Merhaba.ablacim neden isirgan otunu denemiyorsun 15 gun her banyodan sonra sacina dokuyorsun inan dokulmen hic kalmiyor ben daha once denedim cok cok iyi gelmisti.arastirip denemeni tavsiye ederim.
Canimm birde kadinlar klubunun sac dokulme bolumune bakmayi tercih ederim. Orda cok faydali seyler yaziyor..
Hergün bir diş sarımsak yutmanı öneririm.Saç dökülmesini durdurup,beyazların biraz daha geç çıkmasını sağlıyor.Maranki sarımsağın tepesindeki püsküllerin saçı anımsattığını söyler her programında.
Doktora giderek bir kan tahlili yaptır tiroit,b12,kansızlık gibi değerlerine baktır bunlarda aşırı derecede saç dökülmesi yapar özellikle tiroit rahatsızlıgı olanlarda aşırı derecede dökülür.
denerim onu da saça sürmekte iyi geliyormuş saçıma da sürücem birazdan akşama yşne banyo yapıcam saçımın yine yarısı dökülücek yine ağlıycam yeminle bıktım
Tiroit için hangi bölüme gitmeliyim acaba ailem pek ilgili değil her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum belirtilere baktım tiroitim olabilir sanırım sigarada saç dökebiliyor bırakımıyorum da sanırım azalatsam iyi gelicek
Tiroite aile hekimleride bakar canım ama bir uzmana gitmek istiyorsan dahiliye bölümüne gitmen gerek.
dahiliyeye gidince doktora troidimin oldugunu düşünüyorum desem direk testleri verir değil mi aile hekimime gitsem testi sağlık ocaklarında yaparlar mı ki ? bu konularda çok cahilim sanırım
Her iki doktorada yani dahiliye ve aile hekimine gitsen tiroitten şüpheliyorum desen sana kan tahlili yaptırırlar canım. Bazen ne gibi şikayetlerin var derler.Tiroitin şikayetleri saç dökülmesi,uyku problemi,kilo alımı yada zayıflık,adette düzensizlik,kalp çarpıntısı,unutkanlık,aşırı asabiyet gibi belirtileri vardır.
Aile hekimleri artık bütün tahlilleri yapıyor.
aşırııııı derecede dökünmem var hiç normal olmayacak seviyede özellikle banyodan sonra saçımın yarısı elimde kalıyor banyo yapmaktan soğudum kendime güvenim gitti piskolojim bozuldu döküldükçe dökülüyor her elimi saçıma attığımda bir sürü saç geliyor daha 18 yaşındayım hayattan soğudum son olarak doktor foltene pharma kadınlara özel flakon verdi kullanıpta memnun kalan var mı ne yapayım ben yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?