Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

yaa zümrü bekle yinede bi 2-3 gün.yani çarşambaya,perşembeye kadar silik az az gelirse seni güzel bi hastaneye gitmeye davet ediyorum artık.en güzeli kan testi yaptırmak.sabır tatlım..

yaa zümrü bekle yinede bi 2-3 gün.yani çarşambaya,perşembeye kadar silik az az gelirse seni güzel bi hastaneye gitmeye davet ediyorum artık.en güzeli kan testi yaptırmak.sabır tatlım..

hiç ağrı yok olması beni düşündürüyor yogun deli ama gerliyo bugün artık bence regl. olsun ama üzülmedim :)) dedigin gibi tek bi gün yapıp bütün ay hamileyiz sanıyoruzz yanlış hatta ben doktora başvurucam bunun için ne zaman denemeliyim diye daha iyi bilgilendiriyolar tarih sölüyolar :) . eşim bugün evde izinli biraz dışarı çıkıcaz hava yazdan kalma bigün sanki güneş hafif yakıyo çok güzel :) . inş. bebişin vardırrrr ben dua ettim dün gecede senin için :)

canım ben geçen ay korunmadım yanii 15 ocakta adet olmazsam diye dedim.ama belki dayanamam 12 sinde falan kan testi yaptırıcam.

ayy canım benim:)benimde dualarım seninle,buna inan.tamam herkes için etmek ayrı ama yani birebir seni aklımdan geçiriyorum dua ederken.bu cuma yine edeyim.hem insan hafifliyo,rahatlıyo,hemde sevap kazanıyosun.ben bugünü temizlikle geçirdim zümrü.sürekli aynı şeye kafayı yorup delirmemek için boyuna ya yemek yapıyorum,ya temizlik,ya ortalığı topluyorum.en güzeli kısa yürüyüş yapmak aslında ama...inşallah vardır canım bebişimtutmadıysa bile dediğin gibi bunun doktoru var,şusu va busu var,elbet bulunur bi yolu.Allahım en kısa zamanda o güzel duyguyu tattırsın bize.

Son düzenleme:
canım ben geçen ay korunmadım yanii 15 ocakta adet olmazsam diye dedim.ama belki dayanamam 12 sinde falan kan testi yaptırıcam.

14ünde yani bu cuma sabahtan kan testine gitsekmiki??atın ölümü arpadan olsun artık yaa..çatlıycam merağımdan..

Son düzenleme:
14ünde yani bu cuma sabahtan kan testine gitsekmiki??atın ölümü arpadan olsun artık yaa..çatlıycam merağımdan..

valla ben cuma günü ecz. tes alıp yapmayı düşünüyorum.kan verip 1 gün beklemek çok çileli yaaa.erkenden verip çıkmazsa üzülürüm.dediğin gibi 15 hafta sonu bide ben burda sordum bir gün sonra veriyorlarmış sonucu.

Son düzenleme:
kızlar bence test yapın kantahlılıyle zaman kaybetmeyın ben 6 eylulde adetım bıttı 12 eyluldede evlendım bızde cok ıstıyorduk hemen haıle kalmısım test yaptım pozıtıf cıktı adetınız bıgun bıle gecse yuzde 90hamılesınız dıyor doktr benımkı bırde ıkız gebelıktı cok sevınmıstık ama melesef sol tarftakı bebegı kaybettı cok sukurkı dıgerı cok ıyı allah herkeze nasıp etsın ıns.ama hayırlısı olsun herseyden once....

testi bu sabah yaptım ceyda,hemde en kalitelilerinden aldım.ama adet tarihim henüz gelmediği için 5 gün kala,ne heveslerle yaptım testi,tek çizgi çıktı.2. çizgiyi görebilmek için şaşı olucam,kaç kere baktım.beyaz görünüyo fakat üzerinde alttan 2. çizginin gölgesi var.hani sanki çıkacakmışta,çıkmaya üşenmiş gibimoralim düştü tabi.adetimi bekleyemediğim için kendime kızdım.üzülmeyeceğim artık.bi bebeğim,bi kızım olsun çok istiyorum,sadece bu kadar..evlenmeyi zarzor becerebildik o kadar sene sonra ağlaya zırlıya,bebekte ben gözyaşı dökmeden,neden ben demeden gelmeyecek heralde.

aaaa damlasu lütfen hemen moralimizi bozmayalım.ne olmuş negatifse hem daha 5 günün var.benim ilk hamileliğimde de ben sabırsız davranıp erken yaptım testi negetifti 1 hafta sonra pozitif oldu.hem bu ay olmasa ne olur hayırlısı diyip önümüzdeki aylara bakalım.hem strese gerek yok olacak inşallah.lütfen üzme kendini.

kakule bişey sormak istiyorum . senin bir tane bebeğin var sanırım burda yazmışsın . regl bittikten sonra ilişkide tutma ihtimali varmı ? yumurtlama dönemi daha yüksek diyebiliyorum arkadaşımda regl bitince 1 hafta sonra dene dedi bilemiyorum kafam karışık baya şubatamı denesem acaba

evet canım bitane oğlum var ben onda da yumurtlama tarihinde ilişkide bulunarak hamiş kaldım.şimdi kız istiyoruz elara adet bitiminden hemen sonra dene dedi.yani ben ilkinde adet bittikten sonra 3-4 gün bekledim sonra tek ilişki.sen int hesapla aşağı yukarı doğru oluyo yumurtlama gününü 1 gün önce o gün bide birgün sonra dene derim.yada adet bitince gün aşırı ilişki garantili yöntem diye biliyorum.

geçen de internetten hesapladım . bide kendim hesapladım aynı tarih çıktı . 26 aralıkda sadece oldu bir gün sanırım 1 gün yetmiyor yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve diğer gün 3 gn üstüstemi olsun diyorsun . bide eczanelerde satılıyormuş yumurtlama tarihini hesaplıyormuş sanırım onda yanılma payı yokmuş gerçek yumurtlama günü çıkıyormuş alsam mı ki bi araştırayım . damlasuuuu napıyosun canımmm nasıl gidiyor az kaldı seninde :)

kıs dövücem seni.ocak forumundaydın bugün,sana tam özelden msj atıcaktım yine görünmez oldunnası gittiği malum işte canımın içi yaa..bugün sabaha karşı bi rüya gördüm,test yapıyorum evde çift çizgiyi görüyorum.hani anca rüyanda görürsün derler ya az buçuk ööle oldusabah saat 9a geliyodu kalktım.eczane eczane gezip erken gebelik testi aradım utana sıkıla.neyse,bulamadım tabi.bi eczaneden predictor marka test aldım.testte yazıyodu kocaman kocaman 'adet tarihinizden sonra yapın' diye ama,dinleyen nerde..yaptım testi dua ede ede.banyoda loş ışık,tek çizgi gördüm.moral indi direkt tabi.anneme açtım telefonu hüngür salyasonra telefonu kapatıp içeri gittim teste bide ışıkta baktım,beyazlığın içinde 2. çizginin gölgesi var ama varla yok arası.anlam yükleyip ümitlenmek istemiyorum.akşam eşimde işten gelince bakmış.'yaniii..var ama siyahımsı bi çizgi,bişey anlayamadımki.sanki testte o çizgi kendiliğindende olmasın.' dedi.aklım iyice bulandı.adet tarihim henüz gelmedi,daha 5 gün var ama bende senin gibi adetimin bitiş tarihine bağladım umudumu.nasipse şubata:))

bu arada sende bahsetmişsin bak,adet biter bitmez 2-3 gün üstüste ilişkiye girenlerinki tutmuş.sonrasındaysa adetinden itibaren 12.,14.,16.,18. günler(doktor tavsiyesi bu bana) ve burdaki kızlar 20. gündede bazen yumurtlama olduğunu söylemişler,atlama bu günleri de.sonra sana yazdığım gibi bel altına yastık ve bacaklarını bi müddet havada tutmak çok işe yarıyomuş.eşinede pekmezdi,muzlu süttü,ceviz,fındık,fıstık yüklemesi yap o haftalarda.gelsin bebekkk

saol canım moral için,ama insan içinde bu beklenti,bu heves varken hemen olsun istiyo ya,ondan dolayı oluyo bütün bunlar.evet dediğin gibi 5 gün var daha adetime.kendimi sıkıntıya sokmayıp beklesem daha iyi olucak benim için galiba.

internetten şuan gene hesapladım . 9 ocak - 10 aralık - 8 kasım - bunları işaretlerim orada . silkuzlarınız 31 gün sürüyor ve muhtemelen bir daha ki adet tarihinz 9 şubat . gebe kalmanız açısıdan şansınızın en yüksek oldugu günler 21 ocak ile yumurtlama gününz olan 26 ocak arasındadır . yazıyor . dmemekki 26 ocak benim yumurtlamanınn ilk günü oluyor . bu çizelgeye göre yumurtlamadan önceki günden 21 ocakdan başlayabilirsiniz diyor . ben o zaman 25 ocak 26 ocak 27 ocak mı deniyim .

9 ocak adet başlangıcın.zümrücük şimdi sen ne zaman adetin bitiyosa,atlama,işi şansa bırakmayalım.2-3 gün deneyin bence.sonra 20 ocakta başlayın canım çalışmalara.20-21-23-26 ocakta deneyin.20si dedim,çünki ayın 9undan başlayıp sayarsak 12. gün 20si oluyo tatlım.totalde zaten 6-7 defa denemiş olacaksınız.gerisi Allah'a kalmış.bende bu ay ve aralıkta internetten yumurtlama tarihlerime bakıp uyguladım garanti olsun diye.tabi onun dışındada olduğu oldunapiyim..kocacım yumurtlamıyorum şu an benden uzak dur diyememkiocakta güzel haberlerini bekliyorum fıstık..

damlasu benim adet siklusum 31 gün oldugu için 17 gün sayıcakmışım . öle dediler bana 12 gün sayanlar 28 gün siklusu olanlar. geçende öle yapmıştım 17 gün saydım 26 aralık 17. gündü bi gün denedik aslında ertesi günleride denemeliydik . bilmiyorum bakalım hayırlısı diyelim. p .tesi eşim izinli oluyor doktora gidicem arkadaşım da gtmiş ona sölemiş işte yumrtlama dönemini hesaplayıp tarihler sölemiş o günlerde olmuş nasib tuttu p.tesi doğum yapıcak allahın izniyle. oğlu olucak . ama damlasu kız istiyorsan genelde yumurtlama günü ve diğer günleri ilişki oldugunda ERKEK oluyormuş genelleme cidden o dönemde girenler erkek. kızda yumurtlamaya 3 - 4 gün varken sık ilişki şeklinde olunca KIZ bebek oluyormuş. benim ablam kız istiyordu görümceside kız istiyordu ama ikisider yumurtlama döneminde denediler bilmeyerek ikisinin de erkek bebişleri oldu .

yumurtlama döneminde hamile kalanlar , bebeğiniz kız mı erkek mi ? topigine gidip okuya bilirsin :) tatluuummm

eğer ikinci çizgi silik bile az olsada çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek derler ben senin yerinde olsam giderim bi kan testine damlasu :) regl tarihi 15 di dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…