tek çocukla evli değilim ama, oğlum tek çocuk.5 ay önce de evlendi.tabi şimdi gelinimden dinlemeniz lazım ama.ben de kısaca anlatayım.
el bebek gül bebek büyütmedik.sorumluluklarını bilir.ailece biz ona çok düşkünüz ama o bize öyle değil.istanbuldayız ikimiz de.başka ama yakın ilçelerde oturuyoruz.arabayla,15-20 dakikada gelebilirler.beş ayda 10 kez görüşmüşüzdür.2 kez biz onlara gittik.yemeğe çağırmışlardı.diğerinde dua okuttuk,onun için gittik.onun haricinde gitmedim evlerine.5-6 kez onlar geldi.yemeğe,asla ısrarcı davranmam.canları isterse gelirler.
başta tek çocuk olduğu için,çok çekinmişler ailesi.aman annesi her gün gelir gider mi diye.(ben rahat edemem zaten,başkasının evinde)ama ben 2 kez gittim.misafir gibi.gelinimin annesi,babası 5 ayda,5 kere gitmişlerdir,üstelik kalmalı.
ablaları zaten her gün oradalar,ya da onlar ablalarında.
bizde görümce yok,kayın yok,elti yok.onları rahatsız edecek.bir kayınpeder,bir kayınvalide.eşim gece yarılarına kadar çalışır.vakti yok gidecek.bense ev oturmalarını sevmem.bir gurubum var,onlarla istanbulu dolaşırız.anneanne ve dede
çok düşkünler torunlarına ama zaten çok yaşlılar,götürürsen gidebilirler.onlarda 1 kez gittiler.
yani tek çocuk ama,yetiştirilme şartları,aile yapısı,çocuğun karakteri çok önemli.siz burada tek çocuk sahibi kayınvalideler üzerinden genelleme yaptığınız için kendimden örnek verdim.yanlış anlamayın,kendimi övmek gibi bir niyetim yoktu.