Tek çocukta kalmışmışım

Yani konu sahibini tanımıyoruz..Toplum için, kendi için bir çok faydalı iş yapmıştır şimdi de çocuğuna bir kardeş istiyor olabilir en doğal hakkı bence..
Isteyebilir ama bunu dert etmesi.. istiyorsa yapsin engek olanmi var ?

Isteyebilir ama bunu dert etmesi.. istiyorsa yapsin engek olanmi var ?
Tabi ki kimse engel olamaz fakat üzüldüğü durum..Arkadaşları yaşından dolayı biraz eleştirel yorumlar yaparak onu üzuyorlarmis o da bunu dert etmiş kendine

Insanlar niye ustlerine vazife olmayan konularda yorum yapiyor anlamiyorum. Sizlik bi durum yok, onlarin hadsizligi. Ben 39 yasindayim. Bebegime gun sayiyorum. Bir arkadasim da 39'da ikinci cocugu yapti.

Eski sevgilimin yegeni universite icin onun yanina tasinmisti. Bu sene ogrendim ki ablasi yenisine hamileymis:)
Dunyada hersey olur, takilmayin elaleme. Ayrica tek cocuk dogurup tum imkanlarını ona vermek kotu birsey mi?

İşte ben de tam olarak böyleyim.İstiyorum ama şu ana kadar bir çabam olmadı.Yaşınız kaç acaba?
38 yaşımdayım. .İki kaybım olduktan sonra hiç çaba harcamadım ama gerçekten çok istiyorum.Hem oğlum için hem kendim için. .

Herkes, her halükarda, her zaman diyecek birşey bulur. Duymayacaksiniz.

Siyirmis kafayi yemiş isi gucu olmayan,baskalariyla kafayi bozmus insanlarin dediklerine kulak asmayin gorusmeyin bile.. degmez.

Ya hiç aklıma gelmez ilk çocuğunun yaşı büyük olunca ondan geçti düşüncesi. Siz yanlış anlıyor olabilir misiniz. Mantıklı değil

Aslinda ard arda olmasindan daha iyi tek cocuk buyutuyor gibi rahat olucaksiniz ablamda yegenim 11 yasindayken hamile kaldi onunda yasi size yakindi simdi biri 17 biri 6 yasina geldi gayetde memnun arada yas farki olmasindan rahat buyuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…