- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
Iyide senin tarif ettiğin şey hayvanlar aleminde oluyo sankiBen duygusal değiliz demedim a erkekler daha az duygusuz onların yapması normal gıbı bir dusunceye katılmadıgımı söyledim
Hoşlanıyorum ayrıca evet sevmiyorum cinsel bir
Çekim içinde sevmek gerekmiyor
Tek gecelik ilişki nedenim sevgılı olmasını istememem ama çekime de karşı koyamıcam gıbı gelıyor hepsı bu
Hayvanlar alemi tamlaması sizce fazla ayıp olmadı mı ya da uslupsuzIyide senin tarif ettiğin şey hayvanlar aleminde oluyo sanki
Hayat senin hayatın bugun ki cekimler yarin ki pişmanlıkların olmaz umarım
Yok test isteyenler oluyor demissiniz de ons icin test isteyen hic duymadim arkadaslar arasinda bile olsa. Ha düzenli bir partner olur o zaman tamam da onceden tek gece icin ne bileyim.Tinder ya da bardan tanısmadım zaten arkadasım olan biri
Yoo bence olmadı yada oldu evet onlarda bile sevgi varHayvanlar alemi tamlaması sizce fazla ayıp olmadı mı ya da uslupsuz
Biliyorum da arkadaşlarımdsn isteyenler vardıYok test isteyenler oluyor demissiniz de ons icin test isteyen hic duymadim arkadaslar arasinda bile olsa. Ha düzenli bir partner olur o zaman tamam da onceden tek gece icin ne bileyim.
Bu arada test mest isine girecekseniz hpv isteyin ozellikle. Kanla siviyla bulasanlari kondomla onlersiniz de hpv zor.
Sevmiyorum diye yargılama hakkınız yok zira yaparmıydınız yapmazmıydınız dedimYoo bence olmadı yada oldu evet onlarda bile sevgi var
Özür dilerim sevgili hayvanlar
O zaman istediginize degsin mutlaka hpv isteyin. Erkekte zahmetli oldugu icin yaptirmazlar normalde.Biliyorum da arkadaşlarımdsn isteyenler vardı
Önce bir durumu aklımda oturtup karar vereyim kendisine durumu açıcam kişisel algılama gibi nir hataya da düşerse kendisi bilirO zaman istediginize degsin mutlaka hpv isteyin. Erkekte zahmetli oldugu icin yaptirmazlar normalde.
Arkadas ortamı riskli bu durumlarda.Önce bir durumu aklımda oturtup karar vereyim kendisine durumu açıcam kişisel algılama gibi nir hataya da düşerse kendisi bilir
Yahu size ne? Ne meraklisiniz milletin hayatina karismaya? Size uygun degilse yapmazsınız olur biter, sanki zorla sevistiren var.laboratuvar faresi gibi ilişkiler, ya gerçekten şu konu kapatılsa, zira problem değil bir şey değil .
kusmaktan gına geldi artık .Mune
polemik gibi olmasın ama ben problemim varsa çözüm arayıp başlığımı açıyorum, ilişki tavsiyesi vesaire değil . kişi yapmak istediğinde özgürdür . zaten yapacağı bir şey hakkında tavsiye vs almak kusura bakmayın da el şeyiyle gerdeğe girmek deniyo ona rahmetli babamın lafıydı . bu konuya da cuk gitmişYahu size ne? Ne meraklisiniz milletin hayatina karismaya? Size uygun degilse yapmazsınız olur biter, sanki zorla sevistiren var.
Bir de konu kapansin diye sikayet ediyorsunuz. Sebep? Size uymuyor. Oldu o zaman bu forumda bana uymayan konular da kapatilsin.
Sizi yargılandığım hangi mesajimda varSevmiyorum diye yargılama hakkınız yok zira yaparmıydınız yapmazmıydınız dedim
Evet siz de pek yokkş böyle şeyleri rahatca yazabılıyorsunuz bence de özür dileyin
Size ne benim konum cinsellik bölümne açtım bakmayın ifade özgürlüğümü kısıtlayamazsınızlaboratuvar faresi gibi ilişkiler, ya gerçekten şu konu kapatılsa, zira problem değil bir şey değil .
kusmaktan gına geldi artık .Mune
Hahah komikmisiniz eşinizle me yaşadığınızı neden merak edeyim sadece deneyimlemiş bakın deneyimlemiş tek gecelık ilişki deneyımleyen insanlardan pişman olup olmadıklarına dahi fikir istiyorum.Siz değilsinzş yaniBu konu sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmiyor ne yasadigimida sana anlatcak değilim yaşadığım tek sey varsa oda eşimle elhamdulillah gerisi hikaye goy goy
Ikisi ayni yere varıyor tek deneyimlik olcaksa nediye harciyayim kendimi. Neysem sen sor sorunu cevap bulursun inşallah.Hahah komikmisiniz eşinizle me yaşadığınızı neden merak edeyim sadece deneyimlemiş bakın deneyimlemiş tek gecelık ilişki deneyımleyen insanlardan pişman olup olmadıklarına dahi fikir istiyorum.Siz değilsinzş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?