nebf
bu nasıl bir üslup ? zaten sevgili
Mune
yapacaktır gereğini . Türkiye kötü bir ülke denmiyor sadece yaşam çok zor deniyor . Ben yurtdışında yaşıyorum Allah’a çok şükür ne etimiz ne sütümüz eksik . 1600 Euro maaş alırken kilosu 5-6 Euro’ya et yiyoruz, siz kaç paraya alıyorsunuz ? Pardon alabiliyor musunuz ? , her hafta istersek her gün restauranta gidiyoruz . Siz yapabiliyor musunuz bunları ? (Et yiyorum süt yiyorum diye yazmaktan çok utanıyorum diğer arkadaşlardan özür dilerim ama bazı insanlara gerçeği göremedikleri için çok şaşırıyorum )
Çocuklarımız için çikolata , meyveli yoğurt ek gıda 1 Euro - 2 Euro’ya alabiliyoruz . Emeklilerimiz yurtdışı turlarına çıkabiliyor çünkü hayat standardı rahat , yaşam ucuz . İnsanlar 85-90 yaşında bisiklet sürebiliyor çünkü beslenebiliyorlar. Türkiye’de insanlar ölmemek için çalışıyorlar , kimse Türkiye kötü olsun istemiyor ama gerçekleri de görmek gerek , hepimiz Türküz , hepimi ülkemizi seviyoruz . Neden yurtdışında kalayım eğer ülkemde insan gibi yaşama imkanım varsa ? Size bir imkan verilse tatil için gitseniz Avrupa’nın en dandik ülkesine, insan gibi yaşamak ne demek farkeder , kaçak kalır bir daha dönmezsiniz Türkiye’ye . Boş boş Türkiye savunuculuğu yapmayın. Emin olun herkes sizden daha fazla Türk’tür

ülkeyi sevmek demek altında hiç bir dayanağı olmadan klavyede Türklük taslamak demek değil . Siz memnunsanız kalın, gitmek isteyen zaten imkan bulunca gider.