Tek çocuklar, yalnız mı ??

Evliligin iyiyse kocan gerçekten iyi bir adamsa ikinci ucuncu cocukta olur ama berbat giden bir evliligin varsa cok zor cok...

Buna katılmamak mümkün mü ..

bu sorunun tek bir cevabı yok. herkese göre değişir bu ama dünyada iyi bir kardeşin yerini alabilecek bir alternatif olduğunu düşünmüyorum ben. iyi bir kardeş, anne ve babadan kalan en güzel miras oluyor insana. ama kardeşlerin arasındaki ilişkiyi de ailelerin belirlediği bir gerçek.

Bu kadar sorunlu evliliğe bir çocuk daha getirip onu da aynı sorunlarla üzmek haksızlık olmaz mıydı ?

Mutlu devam eden bir evlilik olsa 2. Çocuk yapsa mıydım düşüncesini anlarım da boşanma aşamasında bunu düşünmek saçma geldi bana.

Tek çocuklar yanlız mı ?

Bu değişir. Ama bazen kardeşi olan da yanlız kalıyor. Siz ilginizi , sevginizi çocuğunuz üzerinden esirgemeyin.

Asla esirgemem , o benim herşeyim .

32 yaşındayım tek çocuğum. Ara ara tabi yalnız hissettiğim oldu geçmişte ama her kardeşi olanın da yalnız hissedip hissetmediği ne malum? Tek çocuk olmanın en sevdiğim tarafı anne-babamın ilgisini paylaşmamak oldu, hep en sevilenin ben olduğunu bilmek hep hosuma giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…