- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
aymes inşallah pozitif sonuç alırsın, sabirsizlikla sonucu bekliyorum, bu arada yasa çıktı diyorlar şaşırdım doğrusu
benim geçtiğimiz perşembe transferim oldu arkdaşlar
ne olup ne bittiğini çok merak ediyorum
bebişim acaba benimlemi yoksa annesini bıraktımı
ben dayanamıycam yarın sabah test yapmayı düşünüyorum
bu arada 2. tüp bebek denemem bu inşallah benimledir kıslar
onu o kadar çok istiyorumki az çok tahmin edebilirsiniz
heyecandan ölmek üzereyim endişelerimden kurtulamıyorum
ya buda negatifse die ne yapsam hiç bilmiyorum:çok üzgünüm:
Selam, bu topiği takip ediyorum çünki çook merak ediyorum tek embriyo ile elde edilecek sonuçları( bu insanlara eziyetten başka birşey değilki stres yapmak yasak ama gelde transfer sonrası stres yapma tek embriyo tuttumu tutmadımı ( bu memlekette paramızla rezil oluyoruz vallahi : (
Canım benim sen içini rahat tut lütfen ve test zamanını bekle olur mu evde yapılan idrar testlerinin sonucu içler acısı onun için lütfen kan testinin zamanını bekle yoksa dr.lar 12 gün değil 8-10 gün sonra test yaptırın derdi( demekki bildikleri birşey var (
Benim ilk denememde 3 transfer üçüde tutuu ama 23. haftada bebeklerimi kaybettim 9 ay oldu( bu yasadan öncede 2. transferimi yaptırdım 8 hücreli 2 embriyo ve evet sonuç pozitif tek kesemiz göründü ve kısmet olursa bugünde kalp atışlarını duymak için dr. gideceğim :)) 6+5 henüz çok yolun başındayız....
Hamileliğin her süreci endişeli farklı bir bekleyiş) Allahım isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun...
Lütfen stres yapmadan test gününü bekle olur mu) öpüyorum seni
şimdi okudum bu cevabını, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah canım. bizim de şansımız azaldı tek embriyo ileinşallah seninle bu mutluluğu paylaşırız biz de...
Canım Allah isteyen herkese versin hepimizin dualarını da kabul etsin.
Tek embriyo transferi kesinlikle yasallaştı( bazı arkadaşlar henüz yasa yürürlüğe girmedi diye yazılar yayınlıyorlar fakat kesinleşti (
Sen nasılsın tedavi sürecin ne durumda)
canm inşallah o mucizeyi yaşarsın bize de umut olursun, yasanın çıktığı gün transferin olduysa bugün test günün olması gerekiyor
inşallah tutarda bizede umut olursun canım bu kararın değişme gibi bi ihtimali varmıdır
inşallah tutarda bizede umut olursun canım bu kararın değişme gibi bi ihtimali varmıdır
bekliyoruz... benim de tam yumurtalarım toplandığı gün yasallaştırdılar saolsunlar !
tek embriyom, 1-2 kalite arası, 5 tanecik hücreli, % 10 ihtimalli...
bi mucize bekliyorum kısacası...(
Kötü düşünme olur mu( iyi düşünelim iyi olsun c.tesi günü güzel haberlerini alalım ) benim görümcem 43 yaşında ve tüp bebek yaptırıyor ve bu yasa onada vurdu, onun ilk denemesi olacak ama şuan o bile bilmiyor tek embriyo transferi mi çift mi ( yaşından dolayı çift diye düşünüyoruz biz ama dr.lar henüz ona bile bir açıklama yapmamışlar (
Onun için yaşını bilmiyorum ama eminim ki sen daha çok gençsin ve iyi düşünmeliyiz)
Seni çok öptüm görüşmek dileğiyle.......
hereşyde bir hayır vardır, demekki bizim için bölesi daha hayırlı..aymes, testi yarın mi yapacaksın?
Selam, bu topiği takip ediyorum çünki çook merak ediyorum tek embriyo ile elde edilecek sonuçları( bu insanlara eziyetten başka birşey değilki stres yapmak yasak ama gelde transfer sonrası stres yapma tek embriyo tuttumu tutmadımı ( bu memlekette paramızla rezil oluyoruz vallahi : (
Canım benim sen içini rahat tut lütfen ve test zamanını bekle olur mu evde yapılan idrar testlerinin sonucu içler acısı onun için lütfen kan testinin zamanını bekle yoksa dr.lar 12 gün değil 8-10 gün sonra test yaptırın derdi( demekki bildikleri birşey var (
Benim ilk denememde 3 transfer üçüde tutuu ama 23. haftada bebeklerimi kaybettim 9 ay oldu( bu yasadan öncede 2. transferimi yaptırdım 8 hücreli 2 embriyo ve evet sonuç pozitif tek kesemiz göründü ve kısmet olursa bugünde kalp atışlarını duymak için dr. gideceğim :)) 6+5 henüz çok yolun başındayız....
Hamileliğin her süreci endişeli farklı bir bekleyiş) Allahım isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun...
Lütfen stres yapmadan test gününü bekle olur mu) öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?