Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

kesinlikle ayni kadindan bahsediyoruz ismini hatirlamiyorum ama sehir isminden hatirladim kadin inanilmaz pozitif enerji vermisti bana yakin olmana da cok sevindim. ben fransadayim, sebepsiz infertelite bizimkisi. hepimiz icin sonu guzel olur Insallah.

bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıyorum, şuan doğum kontrol hapı ile yumurtaları baskılıyorlar. Tek embriyo yasası çıkınca çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır. Yeşil yansıma haberlerini bekliyorum

ben de tek embriyo yasasına takıldım, zaten 17 yumurtamdan teki sadece biri işlem görebildi.
Allah istiyorsa olacak, moralimizi bozmayalım arkadaşlar... inşallah hepimizin dilekleri olur.
transfer edileli 3 gün oldu, bekliorum. kalitesi de düşüktü, % 10 şans verdiler

ben de tek embriyo yasasına takıldım, zaten 17 yumurtamdan teki sadece biri işlem görebildi.
Allah istiyorsa olacak, moralimizi bozmayalım arkadaşlar... inşallah hepimizin dilekleri olur.
transfer edileli 3 gün oldu, bekliorum. kalitesi de düşüktü, % 10 şans verdiler

seninde tedavin hayırlı olsun cnm. inşallah hepimiz mutlu haberlerimizide paylaşıcaz bu forumlarda.
benimde yarın kısmet olursa bir tane blast embriyom transfer edilecek. diğer 6 embriyom hakkında bişi bilmiyorum şu anda yarın anlatıcaklarmış detaylı olarak.inşallah fazladan 1-2 tane daha vardırda dondurabilelim. bende herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum. allah verecekse bu şartlarda da verir moralimizi bozmayalım.a.s

arkadaslar
hic merak etmeyin. benim 4 embriyomun 3 u gelismedi 1 tanesi saglam kalmisti
hiic umudum yoktu ama o 1 tanecik sey tuttu. hayirlisi olsun. tutacak oldumu 1 tanede tutuyor

tabiki herseyin hayirlisi allh ol derse olurr vakti zamani gelincee ama buda bizim umudumuz isteee zaten biz bi tanesi tutsun diye ugrasioruzz arkadasimmm tek embiryo transferine ikiz cocugumuz olmayacakta tek cocugumuz olacak diye kafamiza takmioruzz embiryoo cokluguylaa sansimizin arttigini zannedioruzz iste bizimkide bi umutttu biraz umutlarimizii umutsuzlula döndürselerdee gerci hos ben almanyada yasiorumm tr ye gitmek istiodumm ama tekrar burda denemek istiorumm ve eilk tüp bebk denemem olacakkk hayirlisi olsunn yazin inslhh hamileyimm derimm allh büyükk benim esim sali günü kemo terapi alacak bu da bi 6 ay sürer dedi dr spermlerin tekrar gelip düzelmesi bakalimm allahim hakkimiz da hayirlisini versinnn inslhhhh aminnn

canım hayırlı olsun inşallah bebişin seninle olur da dondurulmuşlara gerek kalmaz allah yardımcın olsun..

aşılama ve tüp bebek aynı dönemde yapılıyor mu acaba, hazır tüp bebek için yumurtalar geliştirilo yandan aşılama da yapılsa olur mu ki?

aşılama ve tüp bebek aynı dönemde yapılıyor mu acaba, hazır tüp bebek için yumurtalar geliştirilo yandan aşılama da yapılsa olur mu ki?

Benim de aklıma gelmiyor değil, yönetmelik de zaten buna engel olmayı akıl edememiş:) ama sanırım olacak birşey değil. Zaten tüp bebek için oluşan yumurtaları topluyorlar, aşılamada yumurta olgunlaşacak da tüplere inecek ya; yumurtalar toplanınca aşılamada kullanılacak yumurta kalmamış oluyor. O yüzden dondurulmuş yumurta ile transfer yapılacağı zaman belki kullanılabilir ama düşününce transfer edilecek embriyo 3-5 günlük, öbürü daha döllenecek. Belki bunun bir sakıncası vardır da o yüzden yapmıyorlardır.

haklısın ama en azından bitane yumurtayı bıraksalar kendi haline belki o aşılama ile tutacak, tüp bebekte tutmayıp daha sonra kendiliğinden hamile kalan okadar çok hikaye okudum ki nette..

merhaba kızlar,benim perşembe günü dondurulmuş embriyo transferim oldu,2.denemem bu ilkinde 2 bu defa 1embriyo transfer edildi.sonuç 23 mart şimdi sabırla ve duayla o günü bekliyorum.Rabbim verdikten sonra bu şekildede olur.bende öğrendiğimde bozulmuştum ama yapacak birşey yok,kısmet dedim,karamsar değilim yeter ki Rabbim ol desin:Saruboceq:her türlü olur.sizden benim için dua etmenizi istiyorum,Allah tüm çocuk isteyenlere nasip eder inşallah moralinizi bozmayın...

Delimavi öncelikle tedavin hayirli olsun ...

Insallah olumlu sonuclanirr .. Ben de donmus tedavisi görüyorum ...

Allahin izniyle pazartesi transferim olacakk ...

Donmus anneleri artsin ki donmus embriyo konusunda arkadaslar kararsiz kalmasin ...

Bu arada nikin cok hosuma gitti ..

Kendine cok iyi bakk .. Bebise dee .. Öpüyorum .. Şeniz

canım benim çok teşekkür ederim.sende umutlu ol bazı şeyleri kadere bırakmak lazım,inşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız:CüvCüv:,sende kendine iyi bak öpüyorum canımopuyorumnanaktan

yenicherrycim sen abd nin neresindesin? biz californiadayiz ve burada 10 bin dolardan basliyor bir micro uygulamasi (IVF) ilaclar haric... 13 bin dolara tekamul ediyor. ve sigorta asla karsilamiyor.. ustelik full sigorta ve iyi bir merkezden.. ama karsilamiyor... tr de 5 milyar civarinda gerceklesiyor.. burasi yuzde yuz pahali.. uygulamanin nasil oldugunu bilmiyorum tr de ama basari orani yuksek gibi gorunuyor... kismet... ama transfer 3-4 tane yapiliyor... daha fazlasi zannetmiyorum kimsenin kabul edecegini.. ama 3 tane eger embriyo olustuysa transfer ediyorlar...butun tedavi olan ve olacak arkadaslara bol bol saglik ve sans diliyorum... Guzel Allahim sen cok buyuksun...

canim bende california daym ne tesadeuf.bizde arastirdik 10 15 bin dolar ortalama olanlar.fakat benm esimin sirketi bize bole bi sigorta sunuyo allahtan deyim artik.bizde burada bi reproduction merkeziyle konustuk.sebepsiz infertilitie doktor acik acik soledi secim sizin elinizde sebesiz inf de cok secenegimiz yok dedi.ama istiyosanz ilacla baslarsiniz tekrar tedaviye ister asilama ikisnde de sebepsiz oalanlar icin cok degismyecek istisnai bi durum olmazsa dedi.bunun disinda tup bebek var ki doru solemek gerkirse en agresif tedavi ama basarinin en yuksek oldu tedavi dedi.dedim gibi gonlum tr ddeydi ama bu tek emriyo yasasi beni cok uzdu.allah bilir tabi ama 2 veya 3 embriyo en mantiklisi..sen de mi tup bebek tedavisi olsun canm abd de mi yoksa tr demi.burdaysa sonuc nasil memnunmusun tedaviden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…