- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Sinir olacak bir sey yok aslinda 11yil ara verince artik yapmaz istemiyor niyeti yok demislerdir.Istiyorsaniz gecikmeyin 37 yaş bana göre son demler onlara surpriz yapin artık..Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,35 yaşına kadar hadi hadi yap diyorlardı,şimdi sessiz kalıyorlar ,evet o zaman ben istemiyordum çeşitli sebeplerden dolayı ama şimdi hazırım diyorum kendi kendime.Ama tabi artık bana soran da yok,tam tersi sen tek de kaldın gözüyle bakıyorlar,sinir oluyorum
Bence de bitmiş değil. .Fakat elinizi çabuk tutun.Arkadaşlarınıza da diliniz döndüğünce fikrinizi söyleyin. Kime ne.Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Kardeşiniz şimdi kaç yaşında? Kız mı erkek mi?Bu millet saçmalıkta sınır tanımıyor cidden. Ben memnunum böyle keyfime, gezmeme düşkünüm uğraşamam 2. 3. ile deyin, ağızlarının payını verin.
Benimle kardeşimle aramda 12 yaş var, pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Tek çocuk olmak güzel olurdu.
Kardeşiniz şimdi kaç yaşında? Kız mı erkek mi?
Belki kız olsaydı daha farklı olurdu.Paylaşımlarınız artardı.15 yaşında erkek. Ben 27 yaşındayım.
ız olsaydı daha farklı olurdu.Paylaşımlarınız artardı.
Haksizmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?