İşte son viraja girince sanırım ihtimaller denizi bitmiyor insanın kafasında .Yani boşanmaya karar vermişsin adamdan bunu düşünmeye lüzum var mı diyorum. Bir de iki çocukla boşanma nasıl olurdu onu düşün. Sen çocuğunun kardeşi yok diye üzülüyorsun sanırım ama nasip böyle şeyler.
Kardeş illa aynı ana babadan olmaz bir de rahat olİşte son viraja girince sanırım ihtimaller denizi bitmiyor insanın kafasında .
Sizin için de zor olmuş anladığım kadarıyla çocuk sonrası , benim için de zor oldu aslında.. şimdi düşününce yemin etmiştim bir daha çocuk yok dşye .. hemen bunu kabul edeyim de . Sanırım bu ihtimal sonsuza dek yitip gideceği için sorular soruyorum hepsi bu ..Benim de bir cocugum var. Ikinciyi dusunmuyorum. Bakamayacagim bir cocugu dunyaya getirmek istemiyorum. Hem maddi hem manevi olarak.
Dogum sonrasi depresyonu yasadim bir sure. Ikinci cocugu dusunmemekte bu da etkili tabii benim icin. Ayni seyleri bir daha yasamayi goze alamiyorum.
Bir yandan da illa kardesi olsun, destek olurlar dusuncesini de anlayamiyorum. Her kardes birbiriyle iyi mi geciniyor sanki? Dusmandan beter olanlar var. Allah esirgesin.
Her seyin hayirlisi. Once bir bosanmaniz sonuclansin hem. Bunlari dusunup daha da yormayin zihninizi.
7-8 ay önce boşandım ben de, şuan kızım 7 yaşında. Tekrar bırakın evlenmeyi, en azından şuan için hayatıma erkek sinek istemiyorum :) üstelik yaşım 43. Kızım yıllardır kardeş istiyordu ama babası yanaşmıyordu. Şimdi anne kız kalınca bir kardeşi olmasını ben de daha çok istedim. zaten yıllardır aklımda olan, yine kızımın babasının kabul etmediği bir fikri hayata geçirdim ve koruyucu aileliğe başvurdum :) inşallah olumlu sonuçlanır... siz de araştırabilirsiniz düzeniniz oturduktan sonraMerhabalar , çok düşündüğüm bir konu var fikir almak istedim ,. Yaşım 35 , memurum , ama boşanma davam sürüyor maalesef ,, önce anlaşmalı olan dava , çekişmeliye döndü .. her neyse , 6 yaşında bir çocuğum var , ancak hep tek cocuk olarak kalacak olması bazen beni üzüyor.. bir daha hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum onu baştan söyleyeyim ama sırf onun yalnız kalacak olması da üzüyor.. bu arada boşanmak isteyen taraf benim, eşim hatalı , uzun süre yalvardı, önce ciddiyetimi anlamayıp kabul etti anlaşmalıydı, bu arada aldatma vs yok , ama gururumu kıran şeyler oldu, her neyse konu bu değil . Mahkemede boşanmak istemeyip süre istedi , hakim de süre verdi. Birincisinde normal bir şekilde süre vermişti hakim , ancak eşim psikolojisinin o dönemde bozulduğunu o yüzden bunların yaşadindıgını vs ifade etti vs vs bir sürü konu ancak benim ısrarım sonucu kabullenmeye yaklaştı ve bende bazen kendime sorular sorarken buluyorum kendimi . hoş , herşey yolunda gitmiş olsaydı da , şu zamanda ikinci çocuk yapılır mıydı .. çok saçma olurdu herhalde bu pahalılıkta … her neyse . Sadece bir iç döküş , fikir almak istedim..
Valla ayni uzuntuyu yasiyorum bazen. Hep cok cocugum.olsun istedim. Ama onunuzdeki sene icin 105 bin tl okul ucreti odedim gecen hafta. Bu rakam 210 olsa odeyemezdim. Veya odesemde bir sekilde hayat kalitesini dusururdum. O yuzden 2.yi yapmamak manevi olarak uzse de maddi olarak kafi.Merhabalar , çok düşündüğüm bir konu var fikir almak istedim ,. Yaşım 35 , memurum , ama boşanma davam sürüyor maalesef ,, önce anlaşmalı olan dava , çekişmeliye döndü .. her neyse , 6 yaşında bir çocuğum var , ancak hep tek cocuk olarak kalacak olması bazen beni üzüyor.. bir daha hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum onu baştan söyleyeyim ama sırf onun yalnız kalacak olması da üzüyor.. bu arada boşanmak isteyen taraf benim, eşim hatalı , uzun süre yalvardı, önce ciddiyetimi anlamayıp kabul etti anlaşmalıydı, bu arada aldatma vs yok , ama gururumu kıran şeyler oldu, her neyse konu bu değil . Mahkemede boşanmak istemeyip süre istedi , hakim de süre verdi. Birincisinde normal bir şekilde süre vermişti hakim , ancak eşim psikolojisinin o dönemde bozulduğunu o yüzden bunların yaşadindıgını vs ifade etti vs vs bir sürü konu ancak benim ısrarım sonucu kabullenmeye yaklaştı ve bende bazen kendime sorular sorarken buluyorum kendimi . hoş , herşey yolunda gitmiş olsaydı da , şu zamanda ikinci çocuk yapılır mıydı .. çok saçma olurdu herhalde bu pahalılıkta … her neyse . Sadece bir iç döküş , fikir almak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?