- Konu Sahibi oglumda ooglum
-
offf deme öyle yaaa.....Tek çocuğum ve çok mutsuzum.Kendimi bazen o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam.Dertleşebileceğim,beraber bi yerlere gidebileceğim,sıkıntım olduğunda bi alo diyebileceğim bi kardeşim yok.Hala yada teyze olamayacağım ve çocuklarımında teyze ve dayısı olmayacak.Çok isterdim ablam,abim ya da kardeşim olsun ama yok işte.İtiraf edeyim bazen ağlıyorum bile neden yok diye.
biz iki kız kardeşiz ben 31 yaşındayım ablamla aramızda 1,5 yaş var ikimizde evliyiz herşey yolunda... senelerce herşeyi onunla yaptık beraber çıktık geç saatlerde beraber döndük... erkek arkadaş vs. hep bildik... birimize bişey olacak olsa diğerimiz hep yanımızdaydı öyle bişey olmadıda ben güvenlik açısından faydasını söylüyorum... şu anda bile o ne alsa bana ben ne alsam onada alırım... ama benim kızım tek olacak 7 yaşında ve 2. yi düşünemiyoruz.. hayat şartları diyelim evet kendi işimizi yapıyoruz eşimle ama... ikinciyi yaparsam ben çalışmayıp ona bakmak zorunda kalıcam ve kızımın bütün masraflarını kısmak zorunda kalıcam.... benim işimi üstlenmesi için ekstra bir çalışan almak zorunda kalıcam en 2000. 2500 gibi masrafı olacak... o yüzden ben çalışıyorum ama kızımıda imkanlardan mahrum etmek istemiyorum... imkanlar derken öyle çook özel imkanlarda da okumuyor... okul sonrası etüt, servis, okulda yemek... diğer ihtiyaçları saymıyorum bile...Smr cocuk istemiyomsn yani 2. Yi
öyle düşünüpte kendini çok fazla yıpratma... kimin nerde başına ne geleceğini bilemeyiz... fazla çocuk olsaydınız kardeşlerinizin nerde ne şekilde evlilik yapacağını nerden bilebiliriz ki... hem belki siz evlendikten sonrada annenize sizin yakınınızda bir ev tutabilirsiniz....Öyle değil işte ya basina bisey gelirse ben yetisemezsem bunun yasliligi hastaligi var. Annem asla evimde kalmaz 1 2 gunden fazla rahat edemez. Bilmiyorum ya kafam cok karisik.
Ben olsam annemi de gideceğim yere taşırım küçük bir eve.Sağol 7 sene oldu. Kismetse başka bir ile gelin gideceğim arabayla 1 saat mesafe. Daha bir kaç yıl daha var ama üzüntüsü stresi hep içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?