Yaşınız kaç?Şu an 3aylik bir oğlum var ama ikinci çocuk fikri asla aklımdan çıkmıyor, tabi ki şartları olgunlaştırmak için beklemek gerekiyor, o şartlar hiç olusamayabilir de hayat sonuçta önemli olan bu
Peki kendi ne diyor bu durumdan mutsuzmu?Oğlum 19 yaşında çok çok çok pişmanım son 4 yıl içinde iki düşük yaptım olmadı bir bebeğim dahaözür diledim oğlumdan onu yanlız bıraktığım İçin. hep aklıma beni ve babasını yanlız gömeceği geliyor
28 yaşımdayım. 2 yaşında bi kızım var. 2.çocuk fikri aklımın ucundan bile geçmiyo. Ne maddi ne manevi yetemem. Elimdeki imkanları onu en iyi şekilde yetiştirmek için kullanmak istiyorum.Sorum belli yaşın üzerindekilere ve tek çocuk da kalanlara.Pişman oldunuz mu keşke bir kardeş daha yapsaydım zamanında diye?
Çok mutlu oldum sizin adınıza. Hayırlı güzel ömür dilerim evlatlarınıza.Kızım doğduğun da iki halamda mutlaka ikinci yap dediler. Kendilerinin tek çocuk yaptılar ve çok pişman olduk dediler. Tavsiyelerine uydum ikiz oldularherşeye rağmen pişman değilim. Allah evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip etsin. Kötüler den korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?