Tek çare boşanmak mı??? Hanımlar bir bakın

Ilk defa bu kadar net yazacagim. Bosanin. Bir bucuk senelik evlilikte bu konu ne kadar lacka olmus ki defalarca bosanmadan donulmus. Ozguven bitirir, icten ice curutur bu adam. Oyle bir hale gelirsiniz ki benim neyime asik olmus adam, neremi begenmis dersiniz. Aynalara bakmak istemezsiniz. Kimin bunu yapmaya hakki var? Soylediginiz kadariyla bakimli, cekici bir kadinsiniz. Esinizde sorun var, kuruntunuz degil. Arkadaslariniz bile soylemis. Boyle devam ederseniz asosyal, agresif, kendine guvensiz birine donuseceksiniz. Sizi boyle yipratmasina izin vermeyin. Davranisini bir sekilde duzeltse bile bunlari hep hatirlayip yetersiz hissetmeye devam edeceksiniz. Sinirlendim:duduk:

Beğenerek bakıyor. Özellikle güzel bakımlı havalı kadınlara yani herkese değil
Siz nasıl bi insansiniz bakimlimisiniz guzelmisiniz bunlar önemli değil ama kocaniz onemsiyor demekki bizim bi komşu vardı kadın biraz kiloluydu çok bakım yapmazdi eşinin boyle güzel kadınlara bakmasi ilgisini çekti ama adam aldatmiyordu sonra kadın spora gitti suan minileri hiç cikarmiyor ise filan girdi kadını bir gör ama ben bile bayilarak bakıyorum suan eşi sürekli dibinde durumda karısını paylasiyor aşk sözleri havada uçuşuyor

Benim bi arkadasim var devamli güzel kadinlara bakar. Nerde görse görsün. Hatta bana anlatir (surda böyle güzel kadin gördüm) bazen. Kendisi evli ve karisini aldatmaz. Ama güzel kadinlara bakmasi nerdeyse aliskanlik gibi birsey. Bekarken de böyleydi. Neden böyle bakip durdugunu sordum bi kere kendisinin de buna bir cevabi yok.
Aldatır mı aldatmaz mı bende bilemiyorum ama olan bana oluyor öz güvenim yok oluyor gitgide

Beğenerek bakıyor. Özellikle güzel bakımlı havalı kadınlara yani herkese değil
Siz nasıl bi insansiniz bakimlimisiniz guzelmisiniz bunlar önemli değil ama kocaniz onemsiyor demekki bizim bi komşu vardı kadın biraz kiloluydu çok bakım yapmazdi eşinin boyle güzel kadınlara bakmasi ilgisini çekti ama adam aldatmiyordu sonra kadın spora gitti suan minileri hiç cikarmiyor ise filan girdi kadını bir gör ama ben bile bayilarak bakıyorum suan eşi sürekli dibinde durumda karısını paylasiyor aşk sözleri havada uçuşuyor

Güzel birini gördümü kaçırmıyor. Bazende çok açık giyinmişlerse güzel çirkin demiyor :)

Yanlis anlamayin ama bende acik bi bayanim tatil beldesinde yasiyorum acikta giyerim mini de giyerim ama bazen gercekten oyle giyinenler oyle kendini maskara edenler oluyorki benim eski es kisini ben durtuo gosterioduk tipe bak diye eger durum buysa bence abartip baskalarina anlatip kendinizi de gaza getirmeyin.. Baska kusurlari varsa ama esinizin bilemem tabiki

Ilk defa bu kadar net yazacagim. Bosanin. Bir bucuk senelik evlilikte bu konu ne kadar lacka olmus ki defalarca bosanmadan donulmus. Ozguven bitirir, icten ice curutur bu adam. Oyle bir hale gelirsiniz ki benim neyime asik olmus adam, neremi begenmis dersiniz. Aynalara bakmak istemezsiniz. Kimin bunu yapmaya hakki var? Soylediginiz kadariyla bakimli, cekici bir kadinsiniz. Esinizde sorun var, kuruntunuz degil. Arkadaslariniz bile soylemis. Boyle devam ederseniz asosyal, agresif, kendine guvensiz birine donuseceksiniz. Sizi boyle yipratmasina izin vermeyin. Davranisini bir sekilde duzeltse bile bunlari hep hatirlayip yetersiz hissetmeye devam edeceksiniz. Sinirlendim:duduk:
Çok güzel özetlwmişsiniz. Dedikleriniz bende oldu bile . Devam ederse halimi düşünemiyorum.

Bebeginizin cinsiyeti nedir bilmiyorum ama kiziniz varsa bi sakince konusurdum sanirim. Ileride onun da bir kadin olacagini, senin su an baskalarina baktigin sekilde ona da bakilabilecegini soylerdim sanirim. Kendi esine ve kizina nasil gozle bakilmasini istiyorsa elaleme de oyle baksin.

Bakarken..hooop kendine gel diye sertce dürt..
Bunu surekli yap
Biktir onu
En azindan kendine gelir anlaf.

Bu sebepten bosanilir mi bilemem ama bunun sonu ihanete de gidebilir

Kamera olan bi yerde oturun Özellikle ... Sonra rica edin kamera kayıtlarını izlesin.. Bi kendini gorsun sonra aile terapistine gidin mutlaka.. Baktınız çözümü yok Ayrılık .. Psikolojinize bu kadar yansidiysa...

Benimle evlenen beni secmis demektir. Yanimda iken hala baskalarina bakiyorsa bu bana saygisizlik demektir. Benim psikolojimi bozacak sekilde hala uyarmama ragmen devam ediyor ve kendine ceki duzen vermiyorsa gozu disarida demektir. Sadakat sadece fiziksel olarak baskalariyla beraber olmamak demektir. Gozune de sahip cikmak demektie bana gore. Ki seven insanin gozu baskasini gormez. Hersey elde edilene kadar fikrinde ise bu adam bence 5 para etmez. Ben bu adam icin baskasina bakmasin diye makyaj, kiyafet, estetik gibi seylere hiiic girmem. Beni gozu gormeyen adamin zorla gozune girmek icin ugrasmak bana gore sacmalik. Evrene salmak en mantiklisi. Es olmayi, sadakati bilmeyen bir adam icin ugrasmaya degmez.

Banada insanlar yiyecekmiş gibi bakar .markete biyere gitsem, ayaktan başlayıp başa, sonra tekrar ayağa kadar ,süzerler ,kadınlarda yapıyor, erkeklerde,hatta akraba denilebişlecek yakınlıktaki insanlar, bile afedersiniz yiyecek gibi bakıyorlar,yani bakışlarımı öyle, benmi yanlış anlıyorum, bilmem, mükemmel bi insan olarakta görmüyorum kendimi ,benimde her insan gibi kusurlarım var.ama bakışlardan çok rahatsızlık duyuyorum.sevmem yani bön bön bakıp nazar eden insanları,sonuçta hepimiz insanız...

Banada insanlar yiyecekmiş gibi bakar .markete biyere gitsem, ayaktan başlayıp başa, sonra tekrar ayağa kadar ,süzerler ,kadınlarda yapıyor, erkeklerde,hatta akraba denilebişlecek yakınlıktaki insanlar, bile afedersiniz yiyecek gibi bakıyorlar,yani bakışlarımı öyle, benmi yanlış anlıyorum, bilmem, mükemmel bi insan olarakta görmüyorum kendimi ,benimde her insan gibi kusurlarım var.ama bakışlardan çok rahatsızlık duyuyorum.sevmem yani bön bön bakıp nazar eden insanları,sonuçta hepimiz insanız...
Bana da çok bakarlar. Zaten önceden beri bu olaya takığım. Karılarının ya da kız arkadaşlarının yanında bana bakanlar çok oldu ve bu huydan bu yüzden nefret ettim . Şimdi aynısını kocam başkalarına yapıyor

Kardeşim ben de bakıyorum ilgi çekici kadınlara. Baştan aşağı suzuyorum bazen çünkü çok dikkat çekici makyaj yapıyorlar ya da giyimi açık saçık oluyor. Bu şekilde giyinen kadının mesajı da kendisine baktirmaktir zaten. Ama benim bakmamla bir erkeğin bakması aynı şey değil. Kadınlar baktirmak için ellerinden geleni yapacak erkek de bakmayacak öyle mi ! Ancak yüksek ahlak anlayışına sahip biri bakmaz öyle bir kadına

Tabii ki boşanılır. Adam ya size zerre saygı duymuyor ya sizi üzmekten hiç çekinmiyor ya da kendine hakim olamıyor ki bu da cinsel bi problem. Ya da bu maddelerin hepsi. Bunlar için boşanılır kardeşim daha evliliğin başındasın gençliğine yazık etme

Back
X