Ya buna takmanız aşırı ilginç bence çok çocuk yapmak marifet mi e zaten bunu üreme yetenegı olan herkes yapabılıyor ki bence tek çocuk iyidir özellikle şu devirde cunku yetıstırmek zor her seyın en iyisini saglmaak zor.Merhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Keske cocuk yapmaktan baska bir amaciniz ve derdiniz olsa
Menopoza girdiğini zannediyodu bideInsallah bana da böyle nasip olur. Hayalim desem abartmis olmam. Resmen 2.bahar yaşıyor kuzeniniz. Muhtesem.
Kime ne? Siz hazirsaniz her bakimdan hazirsaniz mesele yokMerhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
39 yaşındayımMerhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Kızım daha 4 aylik ikinciyi düşünüyor musunuz diyenler başladı bi bekleseydiniz bunu doğursaydımMerhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Merhaba, evlendigimde ilk istediğimde hemen hamile kaldım, 11 yaşında oğlum var ,38 yaşındayım, yaklaşık 2.5 senedir istiyoruz olmuyor, kendini genclikle kıyaslama, istiyorsan acele etMerhaba ,11 yaşında bir kızım var,biliyorum baya ara verdik benim yaşımda 37 ama henüz herşey bitmiş değil henüz korunmasız ilişkiye bile girmedik ama arkadaşlarım artık senden geçti der gibi bahşediyor benden.Sürekli çocuk konusundan bahsediyorlar aralarında hamile olanlar da var ve bir tanesi 36 yaşında.Onun avantajı birinci çocuğu 3 yaşında.Yani insanların sırf benim ilk çocuğum 11 yaşında diye bana 50 yaşındaki kadın muamelesi yapması,sen tek de kaldın,senden geçti artık imalarında bulunması gerçekten çok canımı sıkıyor.Hayır ben ikinciyi düşünüyorum diyemiyorum çünkü bu sefer sürekli soracaklar var mı ,yok mu ,olmuyor mu?O yüzden sessiz kalıyorum bu sohbetlerde hep hazır olmayı bekledim 2.çocuk için artık hazırım ben de biliyorum yaşım geçiyor ama henüz herşey bitmiş değil?
Kendimi gençlikle kıyaslamıyorum bana bu imaları yapanlarda 33-36 yaş arası kişiler aramızdaki yaş farkı yok denecek kadar az,belki benim de çok uğraşmam gerekecek şu an bilemiyorum ama benden bir iki yaş küçük ve hamile kişilerin benden geçti gözüyle bakması zoruma giden...Merhaba, evlendigimde ilk istediğimde hemen hamile kaldım, 11 yaşında oğlum var ,38 yaşındayım, yaklaşık 2.5 senedir istiyoruz olmuyor, kendini genclikle kıyaslama, istiyorsan acele et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?