Tek çocuk mu iki çocuk mu

aysee784

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
3
1
1
26
Gurbette tim kalabalık aileden geldim yaşadığım yerde akraba ailem yok eşimin de öyle bir buçuk yaşında oğlum var doktor gelişimini yalnızlık da kötü etkilemis dedi parka çıkıyoruz orada keyifli oluyor ikinci çocuğa niyetim var ama oğluma haksızlık olur mu bakımı ilgisi yetebilir mıyım onlara bilmiyorum oglumun hayatta kardeşi de olsun yalnız kalsın da istemiyorum ikilemdeyim

O zaman kendinize biraz vakit tanıyın ikinci çocuğu hemen yapmak zorunda değilsiniz benimkilerin aralarında 5 yaş var ve çok güzel anlaşıyorlar. Doktor sosyalleşmeyi tavsiye ettiyse oyun gruplarına götürebilirsiniz bebeğinizi.

Gelişiminde ne gibi bir problem var eğer konuşmaysa doktor saçmalamış yani her ailenin ilk çocuğu yalnız büyüyor. Bende tekim pek kimsemiz yok yaşadığımız şehirde parka vs götürüyorum 21 aylık konuşması ileri seviyede şu an . Çünkü hergün bir sürü kitap okuyoruz sürekli konuşuyoruz. Sizin problem ne şu an onu yazın onun üzerine konuşalım. Ben şu an 2. Ye hamileyim ama plansız istemeden oldu. Bana kalsa hemen yapmazdım daha çok küçükler. Sizin gelişiminde sorun da varmış bence önce onla ilgilenin ben şu an eskisi gibi parka götüremiyorum mesela.

Yalnızlıkla alakası yok çocuğun vücudundan kaynaklı yedikleri dokunuyor diğer konunuza da baktım bağırsaklarında sorun varsa ondan olabilir bağırsak her şeyi etkiliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…