzelse, bakıyor ve siz varken yapıyor bunu ve inkar ediyor, bilmiyorum çok kötü ben gözlerini yuvalarından çıkarmak isterdim sanırım. bir başkasına bakarsın ama gözdür bu görürsün efendi gibi kafanı çevirirsin 2. kez dönüp bakıyorsan bu ihanete girer illa fiziksel bir şey yaşamaya gerek yok.
Aynen canım,bakıp kafayı çevirmek var,bide uzun uzun bakmak var. elbette bizler bakışlardan herşeyi anlayabiliyoruz,kadınlar zaten detaycıdır,ve bizler kadın olarak herşeyi inceleriz,bir açık buluncada,ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliriz,bu bizim doğamızda var,yani hiç bir kadın,gözle bile olsa başka kadınlara bakan bir erkeyi kabullenemez,tabiki her insan, her insana bakar,burada bahsettiğimiz bakış tarzı, uzun uzun bakmak ,çapkın şekilde bakmak, bu iki bakışıda kadınlar zaten çok kolaylıkla çözebiliyor.çünkü bazı bakışlar farkedilmeyecek gibi değil,aradaki fark çok bariz bir şekilde belli oluyor.:kahve:

Back
X