• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Hatamsın Adam

Bence adim at acik acik ben sein unune munune degil sana asigim de. Adam da ya sans versin ya da seni bir guzel terslesin sen de hayatina geri don. Kusura bakma ama bir insan nasil hic vakit gecirmedigi birine asik olur? Hayati cok bossa olur. Bosluk derken kurslar,derslere,sosyal aktivitelere gitmekten bahsetmiyorum. Duygusal bir bosluk bu. Valla boyle devam edersen sahte birhayat yasarsin. Madem
asiksin dogrudan kut kut konus ya da sil at hattanerede gorusuyorsaniz kendi hesabini kapat. Belli ki sana sanal ortam yaramiyor.

Şair mair anlamam, isteyen adam düşer yollara gelir, netti telefondu olmaz bu işler
Ne demiş şair ;

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar .....

Hayatına bak, kendini boş yere sıkıntıya sokma, kanlı, canlı gerçek olup, yanında olabilene bak

simdi bsy dicem, yine elif abla kizacak.. sana hediye alma diye resmen yalvardim, ne oldu simdi hı?
yazilanlari dinlemedigin gibi, bir de haddini bilmeden yorum yapmamiza karisiyosun, yine de yazacam ben, belki baska bi okuyana ornek olur..
bi de o aşk dedigin duygular var ya, aşk filan degil, aşk bi kere oyle kolay degil..

Yüzsüz yüzsüz yine yorum yapacağım valla dayanamıyorum.
Benim kardeşim, yeğenim falan olsan temiz bir azarı haketmiştin.

Sürekli bir aşık olma modundasın. İnsan bu kadar mı aşık olma özentisi olur, bu kadar mı platonik aşk meraklısı olur. Ona aşık oldum, ay o gitti onu unuttum şimdi buna aşık oldum. Aslında hiç birine aşık olmamışım yıllardır şuna aşıkmışım. Başka bişey yok mu hayatında? Bu normal değil elif, kesinlikle normal değil. Ruh sağlığın bozulmuş senin.

Merak ediyorum platonikler dışında bir ilişki yaşadın mı? Gerçek bir ilişkin oldu mu? Kesin oldu diyeceksin ama hiiiiç sanmıyorum. Tipik hayatında hiç kimse olmamış genç kız sendromu yaşıyorsun.
ayni yuzsuzluk bende de mevcut :KK70:

Kimden bahsediliyor gercekten merak ettim yahu... Yapilir mi bu simdi...gitti Pazar aksamim...:KK14:

Elif'in konularından hatırladığım kadarıyla İzmirde tanınmış ve yerel radyo da çalışan biri idi. Açıkcası bende merak ediyorum kim olduğunu.

Elifcim kaç kere sana söylendi bu platonik aşklardan vazgeç, çevrenden yaşıtın birileri ile tanış sevgili ol diye.

Yüzyüze hiç görüşmediğin, radyoda sesine aşık olduğun, anladığım kadarıyla sadece mesajlaştığın birine bu kadar tutulmak neden?

Gencecik kızsın, boşver bu adamı.

hocana sirilsiklam asiktin, kaş alan bi cocuga asiktin, su bosanmis adama asiktin, bu sair dedigine asiksin ve olaylarin tamami 1seneden az bi zamanda cereyan ediyor.. sence bu normal mi?
bi de hocan da, o adam da yuzune soyledi, anlamadin..
kasini alan cocugun arkadasi soyledi, 'yuzume soylese anlardim' dedin..
ne istedigin, neyden anladigin belli degil..
bunlari soyleyince de saniyorsun ki seninle alay ediyoruz, hayir elif, onlar ergenlikte kaldi, sen oyle sanabilirsin, ama bizim amacimiz seni kendine getirmek.. burdaki nerdeyse herkes biliyor o hediyeyi alip seni yanitsiz biraktiginda o adamin gozundeki profilini..
taze, piril piril, gencecik kizsin.. kendine bunu yapma/yaptirma..

Son düzenleme:
Arkadaşım İzmir'li. Üşenmedim aradım sordum hangi şair orda ünlü, radyo programı yapıyor ve 33-34 yaşlarında diye.
Ömer Köroğlu dedi :KK53:
30yıllık izmirliyim, iki saattir izmirli radyocu şair arıyorum google'da bulamadım. Bu amcayı da tanımıyorum. Üniversite öğrencileri arasında ünlü heralde.

ya ben evlendikten sonra aşk acısı felan unutmuşum çok yabancı geldi şimdi :KK45: Naaaannnn! hakkaten evlilik aşkı öldürüyormuşşş

'en fazla 2ay uzak kalabildik' demissin bir de, ona kendini hatirlatan/yorum yazan sensin.. drama haline getirip, kendini de buna inandiriyosun..

.
30yıllık izmirliyim, iki saattir izmirli radyocu şair arıyorum google'da bulamadım. Bu amcayı da tanımıyorum. Üniversite öğrencileri arasında ünlü heralde.
Aslında bence pek ünlü degil,benim de radyocu bir arkadaşım arkadaşım diye bahsetmişti,yani öyle aman aman şair radyocu değildir diye düşünüyorum,başarısını bilemem ama çok tanınmış degil.:)

Back
X