hiç düşünme canım bence hemen çalışmalara başla, biz 2 kardeşiz ama yetmiyo abim karısının kıskançlıgı yüzünden uzak benden, keşke bi iki tane daha kardeşim olsaydı diyorum hep, derdimi anlatacak kimsem yok....mesela başımıza ailece bi olay geldi, karşımdaki insanlar 4 kardeş hepsi birleşiverdi, ya ben tek kaldım tek başıma karşı geldim...abimde suskun kaldı, şaşırdım.... onun için canım hiç düşünme ve onları birbirlerinden sakın ayırma, genellikle ilk çocukları hep ayrı tutarlar, ikinciler hep arka plandadır..... bak bende ugraşıyorum bebek için bu ay aşılama yapılacak.. inş tutar...
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma 1 kızım var 30 martda 3 yaşına gircek.2.çocuğu düşünüyoruz eşimle fakat ben kararsızım bazen diyorum tek çocuk kalsın kardeşi olmasın diye ama bazende ilerisini düşünüyorum.yalnızlık zor sonuçta.ama bilemiyorumm fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim .konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
haklısın aslında ama.tüm ilgimi sevgimi kızıma vermek istiyorum.2.çocuğumla ilgilenirsem 1 .çocuğumu üzerim diye çokk korkuyorum.
Benim de 1 kızım var ve tek çocuk olarak kalacak
Çünkü ona her şeyin en iyisini vermek istiyorum, en iyi okullara göndermek, en iyi yerlerde tatil yaptırmak, en güzel giysileri, oyuncakları almak, ilerde her şeyim ona kalsın istiyorum.
Şu an maddi olarak iki çocuğu kaldırabilecek durumdayız ama ilerisi ne getirir belli olmaz, 1 çocuğa her zaman iyi imkanlar sunabilirsiniz ama 2 olunca zorlar...
İlgimin ve sevgimin de bölünmesini istemiyorum...
sanki ikinciyi evlatlık alacak gibi yazmışsınız :)
o da sizin öz yavrunuz olacak sonuçta.. ilgim sevgim bölünmesin diye tek çocuk yapan anneleri bi türlü anlayamıyorum..
biz 3 kardeşiz.. babasız büyüdük.. annem hastalandığında onun başında beklerken, ben ağlarken sırtımı sıvazlayan erkek kardeşimdi.. kız kardeşim ona bişey olursa ben naparım derken, biz kardeşiz, ne olursa olsun, başımıza ne gelirse gelsin her zaman birbirimizin yanında olacağız diyen bendim..
babalarıyla gezen,oturan,gülen kızları gördükce, erkek kardeşim dikkatimii başka yere çekmeye çalışırdı
canım benim.. o bize yardım getmeye çalışırdı da kimbilir onun içinde ne fırtınalar kopardı...
birbirimizi hep koruduk kolladık..
iyiki varlar..
iyiki benim kardeşlerim... yaşadığımız sevinçler,acılar ortak...
benim oğlum 3 yaşında, kızım da 1,5...
kızıma sesimi yükselttiğim zaman, oğlum sanki dünyaları yakacak gibi karşıma dikilip kardeşime bağırma sakın diye meydan okuyo bana..
daha 3 yaşında ya...
kardeş candır, her eve bir tane lazımdır...
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma 1 kızım var 30 martda 3 yaşına gircek.2.çocuğu düşünüyoruz eşimle fakat ben kararsızım bazen diyorum tek çocuk kalsın kardeşi olmasın diye ama bazende ilerisini düşünüyorum.yalnızlık zor sonuçta.ama bilemiyorumm fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim .konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?