Tek çocuk hiç çocuk

Bi tane 2yaşında kızım war.. 2.çocuk düşünmeye başladım.. Etrafımda kim warsa arayı uzatma die die 2.çocuk düşündük bakalım nasip..

Tek cocugum. Ozellikle kiz cocuklarin kisisel ihtiyaclari fazla oluyor. Egitimde her adimda masraf artiyor zaten. E bunun hobisi, kursuda var. Bakma ucretsiz liselere, devlet universitelerine. Hepsinde inanilmaz para akisi oluyor. En iyisi bakabilecegin kadar cocuk.

İnsanı 2. Çocuktan soğutursun valla

oğlum çok hassas olduğu için ben de aynı korkuları yaşadım.
ama şimdiden bizi şaşırtıyor, kardeşini inanılmaz sahiplendi, her gün kardeş sevme faslı yapıyoruz, kardeşiyle konuşuyor falan, hatta o kadar sahiplendi ki, "o benim kardeşim, ben abiyim" diyor, babasının falan sevmesine izin vermiyor.

GelenKutusu çok kötü anlatmışsınız ya bak bende korktum şu an

Yanlış anlaşılmak istemem
Ama atasözü bu anlama geliyor, yani iki çocuğun sorumluluğu bir taneye göre çok daha fazla anlamında olduğu için bunu destekleyen şeyler yazdım. Yoksa ben hepsine razıyım. Tekrar seçme şansım olsa yine 2 çocuk isterim. Hatta yaşım genç olsa şimdi üçüncüyü bile isterim.

Elektrik de bizi çarparsa öldürür ama elektrik kullanmaktan vazgeçmiyoruz.
Korkmaya gerek yok, önceden hazırlıklı olmak yeterli

Ay 1 den 3 emi çıktı bebekler
Allah gani gani sabır versin

sen kıskanacak diye mi korkuyorsun korkma asıl ikinciden kork
benim büyükte böyleydi.. kardeşte istiyordu şimdi sorsan sakın anne ben daha kardeş falan istemiyorum diyor

Espri yaptım anlıyorum sizi. Herkesin hayatıda farklı çocuğuda farklıdır:)

İsteyen hem madden hem manen bakabilecek olan herkes istediği kadar çocuk yapmakta özgür.. hatta ben destekliyorum 4 kardeş olmak çok güzel.. ha kendim yapar mıyım Allah bilir ama 2 de jübilemi yaparım inş

GOHA çok sevindim ya belkide bizde sizin gibi olacaz
oğlumun bu dünyada mutlaka bi kardeşi olmalı diyorum
diyorum da ne zaman ama olmalı
şimdi mi yoksa oğlum ilkokula başlayınca mı
ha bide şu var eşimle aramız iyi çok şükür bunları da düşünüyorum hani büyük problemlerimiz olsa asla 2 yi düşünmezdim
süt liman giden güzel bi evliliğimiz var çok şükür
tek sorun ne zamna yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…