- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Esim ilgilenmez hatta cocuk aglamasindan nefret ediyorşöyle diyim eşin çocuğun bakımında sorumluluk alan bi yapıda mı mesela benim ki öyle 2. yi istiyo ama desteğini esirgemez bundan eminim buna rağmen istemiyorum mesela bu faktörde önemli
19 aylik daha cok erken bunu düşünmek icin biliyorum ama surekli bu soru kafam da dönüp duruyor ondan bi soruyum dedimKaç yaşında çocuğunuz?
Ben öyle demedim zaten. İlgimi çeken bir durumdu. Farklı bir bakış açısı olarak söyledim. Ben acaba kardeşi olmamasının bir etkisi var mıdır diye kendimce düşünmüştüm bir ara. Yoksa kardeşi/kardeşleri olan çok sorunlu öğrenciler de var. Kardeşi olmayanlar sorunlu oluyor kardeş yapın demiyorum. Bunu sorgulayan anne bu tür şeyler de geçiriyordur aklından.sırf kardeşi yok diyemi sorunlu acaba sizemi anlattı ?yapmayın allahaşkına.bizim sınıftada kardeşi olanlar sıkıntılı nasıl olacak
hmm tamda bundan bahsediyodum sen tek çocukta kal benceo zamanEsim ilgilenmez hatta cocuk aglamasindan nefret ediyor
süpersinizsırf kardeşi yok diyemi sorunlu acaba sizemi anlattı ?yapmayın allahaşkına.bizim sınıftada kardeşi olanlar sıkıntılı nasıl olacak
19 aylik daha cok erken bunu düşünmek icin biliyorum ama surekli bu soru kafam da dönüp duruyor ondan bi soruyum dedim
biriyle ilgileniyosun ötekiyle ilgilenmiyosun diyolar yani her türlü sen suçlu oluyosunsüpersiniz
şimdi tek çoçukta sorun olduğunda , kardeşi olmadığına bağlıyorlarda
kardeşi olup bir ton sorunla boğuşan çoçukları neye bağlıyorlarr?
Evet biliyorum ama zaman gectikce esim duzelse bile istemezsem tek çocuklu kalirsam pisman olurmuyum diye düşündüm biranGerçekten çok erken 2. Çocuğu düşünmek için
6 yaşında canım kendimde 40'yaklaşıyorumKaç yaşında çocuğunuz?
Ay ayni benim kafa cok düşünüyorum kesinlikle olmaz diyorum esimin yaptiklarindan dolayi sonra esimin yaptiklatini unutma duzelse bile yapma diyorum sonra bi ara iyi gibi oluyoruz esimle olsun diyorum sonra olursa yine kotu olursa bu defa iki cocukla ne yapacam ben diyorumBen de günde 30kere bu son kararım diyerek değiştiriyorum kararlarımı bu konuda =) Artık eşim nasıl olsa fikrin değişiyor sürekli, zamanı gelince konuşuruz diyor bu konuda yorum yapmıyor. Ben kendi kendime düşünüyorum rüyalarıma bile giriyor bazen=)
6 yaşında canım kendimde 40'yaklaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?