Tek çizgiyle yıkılanlar...

Ne zamandır bebek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .
lora bu arada bak ne dikkatimi çekti biz senle yaşıtız ve aynı burçtanız canım... sen bu ay tuttur inşallah bende ocak ayındaki aşılamamda ne güzel olur ama...

canim benim ya ben yasimi aslinda yanlis yazmistim aslinda 23 yasindayim ama olsun yinede isallah dedigin gibi olur canim ikimiz icinde dua edecem ben

loracım benim kan kardeşim hamile kaldığı ay senin gibi ısı ölçümü,kasık ağrısı ve bel ağrısı çok çekti ve sadece buna ek olarak sık sık idrara çıktı ve adetine 2 gün kala test yaptı sonuç pozitif çıktı yani hiç stres yapma allah nasip ettiyse bu ay hamilesindir inşallah dualarım seninle...:teselli:

canim benim ya isallah bende hamileyimdir ve isallah sizde hamile kalabilirsiniz en yakin zamanda benim suan akintimda basladi sanirim ama gogsumde tik yok aslinda hicbir ay hamilelige yormazdim ama bu ay ne oluyosa bana cok buyuk bir his var belki yanilabilir ama bilmiyorum iste aksam ruyamda asiri derecede yesil elma cekmis ve alip eksi eksi yemisim ruya tabirine baktim yesil elma yemek cocuga diyor bilmiyorum ya belki cok abartiyorum kimbilir

birde elim ayagim hep buz gibi battaniyenin altinda bile isinmiyor ve evim kaloriferli olmasina ragmen acaba boyle bisey belirti olabilirmi kafayi yiyorum heralde yaaa

loracım evet bunu biliyorum elin ve ayağın soğuk olur çünkü vücut adrenalin salgılar vücutta yeni bir oluşum varsa bunları bana eşim söyledi doktor olduğu için herşeyi ondan öğreniyorum biraz dikkat et kendine ve sakin ol:teselli:

canim en iyisi beklemek olacak sanirim senin fotodaki oglunmu sanirim cocugun var senin

tek çizgiyle yıkılanlar, başlığını görünce işte benim gibi olanlar varmış diyee hemen biranda burda buldum kendimi bende artık küstüm testlere 2 yıldır her ay yapmaktan bıktım bu ay yine aşılama için start verdik bakalım bu gün femara adlı bi ilaca başladım 5 gün kullancam ALLAH bütün isteyen anne adaylarına versin hiçbirzaman ümidinizi kaybetmeyin ve mücadele verin bizler özel insanlarmışınız doktorumun dediğine göre böyle zor elde edilen evlat lar çok değerli insan lar oluyormuş ona göre kızlar

canim isallah en kisa zamanda guzel haberini alirsin bu arada hosgeldin

canim en iyisi beklemek olacak sanirim senin fotodaki oglunmu sanirim cocugun var senin

Hayır loracım benim hiç çocuğum yok 4 aydır bizde uğraşıyoruz o resimdeki karşı komşumuzun kızı doğduğundan beri ben büyüttüm kızım gibi yani onunla avunuyorum işte şimdi 3 yaşında.bencede bekle içini ferah tutki stres yapma bu ay bende ayın 20 sini bekliycem çünkü yeni yumurtam var çatlamasını bekliycez senin güzel haberlerini bekliyorum...:teytey:

kızlar yaa buğün adedim gecikeli 3,gün.yalnız sabah turuncu gibi bir akıntı geldi.işte hastalanacam dedim.ama sonrası yok.bu konu hakkında bilgisi olan varmı

anladim canim bu arada sende cok guzelmissin masallah diyelim tü tü tü

canım ben 4 aylık evliyim ilk 2 ay korunduk.daha sonraki ay bende senin gibi çok kafama taktım hatta öyleki internetten sürekli araştırıyordum bir an bile aklımdan çıkmadı.tek çizgi çıktısenağlama ama bende ne yaptım diğer ay hiç umursamadım :1closedeyes:adet olacağıma hazırladım kendimi son gün test yaptığımda çift çizgi çıktı.:1shok::dance:yani hiç beklemediğim anda hamiile kaldım şuan 4 haftalık hamileyim sana tek tavsiyem hiç olmayacakmış gibi davran kendini strese sokma.allah verir inşallaha.sa.s

cnm adet olacakmışım gibi nasıl hazırlanayım yada nasıl aklından çıkardın ??
ben çalışıyorum ve korunmayı bıraktığım günden beri düşünüyom gerçi ilk günki gibi değil ama unutamıyom şimdi aşılama yaptırdım aşılama olabilceğini hiç düşünmemiştim aşılama oldu aralık ayı es geçer dedim aşılama olayı gerçekleşti
yani hiç aklımda yokken oldu şimdi beklemedeyim 15 gün bekle dedi dok.ben aşılama olurken çok mutlu olumluydum ama dün karamsarlık çöktü üstüme yok bu olamayacak ben daha çok uğraşacam vs.can sıkıcı şeyelr yasadım..
ama bu sabah kalktığımda ne yapıyorsun kalk dedim ve hiç bir belirtiyi ona bağlamayacağıma hamişim yada değilim diye düşünmeyeceğimi ve rabbim nasip ettiyse zaten suan içimde yeşeriyo dedim inş.18 aralık günü annesine gelecek diyorum....artık ne yapcağımı şaşrıdım arkadaşım nasıl başardın unutmayı sölee

tugbiscim hayirli olsun cnm aslinda bende bu ay hic kafama takmamistim ama adete yakin olmaya baslayinca yine basliyor maraton cnm acabami diye bugun olmam lazim bakalim ne olacak senin belirtilerin neydi cnm

anladim canim bu arada sende cok guzelmissin masallah diyelim tü tü tü

Teşekkür ederim loracım.adetin yaklaştığı için heyecanlı olmalısın ama sakın stre yapma inşallh bu ay hamişler kervanına sende katılrsın hem bişi duydum aralık ayı en çok hamiş kalınan aymış bakalım bizede vurur inşallah bu arada benim yumurtlamamın 4.günü ve çok kasık ağrım var sol bacağıma vuruyo sizce nedendir?a.s.

cnm isallah hepimiz burada hamileiym diyebiliriz benim de kasiklarim adete 10 gun kala dedigin gibi agirmisti ama son iki gundur hic bir belirti yok sadece karnimin alti sis gibi hissediyorum ara ara igne batiyo gibi belkide adet olacam diyedir

cnm isallah hepimiz burada hamileiym diyebiliriz benim de kasiklarim adete 10 gun kala dedigin gibi agirmisti ama son iki gundur hic bir belirti yok sadece karnimin alti sis gibi hissediyorum ara ara igne batiyo gibi belkide adet olacam diyedir

Bence bırak artık hiç düşünme günlük yaşantına geri dön ve aklınıhiçoraya verme ozaman adette olsan daha az üzülürsün ama bence sen hamişsin hiç umudunu kaybetme duaalarım seninle...:1hug:

canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin zaten artik dusunmemek icin alisverise cikip kafami dagitayim diyorum bugun kaynanamlarda almanyaya geldi isallah onlarada supriz olur ayaklari ugurlu gelir burdalarken suprizi vermek ii olurdu ama tabi adetede kendimi alistiriyorum gerci zaten alistim artik her ay aslinda burda idrar testinde 4 gun once gosteren testler var garanti ama inat ettim iste yapmayacagim

Hayırlısı olsun hiç olmazsa kafanı dağıtırsın biraz bi bakmışsın adet olmamıssın bebiş geliyo...sırnaşık şeyo yüzden biraz kayınvalidenlerle falan ilgilenirken unutursun hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…