- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
8 çocuk muuuuuuahahha çok güldüm cevabınıza ben de 8 çocuk hayalleri kurardım 3 senedir elde var sıfırama pes etmedim 4 e kadar indirdim hayalimi sadece
e aynı yaştaymışız
Kendine kocana guveniyorsan yap ikinciyi ben mesela birde kaldim 13 yasinda,yapmak istedim ama esimle inisli kakisli bir evliligim oldugu icin yapmadim
Ya benim de daha kizim küçük ama acaba hic ikinciyi yapmasam pisman olurmuyum diye düşünüyorume aynı yaştaymışız
İşte bende bunu merak ediyorummerhaba tam aradıgım ınsansın:)
bende evlılıgıme guvenmedıgım ve kocama uyuz oldugum için bir cocuk daha yapmamalıyım dıyorum ama kızım kardessız kalırsa buda işime gelmıyor..
siz 13 sene sonra ne düşünüyorsunuz pekı,2.çocuk yapmadıgınız için pısman oldugunuz oluyormu
e küçükmüş işte zamana yayıp öyle karar versenYa benim de daha kizim küçük ama acaba hic ikinciyi yapmasam pisman olurmuyum diye düşünüyorum
Ya böyle dusununcede acaba kizimi iyi yetistiremem diye korkuyorumBizim okulda kardeşi olmayan bir kız öğrenci var. Çok sorunlu. Etkisi var mı bilmiyorum ama.Ailenin etkisi büyüktür tabi.
Bizim okulda kardeşi olmayan bir kız öğrenci var. Çok sorunlu. Etkisi var mı bilmiyorum ama.Ailenin etkisi büyüktür tabi.
Evet tabiki oyle de esimle aramda baya sorun var eşim en azindan ikinci olsun diyore küçükmüş işte zamana yayıp öyle karar versen
şöyle diyim eşin çocuğun bakımında sorumluluk alan bi yapıda mı mesela benim ki öyle 2. yi istiyo ama desteğini esirgemez bundan eminim buna rağmen istemiyorum mesela bu faktörde önemliEvet tabiki oyle de esimle aramda baya sorun var eşim en azindan ikinci olsun diyor
tek çoçuğum var .. 2. çoçuk düşünmedim düşünmüyorum (bir pişmanlık yok)Aslında bu aralar o kadar cok düşünüyorum ki tek çocuklu anneler yada tek cocuk isteyenler acaba fikirleriniz ne pişman oldunuz mu yada olurum diye düşündünüz.mu
Aslında birazda yasi buyuk olanlar icin soruyorum
tek çoçuğum var .. 2. çoçuk düşünmedim düşünmüyorum (bir pişmanlık yok)
ben öyle kardeşi olsun yalnız kalmasın gibi olgulara inanan biri değilim
bu hayatı hep tek yaşıyoruz kaç tane kardeşimiz,arkadaşımız ,eşimiz dostumuz olursa olsun .bir noktada hayatla tek başımıza kalıyoruz ,tekte bu dünyada gidiyoruz ... haaa farklısını yaşayan varmıdır vardır elbette..
çoçuğumda tek çoçuk olmanın bir sıkıntısınıda görmedim
Anladim cok sagoluntek çoçuğum var .. 2. çoçuk düşünmedim düşünmüyorum (bir pişmanlık yok)
ben öyle kardeşi olsun yalnız kalmasın gibi olgulara inanan biri değilim
bu hayatı hep tek yaşıyoruz kaç tane kardeşimiz,arkadaşımız ,eşimiz dostumuz olursa olsun .bir noktada hayatla tek başımıza kalıyoruz ,tekte bu dünyada gidiyoruz ... haaa farklısını yaşayan varmıdır vardır elbette..
çoçuğumda tek çoçuk olmanın bir sıkıntısınıda görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?