Tek çocuk hiç çocuk

Bence herkese kulağını kapa kilo almak vermek bünyeden bünyeye iradeden iradeye değişir, insan faktörünün olduğu yerde değişken çok olur ve genelleme kabul etmez

Bu kadar ayrıntılı yazmaya üşendiğim için 2.çocuğun hayatımdaki değiştirdiği noktaları yazamadim.ve aynen harfi harfine katılıyorum size.daha ekleyebilirim aslında ama okadar yordu ki küçük olan beni şuan yine yazamıyorum

bence bu mesaj da çok açıklayıcı canım

Canim sen hele bir 1. Yi dogur bakalim nasil oluyor bak gor sonra 2. Yi düşünürüz

tam da şu sıralar ikinci çocuk konusunu düşünüyorum yapıp yapamama konusunda kararsızım.
eşime kalsa şuan çok erken. Bir yandan yaş farkı çok olmasın istiyorum oğlum 3 yaşında şuan..
En çok korktuğum ise eğer hamile olursam oğlumla yeterince ilgilenememek, onu kucağıma alamamak, ona ayıracağım zamandan çalmak ve en önemlisi de kardeşi geldiği zaman onun incinmesi.. Şuan çok nazli yetişti hep ilgi üstünde.. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. AMa içimden bir ses de yap tam zamanı diyor

Vazgeçtim :)

Süper konu olmuş
Ara ara bakarım
Bir çocuğum var ikinciye tövbe ettiren cinstendi bebekliği
Ama kardeşi olmasını da istiyorum bi yandan
Şimdilik erken zaten de ilerde belki..

Hadi bakalım 2 çocuklu anneler ne diyor..

Ayy ne alakasi var? Bakabilecegi kadar yapmali insan.

Ananem de '2 cocuk az 3 cocuk cok' derdi ne demekse..

Hahahaha seslı guldum ya hahahah nasıl olyoms o

Knu sahıbı arkadasm Allah gnlune gre versın sana yrum yapamycam daha ccuk sahıbı degılm amma ıkı kardes buyuduk pek bı zrluk cıkarmadok heralde anneme

bu sabah ne kadar iç açıcısın canım
Sen harikasın,daha önce söylemiş miydim? :) Her detayı anlatmışsın çok çok teşekkürler.
Desene 8 ay sonra nanayı yemiş olacağım. Bakalım neler bekliyor bizi

ahahha geleceğiniz gözünüzü korkutmasın
ek olarak vikviklemekte yok öle bütün gün

bu iyiymiş..

Gelde tek çocukla kalma şimdi sağ ol

Bende evliyim ama maalesef çocuğum yok. Lakin ablamdan örnek verebilirim. 2 çocuğu üst üste oldu sayılır ilk zamanlar zorlansada sonra yeğenlerim oyunlar falan oynamaya başladı,beraber büyüdüler.ablama şu an sorduğumda iyiki de olmuş diyor
Allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına

Tek çocuk olarak şunu söyleyebilirim ki hayatımın en büyük eksikliği bir kardeşimin olmaması. Bence tek çocuk olmak daha zor çünkü kardeş olunca hayata bakış açın sanki daha pozitif oluyor çünkü biliyorsun ki her ne olursa olursa canından kanından biri daha var bu dünyada. Ailelere bu konuda çok iş düşüyor,bazen bakıyorun mal mülk uğruna kardeşler birbirine düşüyor fakat dediğim gibi aileler çocuklarına bebeklikten itibaren kardeşliği aşılamazsa bu tür sorunlar çıkar. Bir tane kızım var ve şimdi oğlumu bekliyorum,3-4 sene sonra 3.çocuğu düşünebilirim çünkü kızımıza bi tane de kız kardeş istiyoruz Allah'ın izniyle. Hayırlı kardeş dünyanın en güzel nimetlerinden biridir.

Sen çoğalmaya karşısın galiba tamam ya zaten ikinci düşünmüyodum tokat gibi yorumların iyice kendime getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…