Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

Stres yok beklemeye devam ( çok zor beklemek biliyorum bende çok kıvranarak bekledim ama inanki zamanı gelmeden test yaptırmadım )

Bu evde yapılan testler kabus gibi neden zamanını beklemedin ( kaç gün var kan testini yaptırmana kendini üzmeden biraz daha bekle lütfen ....

Seni öpüyorum kendine iyibak............

kızlar cmtsi tek embriyo transferim gerçekleşti. 5.gün embriyosu.6 tanede iyi kaliteli embriyom donduruldu.şimdi gün sayıyorum 23 mart test günüm. evdeyim şstşhrahat ediyorum.üstüne birde gri oldum hapşıra hapşıra yatıyorum.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin al,ıhlamur iç.
benimde sonuç 23mart,inşallah hayırlısıyla ikimizde olumlu sonucu alırız :CüvCüv:

Bugün transferin 9. günü, ama dün akşam itibariyle kullandığım jel dolayısıyla düşen minik parçalar büyüdü ve küf yeşili halinde akıntıya dönüştü
böyle birşeyle karşılaşan var mı? (((

Merak etme jel öyle geri geliyor ( bazen beyaz sıvı halinde bazende senin söylediğin gibi ve parçalar halindede düşüyor onun için endişenmene gerek yok )

Canım bende seni merak etmiştim transferinden sonra gelmedin buralara endişelenmeye başlamıştım ama çok şükür transferin gerçekleşmiş. Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz ayıca geçmiş olsun gribini bol bol vitamin alarak atmaya çalış bir an evvel. Sağlıkla kal.

merhaba kizlar..
benimde tek embriyo transferi pazar gunu yapildi..
test gunum 26 mart ve ins bebegim benimle diyorum..
Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun..
bu kendini bilmez insanlarin bizlerin ustunde yaptiklari acimasizliga inat bebeklerimiz bize tutunur ins..
hepiniz icin hayirlisini diliyorum..

aymesim burdada soyliyim bari uzulmek icin cok erken..
kanda cikip idrarda negatif gorenleri de okudum az once..

kızlar yaaa benım anladıgım kadarıyla tek embrıyo ılk tup bebek denemelerıne yapılıomus herhalde degılmı 2.3.dnemelere ıkız ucuz konulabılıomus sanırım oyle dıye duydum ama yanlıssa bılgırendırın lutfennn

saol snm 3-4 gün olabildiğince yattım.drum yat dedi.15 dkdan fazla ayakta kalma dedi. bende banyomu 4.gün yaptım 5dk da. bugün 5.gün bitti biraz daha fazla dolaştım bugün belim ağrıyor arada bir regl olcakmışım gibi.başka bir belirtim yok.ölücem meraktan.diyorum evde ultrason olsa hiç çıkmıcam hep bakıcam.kaydirigubbakcemile3 allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah

Benimde esim ulturoson alalim eve diyordu:) Alsaydik surekli bakardi heralde:)))

tok yeni genelgeye gore ilk ve 2. denemede tek embriyo devletteki hakkind bitince naparsan yap diyor..
yani 3. deneme de 2 embriyo artik 3 tane transfer yok simdilik..

Arkadaslar. Bende hikayemi kisaca anlatayim. Ben Endometriose hastasiyim ve 5 senedir cocuk isdiyoruz. Gecen ay 27.02.2010. ilk gonal ignemi vurdum ve 10.03.2010 da yumurtalarim toplandi. 23 yumurta toplandi ve 18 i islem gördü. bundan 14 ü döllendi. Tabi moralimi bozan seyde bir tek embryo yönetmeligi cikmasi oldu. Ama can veren ALLAH verirse birtaneden de verir diye moralimi esim sayesinde bozamamaya calisdim ve sonunda 15.03.2010 da transferim gerceklesdi. tabi bu araba 14 embryodan. 6 tanesi 1. kaltide oldu ve kalan 5 i donduruldu. bugün 4. günüm. ücüncü günü ucak yolculugu yapip almanyaya geldim . benim ikinci günümde bir iki damla pembemsi bir kanamam oldu. ama ne anlama geldi bilemyorum. Bugün kiz kardesimde fazla bir hamilelik testi vardi dayanamayip yaptim iki cizgi göründü icimde garip bir heycan oldu. Bakalim! havadan nem kapar oldum.ALLAha emanetiz. Emeklerimiz bosa cikmaz ins. Sonucu ins. haftaya carsambaya alicam. Burda paylasirim ins.

cnm 4.günümü pozitif çıktı idrar testi? çatlatma iğnesinden olur filan diyen de var ama ben bilemiyorum ölemi diye.bende merak ediyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum test yapmamak için. sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? okadar kaliteli fazla syıda embriyo olunca 5.güne gidiliyorya ondan sordum?

hayırlı olsun inşallah hep böyle pozitif devam eder

canım hayırlı olsun bende endo hastasıyım
çatlatma iğnesinden olabilir ama inşallah değildir ben aşılamada erken davranmıştım pozitif çıktı kanda da ama iğnedenmiş(
hiç ameliyat oldun mu?ben 2 tane oldum sol yumurtalıktan yumurta çıkmadı ve sadece sağdan 6 kalitesiz yumurta oldu 2 si döllendi transfer edildi ocak ayında tutmadı kaliteli olmuyor yumurtalar.
ama senin sayın çok iyi maşallah benim :))
sonucunu merakla bekliyorum birde türkiyede mi oldu?türkiyede olduysa hangi hastanede oldu yazabilir misin..

canım hayırlısı olsun sizinle beraber gün sayacağız ve sonuçlarınızı bekliyoruz allahım önce size sonra isteyen bizlere nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…