teşekkürler cevabın için. aslında oğlumun hissiyatını anlamak için sen tam aradığım kişisin.oğlum 2 ay sonra 7 yaşını bitirecek. yani bir kardeşi olduğunda en az 8 veya 9 yaş farkı olacak. ondan sonra Allah nasip ederse peşpeşe düşünüyorum ama endişe ediyorum o kardeş bağını yakalayabilecekler mi diye.
en çok çocukluğunu devamlı yalnızlık hissiyle hatırlar diye endişe ediyorum. fakat belki ileride abi olmak buna engel olur, sende olduğu gibi.
kesinlikle haklısın, kardeşler beraber oynayabilecek bir arayla olmalı. 4 yaşına kadar ben yetiyordum oğluma ama şu anda artık anne baba yetmiyor. gittiğimiz yerlerde çocuk varsa ne ala ama annemlere, misafirliklere filan gideriz. oğlum için oturup sıkılacak zamandır o mesela.
dün ve dünden önceki gün benim işlerim vardı dışarıdaydık bütün gün, oğlum arkadaşım gibi hep yanımda. devamlı kendş kendini oyalama modunda, bi<zimle sohbet eder, koşturur filan. sabah bir arkadaşını çağırdı, gelmedi çocuk. ağladı bir ton, hep senin yüzünden hafta sonunda hiç oynayamadım, eğlenemedim. dün çağırsaydım belki gelirlerdi filan diye. yani devamlı bir başkasına ihtiyaç duygusu beni rahatsız eden, bunun ileride nasıl hissedireceğini bilemiyorum. belki ileride kardeşiyle ilgilenmek telafi eder bunları