Tek çocuklu anneler

Kendine kocana guveniyorsan yap ikinciyi ben mesela birde kaldim 13 yasinda,yapmak istedim ama esimle inisli kakisli bir evliligim oldugu icin yapmadim

merhaba tam aradıgım ınsansın:)
bende evlılıgıme guvenmedıgım ve kocama uyuz oldugum için bir cocuk daha yapmamalıyım dıyorum ama kızım kardessız kalırsa buda işime gelmıyor..
siz 13 sene sonra ne düşünüyorsunuz pekı,2.çocuk yapmadıgınız için pısman oldugunuz oluyormu

Bizim okulda kardeşi olmayan bir kız öğrenci var. Çok sorunlu. Etkisi var mı bilmiyorum ama.Ailenin etkisi büyüktür tabi.

İşte bende bunu merak ediyorum

Bizim okulda kardeşi olmayan bir kız öğrenci var. Çok sorunlu. Etkisi var mı bilmiyorum ama.Ailenin etkisi büyüktür tabi.

sırf kardeşi yok diyemi sorunlu acaba sizemi anlattı ?yapmayın allahaşkına.bizim sınıftada kardeşi olanlar sıkıntılı nasıl olacak

Evet tabiki oyle de esimle aramda baya sorun var eşim en azindan ikinci olsun diyor
şöyle diyim eşin çocuğun bakımında sorumluluk alan bi yapıda mı mesela benim ki öyle 2. yi istiyo ama desteğini esirgemez bundan eminim buna rağmen istemiyorum mesela bu faktörde önemli

Aslında bu aralar o kadar cok düşünüyorum ki tek çocuklu anneler yada tek cocuk isteyenler acaba fikirleriniz ne pişman oldunuz mu yada olurum diye düşündünüz.mu
tek çoçuğum var .. 2. çoçuk düşünmedim düşünmüyorum (bir pişmanlık yok)
ben öyle kardeşi olsun yalnız kalmasın gibi olgulara inanan biri değilim
bu hayatı hep tek yaşıyoruz kaç tane kardeşimiz,arkadaşımız ,eşimiz dostumuz olursa olsun .bir noktada hayatla tek başımıza kalıyoruz ,tekte bu dünyada gidiyoruz ... haaa farklısını yaşayan varmıdır vardır elbette..
çoçuğumda tek çoçuk olmanın bir sıkıntısınıda görmedim

Kaç yaşında çocuğunuz?

Anladim cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…