- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
geldiiiim evet sorun nedirAslında bu aralar o kadar cok düşünüyorum ki tek çocuklu anneler yada tek cocuk isteyenler acaba fikirleriniz ne pişman oldunuz mu yada olurum diye düşündünüz.mu
Evet pisman misin tek cocuk olduğu içingeldiiiim evet sorun nedir
bence bi tane yeter diyorum diyorum da dinleyen kim kociş koymuş kafaya ikinciyi tabi en az 3-4 yıl sonrası içinAslında bu aralar o kadar cok düşünüyorum ki tek çocuklu anneler yada tek cocuk isteyenler acaba fikirleriniz ne pişman oldunuz mu yada olurum diye düşündünüz.mu
Pişman olmadım.Aslında bu aralar o kadar cok düşünüyorum ki tek çocuklu anneler yada tek cocuk isteyenler acaba fikirleriniz ne pişman oldunuz mu yada olurum diye düşündünüz.mu
Bende oyle düşünüyorum ama başka sebeplerim de var tabikibende tek çocukluyum ama tek çocukla kalmak kızıma bencıllık etmek gibi gelıyor..kardeş yapmazsam kızımı bu hayatta yapayalnız bırakıcakmısım gibi sacma sapan bır ruh halıne giriyorum
hayır değilim bi tane bana yeter bence ama tek başına karar verme hakkım yok gibiEvet pisman misin tek cocuk olduğu için
Küçük mü çocuğunuzbence bi tane yeter diyorum diyorum da dinleyen kim kociş koymuş kafaya ikinciyi tabi en az 3-4 yıl sonrası için
evet canım hazirana 2 yaşına gircekKüçük mü çocuğunuz
yaşın kaçkiAslında birazda yasi buyuk olanlar icin soruyorum
ahahha çok güldüm cevabınıza ben de 8 çocuk hayalleri kurardım 3 senedir elde var sıfırBitane olsa yeter samire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?