Tek celsede bitti ...boandk

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedef_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sedef'cim, konunu çok iyi hatirliyorum
Geçmis olsun !!
Bitti, sakin ha sakin kendini çaresiz kimsesiz hissetme, sukur et ki o adamdan kurtuldun
tabiki yasadiklarin çok zor ama atlatacaksin bunlari
Bursa'da yeni bir hayata baslayacaksin, Rabbim daima yardimcin olacak
Bundan eminim ben...Butun dualarim seninle ve minicik kizinla
Omur boyu mutlu olursunuz insallah

canım allah yardımcın olsın,buz gibi oldum yazdıklarını okurken..mutlaka birazsıkıntılı bir dönem olacak ama en kısa sürede kendini toparlayıp geçmişi kafana takmazsan senin yararına olacaktır canım..anladığım kadarı ile sana destek olan bir aile yada aile bireyleri var,bu çok güzel,ya hiç olmasa idi? geçmiş olsun diyorum sana,inşallah herşeyi üstesinden geleceksin.unutmaman gereken tek şey şu;bu dünyada herkesin bir çeşit sıkıntısı var,yalnız değilsin..herşeyu yoluna girecek allahın izni ile,tekrar geçmiş olsun,allah yardımcın olsun...keşke elimizden başka bir şey gelse..senağlama

Sedefcim bundan sonraki hayatında mutluluğu yakalarsın inşallah
ayrıca bu cesur kararı verdiğin için tebrikler .eşinin ev eşyası alacağını söylemişsin bu durumda bunu düşünebiliyor
kızın senin yol arkadaşın olucak bundan sonra gereken kuvveti sana verecektir

Canım Allah yardımcın olsun. ama kesinlikle kendini güçsüz hissetme, kızın ve kendin için ayakta olmayı sürdür. Bundan sonraki yaşamının huzurlu ve mutlu olması için elinden geleni yapmaya çalış.

hayat ne kadar garip ınsanın basına ne zaman ne gelecegı hiç bellı olmuyo buda senın sınavınmıs cnm ama rabbım ınsana sabrınıda verır bundada bı hayır warmıs demekkı...sakın karamsar olma bundan sonrakı yasantın ıcın,emınımkı ıkısınınde kotu haberlerını alırsın bı gun Allahın adeletı o kadar buyukkı yanlarına asla kalmaz sen ıcını ferah tut sıkıca sarıl kızına.gecıcek bı gun hepsı gecıcek cnm benım bızde hep yanındayız unutma sakın...

Arkadaşım seni bu kararından dolayı tebrik ederim. Elbet bu kötü günleride atlatacaksın.:teselli:

Şimdi o iki ruhsuz aynı evde mi yaşıyorlar.CADIARZU

en iyi kararı verdin bence.bundan sonra başlıo asıl hayatın.tek başına kızın için dimdik ayakta durmalıısn.ve başarını o insanlara ve kendine ıspat etmek zorundasın..biraz kendine kızına zaman ayır..sonra yön vermeye başla hayatına..allah yardımcın olsun..

sedefciğim konunu hatırlıyorum ve hep merak ediyordum ne oldu acaba diye. kendini güçsüz çaresiz hissetme. o kadar güçlüsün ki bir çok kadının yapamadığını yaptın. kabullenip evliliğinine de devam edebilirdin ve bu senin için daha kötü olurdu. yalnız değilsin yanında kızın var. şuanki bu duygularının olması normal. ama inanıyorum ki kısa bir süre sonra herşey senin için daha güzel olacak. mutluluklar diliyorum kızına ve sana. ayrıca cesaretinden ve gücünden dolayı da tebrik ediyorum.

Merak etmiştik seni, artık yazmayınca dedim tamam bu affetti.
Çok yerinde bir karar vermişsin. Bu kadar güclü olduğunu o zaman farkedememiştim
Hiç yılma işsizim sahipsizim diye düşünme
Sen haklı mücadeleni ver inan bana karşılığını alırsın
Sen onurlu ve gururlu bir kadınsın
Bunlarından üstesinden gelirsin
Çocuğun içinde mutlaka nafaka al canım
Hatta kendin içinde tazminat al
Bunda sakın gurur yapma , banka yoluyla eşin her ay yatırsın
Allah yolunu açık etsin inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşarsına.s.

geçmiş olsun sedef
allah yardımcın olsun

ah be güzelim hayat çok acımasız ama Allah veriyor kolaylığını çnceki konunu takip ettim yorumda bulunmadım ama gerçekten çok üzüldüm.peki güzelim nafaka falan almadınmı

bu işin biranca önce uzamadan bitmesi daha iyi oldu.
tabiiki de kolay değil anılarla dolu evden çıkmak.atlatıcaksın bugünleride inşallah:teselli:
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:

canım ya..
sen hiç de çaresiz ve yalnız değilsin senin yaşadığını yaşayan..hatta daha beterini yaşayıp hayata sımsıkı bağlanan ne çok kişi var..
sende güçlü ol önce güç hayata tutunmanı sağlar..hayatla mücadele et,emin ol çabaların sana geri dönecektir ve güven kendine..çok güven...umarım herşey çok ama çok iyi olur senin için...

Haksizlik önünde egilmedigin icin seni tebrik ederim..
Sen cok güclü cok cesur bir kadinsin..
Bundan sonraki yasantinda daima mutlu ol insallah..
Seni hakeden biri elbet cikacak karsina..

inanın boşanmanıza çok sevindim.. sedef hanım bende sizi merak ediyordum acaba ne yaptı diye....

çok doğru bir karar almışsınız. ilk başlar elbette zor olacak...ama hayata sıkı sıkı tutunacağınızdan eminim.

yakıonda sizden işe girdim haberlerini de alırız. çocuk sizde kalıyor sanırım. çok sevindim. başınızı dik tutun siz hislerinizle bir aldatma meydana çıkardınız. ve bir kalemde sildiniz. omuzlarınızdan bir yükü atın artık. hayat şimdi yeni başlıyor.

sacmalama ne caresizi asil simdi guzel bir hayat basliycak sakin arkana bakma o pislik icin tek goz yasina yazik layigini bulmus camurunda debensin sakin ol hayat insana bir kapi kapar digerini acar sen guclu bir kadinsin en azindan gece sarilacak melegin var basini sokacak bir evin var elbet isinde olur sakin ama sakin kendini yanliz hissetme bak biz binlerce kadiniz burda ve unutma GECENIN EN KARANLIK ZAMANI SABAHA EN YAKIN OLAN ZAMANDIR seninde hayatinda artik sabah olucak umarim cok mutlu olursun basta bunlari hissetmen normal acin taze ama gecicek hersey zamanla unutulup gidecek

canım hem sen hem de kızın için çok üzüldüm.eminim Rabbim sizi çaresiz bırakmıcaktır.ve onların cezalarını da bu dünyada vericektir.keşke bi elim olsa da sana buradan uzanıp her konuda yardım edebilseydim.Allah yardımcın olsun

gecmis olsun canim.. yeni hayatinda sen ve bebisin hayirli olmasini diliyorum..elbette zor günler gecireceksin ama basarirsin sen bunlari.. güclü kal..

yaşyan bilir bu acıyı bize söğlemek kolay ama . biricik kızın için ayakta dur , güçlü ol hiç bir acı ilkgünki gibi kalmaz yoksa nasıl dayanırdık ..umarım tüm hayırlı kapılar sana açılır ..

Güzel Allahım her şeyi kararlamıştır.Değilmi ki bunlar başına geldi, mutlaka bir yerlerde bi hayır olacaktır canım. Güçlü olmasaydın hiç bir şeyi bilmezmiş gibi yapar kulaklarını gözlerini tıkar yaşar giderdin.Ama belliki güçlüsün, belli ki azimlisin senin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Göze aldıklarına bi baksana.Ne çaresiz kadınlar vardır.Zulme sesini çıkaramaz.Kızında çok şanslı. Senin gibi grurlu azimli bi annesi var. Allah(c.c) yolunu açık etsin.

Back
X