Tek çare boşanmak mı??? Hanımlar bir bakın

keşke bakmasa keşke düzelse, bakıyor ve siz varken yapıyor bunu ve inkar ediyor, bilmiyorum çok kötü ben gözlerini yuvalarından çıkarmak isterdim sanırım. bir başkasına bakarsın ama gözdür bu görürsün efendi gibi kafanı çevirirsin 2. kez dönüp bakıyorsan bu ihanete girer illa fiziksel bir şey yaşamaya gerek yok.
2. Kez baktığı da oluyor

Siz nasıl giyinirsiniz evde dışardayken falan,yani makyaj falan yapıyormusunuz ?eşiniz makyaj yapan ve mini etekli , kızlaramı bakıyor, doğal güzellikte olan kızlaramı bakıyor,?sizin giyim tarzınızla baktığı kızların tarzı nasıl mesela?
Onlar açık ben tesetyürlüyüm evde bende açıklar gibi giyiniyorum tabii

Boyle biriyle degil evli olmak, bir nedenle birlikte sokakta yurumek zorunda kalsam utancimdan yerin dibine girerdim. Resmen sapik ve bunu gizleme gereksinimi bile duymuyor.

Sizde bakimli guzel giyinin abartin sorarsada baskalarina bakiyorsun benimde onlar gibi olmamimi istersin die dusunmustum dersiniz

Kusura bakma da karısının yanında dışarıdaki kadınlara bakan adama sapık derim ben.Kocanızın ar damarı çatlamış,kapalı olmasaydınız derdim ki siz de mini giyinin kocanızın yanında erkeklerin nasıl baktığını anlatın derdim de neyse.Ayrıca anladığım kadarıyla kocanızın dışarıdaki kadınlara bakmadı için illa mini veya açık giymesine gerek yok güzel bi kadın/ kız görünce dönüp dönüp bakıyo terbiyesiz herif.Ay çok sinirlendim kocanıza,Allah korusun benim öyle kocam olsa yolardım onu.Ayrıca dışarıda mı millete mi bakıyo olay çıkartın.Rezil edin ahlaksızı.Ama yok düzelmiyorsa ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin arkadaşım başka yolu yok

En iyisi bakmaması ama dışarda o kadar kızlar var ki ben bile bakıyorum. Yani eşinizin başını öne eğerek yürümesi gerek görmemesi için. Boşanmayı da aklınızdan çıkarın. Boşanma olayını oyuncak haline getirmeyin ve kesinlikle hiçbir konuşmanızda bile geçmesin

Kusura bakma da karısının yanında dışarıdaki kadınlara bakan adama sapık derim ben.Kocanızın ar damarı çatlamış,kapalı olmasaydınız derdim ki siz de mini giyinin kocanızın yanında erkeklerin nasıl baktığını anlatın derdim de neyse.Ayrıca anladığım kadarıyla kocanızın dışarıdaki kadınlara bakmadı için illa mini veya açık giymesine gerek yok güzel bi kadın/ kız görünce dönüp dönüp bakıyo terbiyesiz herif.Ay çok sinirlendim kocanıza,Allah korusun benim öyle kocam olsa yolardım onu.Ayrıca dışarıda mı millete mi bakıyo olay çıkartın.Rezil edin ahlaksızı.Ama yok düzelmiyorsa ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin arkadaşım başka yolu yok
Kadınlar mini eteği erkekler baksın diye mi giyiyorlar sizce ?

Siz yakışıklı bir erkek görünce bakmıyor musunuz ? Yüzünüzü mü çeviriyorsunuz yoksa ?

Eşinin yaptığı kesinlikle hoş bir şey değil ama boşanmayı gerektieecek bir şey de değil

Boşanmayı gerektirecek bir davranış değil.
Ama uyarın onu, böyle yapınca beni üzüyorsun, üzülüyorum ben deyin.

="fyza2014, post: 55501136, member: 590966"]Kadınlar mini eteği erkekler baksın diye mi giyiyorlar sizce ?
Niye giyiyorlar bir aydınlatın bizi ya. Böyle uzaktan konuştuğunuza göre siz giymiyorsunuz da ama giyen insanların niye giydiğini çok iyi biliyorsunuz. Bu kadar özgüven kimde olur bilemedim

Back
X