- 25 Kasım 2014
- 83
- 21
- 13
- Konu Sahibi oglumda ooglum
-
Cevremde cok tek cocuk var , ama onlar gayet memnun hayatlarindan ..
biz 4 kardesiz 3 kiz 1 erkek harika cocuklugumuz oldu diyebilirim belki bir paket cikolata biskuviyi paylastik ama o bile bizim icin mutlulukdu gece yaptigimiz mugzurluklar hele hic unutmam gece 10 kardesimin cani lahmacun cekmis abla cok canim cekdi dedi kiyamadim ablam kardesler yastiklari koyduk yorganin icine 4 kardes cilginca lahmacun yedik ictik geri geldigimizde annem ooooo kucuk hanimlar ve bey nerden dedi yazikkkk erkek kardesim merak etme ben hepsini korudum dediginde annemde ilk terlik saklagini o yedi sen daha kendini koruyamiyon coban kopegimisin dedi annem bunlarda koyunmu diye zavallim ikinci terlik benim totoma gelcek nasil korktum korkma abla bu seferki yumusak terlik acitmiyo kiz demistiya patlayana kadar espiriler yapip gulme krizlerimiz babami kac gece cildirttik kirdigimiz tabaklar camlar parcaladigimiz oyuncaklar en onemlisi paylasmayi aglamayi gulmeyi birimiz dustugunde digerlerinin tutup kalkmayi biz birbirimizden ogrendik anne babamizin bilmedigi sirlari paylastik sorunlari halettik aramizda kimsecikler duymadan kardeslik kadar guzel birsey yok su dunyada simdi benim iki kizim 1 oglum var birbirlerini bir gece gormeseler ozluyorlar onlarda cok seyler ogrendiler birbirlerinden daha ogrenecekleri paylasacaklari cok seyler olacak buna eminim en azindan cok neseli bizim ev
canim inan hepsi gecici oluyor bizede annem kisitli alirdi kiyafet biz birbirimizin kiyafetlerini giyerdik neyimiz eksik kaldi buyuduk gitti hemde emin ol senin en guzel olmani kardeslerin istiyo kac tane tisort pantolon giyip cikarirdim esimle bulusmaya giderken kardeslerim ablam herseylerini verir takip takistirirdik guzel olayim diye nereleri paylasdik halen bile birseye canim sIKilsa ablam kardeslerim her daim yanimdalar destekler hatta hic uzme kendini cek gel biz bakariz sana diyen insanlar varliklari bile beni guclu kiliyo inan banaBen de malesef tek çocuğum.Tum arkadaslarin dediği gibi çocukken cok guzel hersey sadece sana oluyor.Tum ilgi kiyafet oyuncak ama buyuyunce tamamen bir yalnizlik.Keske diyorum bi kardesim olsaydi da sabah kavga edip aksam sarilarak uyusaydik.
hannesli buna katiliyorum kardes dusmanliginda anne babaninda payi cok oluyo malasef bneim esimle bbuyuk ablasi dusman gibiler bunlari bu hale getiren kesinlikle anne babasi kizimiz akilli o herseyin iyisini bilir o nederse biz kabuluz diyen insanlar haliylede esim bu tavirdan dusman kesildi gorumcemde yaptiklarinin iyi birsey oldugunu arkasindada destegi gorunce sapittida sapitti b....kunu cikardi ve gozlem yaptigim cogunluk anne babanin tek tarafi tutmasiyla basliyo kardes dusmanligi buna sahit oldum cok kez annem kesinlikle bibirimiz arkasindan bizleri konusturmadi simdi ne gelini nede damatlari cekistirmemize izin vermiyor bir sorun oldugunda biaraya getirip herkesin kozunu paylastirdigi ortam yaratiyo boylelikle sorun ortadan kalkmis oluyo belkide bu yuzden biz kardesler birbirimize daha duskunuz annem babam cok hassas ve titizlerTek cocuk iki çocuktan öte nasıl cocuklar olduğu da önemli yani kucukken iki oyun oynarsin ama büyüyünce görüş farkliligi vs ayri düşen çok kardeş oluyor düşmandan beter oluyorlar. Tabi tam tersi de oluyor yani bir yerden sonra kişilik ve karakter önemli..
Ve iki.kardeş olacaksa aradaki yasi 6 yasa falan cikarmayin ne kadar az olursa o kadar iyidir. Benim kardesimle 6 yas var kardeşi değil ebeveyniyim sanki yas farkından bakis acilarimiz farkli ne kadar iyi anlassakta 1 2 yas iyidir maksimum 3 yas...
canim inan hepsi gecici oluyor bizede annem kisitli alirdi kiyafet biz birbirimizin kiyafetlerini giyerdik neyimiz eksik kaldi buyuduk gitti hemde emin ol senin en guzel olmani kardeslerin istiyo kac tane tisort pantolon giyip cikarirdim esimle bulusmaya giderken kardeslerim ablam herseylerini verir takip takistirirdik guzel olayim diye nereleri paylasdik halen bile birseye canim sIKilsa ablam kardeslerim her daim yanimdalar destekler hatta hic uzme kendini cek gel biz bakariz sana diyen insanlar varliklari bile beni guclu kiliyo inan bana
Vay be hhersey anne babada btyohannesli buna katiliyorum kardes dusmanliginda anne babaninda payi cok oluyo malasef bneim esimle bbuyuk ablasi dusman gibiler bunlari bu hale getiren kesinlikle anne babasi kizimiz akilli o herseyin iyisini bilir o nederse biz kabuluz diyen insanlar haliylede esim bu tavirdan dusman kesildi gorumcemde yaptiklarinin iyi birsey oldugunu arkasindada destegi gorunce sapittida sapitti b....kunu cikardi ve gozlem yaptigim cogunluk anne babanin tek tarafi tutmasiyla basliyo kardes dusmanligi buna sahit oldum cok kez annem kesinlikle bibirimiz arkasindan bizleri konusturmadi simdi ne gelini nede damatlari cekistirmemize izin vermiyor bir sorun oldugunda biaraya getirip herkesin kozunu paylastirdigi ortam yaratiyo boylelikle sorun ortadan kalkmis oluyo belkide bu yuzden biz kardesler birbirimize daha duskunuz annem babam cok hassas ve titizler
Kimler tek cocuk arkadas lar memnunmusunuz bu drumdan
Seni üzmek istemem
Ama evlendikten bir süre sonra, annenin yalnız olmasından öte, insanın annesinden uzakta olması daha çok üzüyor insanı biliyor musun
Kimin yanında olursan ol, ne kadar sevilirsen sevil, hayatının her döneminde annene ihtiyaç duyuyorsun ve bir süre sonra o mesafe acıtıyor...
Malesef o gunlerin kiymetini bilemiyoruz yeni ye i anliyorum ceylnckceylancrk .!.:O kadar doğru ki ailemden 7saat uzakta yaşıyorum ve ailemlede 3-4 ayda bir gorusuruz 2 senelik evliyim beni çok seven ve çok çok çok sevdiğim bir esim ve canımı vereceğim bir oğlum var ama aklıma ailem özellikle annem gelince içim cizz ediyor ve sanırım hicbir zaman geçmeyecek beraber yaşadığımız zamanlar o kadar degerliymiski insansız iste kaybetmeden yada ayrı kalmadan anlayamiyoruz kendi isteğimle geldim ve Allahima şükür huzurluyumda ama onlar olunce sanırım ömür boyu bir pişmanlık duyacagim erkekler ailelerinden ayrılmasın diye niye her seferinde biz feda oluyoruz bizim ailelerimiz yok mu :-( hayatin her evresinde hep kadınlar mi fedakar olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?