- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
evet özlemcimm bende bi uzman dinlemistim bu yakin zamandaa hatta show tv de cikti degilmi ayse bilgic ti sanirm ismii ve bulunduug yerde bize cok yakin en fazla 1 saat sürer ben frankfurtta kaliorum oda darmstad diye bir yerde merkesii allh herkese hayirli tedaviler hayirli dr larla karsilastirsinn valaaa sen nerede kaliosun cnmm senin sorunun nee ?insllhh sizlerede en yakin zamanda tatdirir annelik duygusunuu allhaim büyük :Saruboceq:
ben de tek embriyo yasasına takıldım, zaten 17 yumurtamdan teki sadece biri işlem görebildi.arkadaşlar bu yeni çıkan yasa nedeniyle bu hafta içi sadece tek embriyo transferim olacak. dr blastosist olursa daha iyi olur dedi şimdi bekliyoruz bakalım kalitsi nasıl diye. sizdende varmı tek embriyo yerleştirilip gebe kalan. blastosist miydi normalmiydi? kaç hücreliydi?
bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıyorum, şuan doğum kontrol hapı ile yumurtaları baskılıyorlar. Tek embriyo yasası çıkınca çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır. Yeşil yansıma haberlerini bekliyorum
seninde tedavin hayırlı olsun cnm. inşallah hepimiz mutlu haberlerimizide paylaşıcaz bu forumlarda.
benimde yarın kısmet olursa bir tane blast embriyom transfer edilecek. diğer 6 embriyom hakkında bişi bilmiyorum şu anda yarın anlatıcaklarmış detaylı olarak.inşallah fazladan 1-2 tane daha vardırda dondurabilelim. bende herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum. allah verecekse bu şartlarda da verir moralimizi bozmayalım.a.s
aşılama ve tüp bebek aynı dönemde yapılıyor mu acaba, hazır tüp bebek için yumurtalar geliştirilo yandan aşılama da yapılsa olur mu ki?
merhaba kızlar,benim perşembe günü dondurulmuş embriyo transferim oldu,2.denemem bu ilkinde 2 bu defa 1embriyo transfer edildi.sonuç 23 mart şimdi sabırla ve duayla o günü bekliyorum.Rabbim verdikten sonra bu şekildede olur.bende öğrendiğimde bozulmuştum ama yapacak birşey yok,kısmet dedim,karamsar değilim yeter ki Rabbim ol desin:Saruboceq:her türlü olur.sizden benim için dua etmenizi istiyorum,Allah tüm çocuk isteyenlere nasip eder inşallah moralinizi bozmayın...
canım benim çok teşekkür ederim.sende umutlu ol bazı şeyleri kadere bırakmak lazım,inşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız:CüvCüv:,sende kendine iyi bak öpüyorum canımopuyorumnanaktanDelimavi öncelikle tedavin hayirli olsun ...
Insallah olumlu sonuclanirr .. Ben de donmus tedavisi görüyorum ...
Allahin izniyle pazartesi transferim olacakk ...
Donmus anneleri artsin ki donmus embriyo konusunda arkadaslar kararsiz kalmasin ...
Bu arada nikin cok hosuma gitti ..
Kendine cok iyi bakk .. Bebise dee .. Öpüyorum .. Şeniz
olurmu ki dersin canim yaa..ayy varya cok uygunmus..burda ne kadar dan basliyo biliyomusun 10.000-15.000 $ arasi sadece ortalama fiyat.iyi bi yer dersen daga da artiyo. bizim gittmz merkez 15.00 diyo yani bzide 7.500 $ vercez bide adam diyoki cok sanslisiniz sigortaniz yarisini karsiliyo....simdi yasal durum nasil orda her ulke vatandaslarini kabul ederler herhalde sorun cikmaz dmi..himm sagol canim yaa aklimda bulunsun..en azindan bir umut kapisi daha..
yenicherrycim sen abd nin neresindesin? biz californiadayiz ve burada 10 bin dolardan basliyor bir micro uygulamasi (IVF) ilaclar haric... 13 bin dolara tekamul ediyor. ve sigorta asla karsilamiyor.. ustelik full sigorta ve iyi bir merkezden.. ama karsilamiyor... tr de 5 milyar civarinda gerceklesiyor.. burasi yuzde yuz pahali.. uygulamanin nasil oldugunu bilmiyorum tr de ama basari orani yuksek gibi gorunuyor... kismet... ama transfer 3-4 tane yapiliyor... daha fazlasi zannetmiyorum kimsenin kabul edecegini.. ama 3 tane eger embriyo olustuysa transfer ediyorlar...butun tedavi olan ve olacak arkadaslara bol bol saglik ve sans diliyorum... Guzel Allahim sen cok buyuksun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?