Tek cocuk olmak ve yalnız kalacağım korkusu

41 yaşındayım tek çocuğum ,babamı kaybettik,annem sağ. kızım var o da tek çocuk. şu ana dek bir sıkıntı hissetmedim. belki de hiç varlığını hissetmediğim için. eşim kızım çekirdek ailem yetiyor. yalnızlık derseniz özünde herkes yalnız bunu 40lara gelenler anlar. kızımda mutlu tabii gelecekte neler hissedeceğini bilemem.

Benim 3 kardeşim daha var başka anneden, hayatımı mahvediyorlar

41 yaşındayım 6 yaşında kızım var. Allah ömür verirse inşallah kızım senin tasına geldiğinde bende 56 yaşında olacağım. Benim kızım napsin

Ayrıca 43 yaş daha çok genç

Ne güzel işte tek kardeş yarın öbür gün miras kavganız falan olmaz annem 5 kardeş babam 3 kardeş cemiyetler bayramlar dışında hiçbir kardeşi doğru dürüst görüşmez önemli olan sizin vaktinizi nasıl geçirdiğiniz dolu dolu geçirin keyfini sürün Allah aşkına

Şuan yaşın çok genc bu korkuların normal.Allah gecinden versin uzun süre beraber olun inşallah.Bazen kardeş bile el olabiliyor insana.Birgün kendi çekirdek aileni kurarsın eşin çocukların olur yalnızlik hissetmezsin.Gerci korkular hic bitmiyor ebeveyn oluncada ya bana bisey olursa o ne olacak ya ona bisey olursa korkulari yükleniyor.Şuana odaklan,gün bi gündür oda bugündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…