• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Hatamsın Adam

valla ben konuyu anlamadım platoniksen ne bekliyosun hediyenin karşılığında, açık açık ilişkiniz filan yok anladıgım kadarıyla, hatta senden hoşlanıyor mu onu da anlamadım

hediyenin karşılğnda br beklentim yok kutlasın doğum gnümü yeter

ünlü ha. sana bir şey diyeyimmi. oradaki kişi o kişi bile değildir. faketir.

fake değil ortak arkadaş sayesinde iletşm kurduk zaten

Bende oglagim..birine taktim mi takarim..zarar veriyor bu huy bize..

öyle ama bazen bu inatçılığımı da seviyorum

tanışıyorlar yorumlaşıyorlar ortak resmleri brbrlernde etiketli ve benm hakkmda da konuştular daha önce
bak sana bir şey anlatayım.
kkdan biri ile faceim var. görüşürüm o kızla hala.ama saftır feci. zaten kkya üye olmuş. çok girmez.
onun birde arkadaşı var. anlatıyorda anlatıyor. faceden şu kurtlar vadisimi ne izlemem türk dizisi onun oyuncusu ekli arkadaşında.oda eklemiş.
ama ben anladım. bu üyelik fake.
birde adam bu kadınla telde konuşmaya başlamış. . neyse bir ara ilişkisi varda onunla ilişkisi var yapmış.
ben arkadaşıma dedim. uyar şu kadını. kekleniyor. yok ya , o falan.
neyse sonra o olmadığı ortaya çıktı. milleti keklemiş benim o diye. zaten çıkıncada facesini kapadı.
ayrıca,tanışma arkadaşlıkla olur. görüşmekle olur.senin ortak arkadaşında tanımıyor. iimza gününe gitmiş sadece.
o adamda yorumlaşıyordu. o adamda tel konuşuyordu. o adamda resim koyuyordu o sanatçıyla alakalı. şuradayım buradayım diye.
geçeceksin bunları. hayal alemindende uzaklaş artık. kendine gel

o bir adım attı görüşmek istedi ben gitmedim gidemedim

Sende sıkıntılar var belli.
Kendi hayal alemine dalmışsın, herkes de hemfikir.
Artık adım atma vakti.
Gerçek şeyler yaşa.
Korkma. Özgüvenini kazan. Kendine gel.
Gitmediysen korkmuşsundur belki de büyü bozulacak diye.
Ya da seni beğenmez diye vs. Ne bileyim...
Fotoğraf başka, gerçek görünüş başka sonuçta.
Olayın bu aşamada tıkanıp kalması çok kötü olmuş.
Takıntı yapmışsın. O sebeple ya yeni ve gerçek bir ilişkiye adım atınca ya da bu adamla yüz yüze gelince kurtulacaksındır bu takıntıdan.

Yav ünlü ünlü dediğin muhtemelen yerel radyoda program yapan, daha önce de söylediğim gibi çakma rutkay aziz modunda, edebi yönü sıfır olan şiirlerle kız tavlamaya çalışan, bir baltaya sap olamamış herifin teki.

Seni çağırmasının sebebi de muhtemelen yatağa atmak istemesi. Gitmediğin için senden iş çıkmayacağını düşünüyor ve ilgilenmiyor o yüzden. Verilmiş sadakan varmış, şükret..

Benim bildiğim 4 kişi var aşık olduğun ve şurda anlattıp arabeske bağladığın. 22-23 yaşında bir kızsın muhtemelen. Artık gerçek hayata dönmenin ve olgunlaşmanın zamanı gelmiş de geçiyor.

Yav ünlü ünlü dediğin muhtemelen yerel radyoda program yapan, daha önce de söylediğim gibi çakma rutkay aziz modunda, edebi yönü sıfır olan şiirlerle kız tavlamaya çalışan, bir baltaya sap olamamış herifin teki.

Seni çağırmasının sebebi de muhtemelen yatağa atmak istemesi. Gitmediğin için senden iş çıkmayacağını düşünüyor ve ilgilenmiyor o yüzden. Verilmiş sadakan varmış, şükret..

Benim bildiğim 4 kişi var aşık olduğun ve şurda anlattıp arabeske bağladığın. 22-23 yaşında bir kızsın muhtemelen. Artık gerçek hayata dönmenin ve olgunlaşmanın zamanı gelmiş de geçiyor.

4 oldu mu yav

Elif sen acı çekmeyi seviyorsun galiba.Duygularına karşılık
verebilecek adamlara yönelsen artık.

Back
X