- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
yok canım, o gün yumurtalar toplandı, geçen salı oldu transfer, cmts de inşallah kontrol. bakalım ne çıkacak
evet canım yaptım ve koca bi hayal kırıklığı oldu yine
ne yazıkki negatifsenağlama galiba ben pozitifi hiç göremiycem
ben çıktıktan sonra yazmışsın canım
ne yazıkki testi yaptım ama her zamanki gibi o korkulu rüyam olan
tek çizgiyi gördüm daha erken diyo çoğu arkadaşlarımız ama
bilmiyorum ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım inşallah gerçekten dedikleri gibidir
ve kanda pozitif olur bunun için gecelerdir dua ediyorum
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bu çok büyük bi acısenağlama
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin al,ıhlamur iç.kızlar cmtsi tek embriyo transferim gerçekleşti. 5.gün embriyosu.6 tanede iyi kaliteli embriyom donduruldu.şimdi gün sayıyorum 23 mart test günüm. evdeyim şstşhrahat ediyorum.üstüne birde gri oldum hapşıra hapşıra yatıyorum.
kızlar cmtsi tek embriyo transferim gerçekleşti. 5.gün embriyosu.6 tanede iyi kaliteli embriyom donduruldu.şimdi gün sayıyorum 23 mart test günüm. evdeyim şstşhrahat ediyorum.üstüne birde gri oldum hapşıra hapşıra yatıyorum.
Bugün transferin 9. günü, ama dün akşam itibariyle kullandığım jel dolayısıyla düşen minik parçalar büyüdü ve küf yeşili halinde akıntıya dönüştü
böyle birşeyle karşılaşan var mı?(((
kızlar cmtsi tek embriyo transferim gerçekleşti. 5.gün embriyosu.6 tanede iyi kaliteli embriyom donduruldu.şimdi gün sayıyorum 23 mart test günüm. evdeyim şstşhrahat ediyorum.üstüne birde gri oldum hapşıra hapşıra yatıyorum.
Canım bende seni merak etmiştim transferinden sonra gelmedin buralara endişelenmeye başlamıştım ama çok şükür transferin gerçekleşmiş. Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz ayıca geçmiş olsun gribini bol bol vitamin alarak atmaya çalış bir an evvel. Sağlıkla kal.
saol snm 3-4 gün olabildiğince yattım.drum yat dedi.15 dkdan fazla ayakta kalma dedi. bende banyomu 4.gün yaptım 5dk da. bugün 5.gün bitti biraz daha fazla dolaştım bugün belim ağrıyor arada bir regl olcakmışım gibi.başka bir belirtim yok.ölücem meraktan.diyorum evde ultrason olsa hiç çıkmıcam hep bakıcam.kaydirigubbakcemile3 allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Arkadaslar. Bende hikayemi kisaca anlatayim. Ben Endometriose hastasiyim ve 5 senedir cocuk isdiyoruz. Gecen ay 27.02.2010. ilk gonal ignemi vurdum ve 10.03.2010 da yumurtalarim toplandi. 23 yumurta toplandi ve 18 i islem gördü. bundan 14 ü döllendi. Tabi moralimi bozan seyde bir tek embryo yönetmeligi cikmasi oldu. Ama can veren ALLAH verirse birtaneden de verir diye moralimi esim sayesinde bozamamaya calisdim ve sonunda 15.03.2010 da transferim gerceklesdi. tabi bu araba 14 embryodan. 6 tanesi 1. kaltide oldu ve kalan 5 i donduruldu. bugün 4. günüm. ücüncü günü ucak yolculugu yapip almanyaya geldim . benim ikinci günümde bir iki damla pembemsi bir kanamam oldu. ama ne anlama geldi bilemyorum. Bugün kiz kardesimde fazla bir hamilelik testi vardi dayanamayip yaptim iki cizgi göründü icimde garip bir heycan oldu. Bakalim! havadan nem kapar oldum.ALLAha emanetiz. Emeklerimiz bosa cikmaz ins. Sonucu ins. haftaya carsambaya alicam. Burda paylasirim ins.
Arkadaslar. Bende hikayemi kisaca anlatayim. Ben Endometriose hastasiyim ve 5 senedir cocuk isdiyoruz. Gecen ay 27.02.2010. ilk gonal ignemi vurdum ve 10.03.2010 da yumurtalarim toplandi. 23 yumurta toplandi ve 18 i islem gördü. bundan 14 ü döllendi. Tabi moralimi bozan seyde bir tek embryo yönetmeligi cikmasi oldu. Ama can veren ALLAH verirse birtaneden de verir diye moralimi esim sayesinde bozamamaya calisdim ve sonunda 15.03.2010 da transferim gerceklesdi. tabi bu araba 14 embryodan. 6 tanesi 1. kaltide oldu ve kalan 5 i donduruldu. bugün 4. günüm. ücüncü günü ucak yolculugu yapip almanyaya geldim . benim ikinci günümde bir iki damla pembemsi bir kanamam oldu. ama ne anlama geldi bilemyorum. Bugün kiz kardesimde fazla bir hamilelik testi vardi dayanamayip yaptim iki cizgi göründü icimde garip bir heycan oldu. Bakalim! havadan nem kapar oldum.ALLAha emanetiz. Emeklerimiz bosa cikmaz ins. Sonucu ins. haftaya carsambaya alicam. Burda paylasirim ins.
saol snm 3-4 gün olabildiğince yattım.drum yat dedi.15 dkdan fazla ayakta kalma dedi. bende banyomu 4.gün yaptım 5dk da. bugün 5.gün bitti biraz daha fazla dolaştım bugün belim ağrıyor arada bir regl olcakmışım gibi.başka bir belirtim yok.ölücem meraktan.diyorum evde ultrason olsa hiç çıkmıcam hep bakıcam.kaydirigubbakcemile3 allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?