valla cesaret verirsen gidicem.cebimde paramda kalmadı,eşim 15inden 15ine maaş aldığı için bizim için ay sonu geldi artık.karttan çektircem mecburen.bu ay bu gebelik isteğim yüzünden sermayeyi kediye yükledimçıksa bide gam yemiycem
tani eğer bebiş varsa çıkar bebeğin oldugu çünkü çok az kaldı dediğin gibi mesela yarın gitsen sabahdan yaptırsan akşamüstü verirler herhalde tahlili . sana bırakıyorum ben bunu çünkü bende çok çelişkide kalmıştım vbiliyorsun on kere yazmıştım gideyim mi gitmiyim mi diyerek :) ki şu gebelik testlerine ne gülüyorum şimdi regl gününne daha var ben almış tahlil yapıyorum sanki çıkacakmış gibi düşün olsa bile çıkmıyor regl günü geçmeden :) ahh ahh kafa işte bazen duruyor . kendi kendime gülüyorum eşimde bakıyo delirdimi bu kadın diyordur
yarın yani ayın 13ü,burdaki özel bi sağlık merkezine gidip beta hcg testi yaptırsam mı diyorum?canıma tak dediği noktadayım şu andüşün düşün içten içe kendi kendimi yiyorum.aç karnına ya da tok karnına testi yaptırmam farkeder mi?bugün tahlil için kan aldırdım,bayılacaktım,aç karnına kan aldırmak bana yaramıyo.
zümrü sence yarın kan tahlili yaptırıyımmı özelde??artık adetime az kaldı.yarın 13ü.hani varsa düşükte olsa 10-20 bişiler,bi sonuç çıkar heralde kanda.ne dersin canım?
ay vallahi bizim kadar yapan varmı ki yaw varsada çıkacak kardeşim bekle dimi yok ama biz illa yapacaz bişeyler alıcaz edicez :) aynen bende kaç tane gebelik testi almışım hepsi duruyor :) 5 tane eşim diyo bunları hepsini napcaksın alıyosun durmadan günü yaklaştı denedim kanama durdu denedim negatif tabi . hayır kendi kendime diyorum ki insan bi utanır negatifi görmekden bi gurur yaparda almaz yapmaz isterse geçsin gitsin regl :) ama durmuyoruz işte dedigin gibi çıksa içim yanmaz
test koleksiyonu yapalımben ilk yaptığım negatif test sonucunu cüzdanımda saklıyodum,'hatıra' diye akla bak yaa,hani hayırlı bişey olsa neyse,negatif!dün attım çöpe valla.olmaz olsun ööle hatıra
damla kesin çıkar artık kan testinde çok su içme hormon seyrelmesin.aç tok farketmez canım.
çıkar çıkar kesin bence.bizim burda bir gün sonra veriyorlar sonucu.o yüzden beklemek çok kötü oluyo
damla cüzdanda mı saklıyordun
damlaaa testim negatif çıktı
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN ... bugün pek giremeye bilirim misafirim gelicek damlasu öpüyorum inş. iyi haberlerini alırız akşam giricem :)
zümrücüm sana yazamadım bugün,benimde arkadaşım geldi bebeğiyle..tatlım test yaptırdım sabah,az önce aradım sonuç için,negatifmişsilik çizgi fln fıs yani,çıkmadı bişey.şu an ne hissetsem bilemiyorum.adet olayım bari bi an evvel.
merhaba kızlar...
sohbetinize bende katılayım dedimm
geçen sene mart ayında bende tek ilişkiyle hamile kalmıştım ve bebeğimin kalp atışı olmadığı için sonlandırılmak zorunda kaldı..şimdi yine hazır hissediyoruz kendimizi hayırlısı artık..öncelikle size önerim idrar testini regl beklediğiniz gün yapın derim ben hafif silikte olsa pozitiftir..çünkü bende 7,8 tane test almıştım beklenen regldan önce yapmıştım ve tabiki negatifti..ama belirtileri vardı yumutlama günümden itibaren kasık ağısı,sızlama,bel ağrısı,bi de çok tuhaf bişey kimsede duymamıştım ilişkiden sonra beklenen adet tarihime kadar yüzümde kırmızı kırmızı lekelenme vardı..sürekli uyuma isteği,idrarda koyuluk,beyaz akıntı falan..bunlar belirtilerimdi..biraz sabredin gerçi çok zor oluyor sabretmek biliyorum ama o bir ay içinde hem maddi hem manevi yıkıntımı düşününce sizlerle bunları paylaşmak istedim..lütfen beni yanlış anlamayın kızlar..inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir..
inş... allah hepimize vereceği vakti zamanı biliyordur allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin . hepimizin istekleri şuanda bir aynı yolada ilerliyoruz hepimizin istegi bir evlat sahibi olmak ama şimdi ama aylar ama yıllar belki...... ama isteğim önce kendim demiyorum hepimizin istedigi zamanlarda allah nasib etsin :) ... kalbim yüreeğim kendim gibi hisseden herkesle bir öncelikle ilk sırada damlasuuu var :)
aminn tatlım amin. ama bilemiyorum eylüle kadar braz beklesem mi yazı geçirsem mi diye . 56 kiloyum 6 kilo fazlam var onun için bilemedim karar veremedim. eşimlede biraz limoniyiz onda baklım biraz ara vermek istiyorum bebiş işine
valla kız,bundan soora ööle yapakbiz bebek işine ara veriyosss,yatıyos,kalkıyos,yiyiyos,içiyos,takmıyos.bide şubatta bakıyoski,çifter çifter pembe çizgiler görüyos.soranlarada 'ayy biz tam ara verdik,aman boşver dedik,bide baktıkki hamileymişik.'aman ne güzel çifte kavrulmuş..
biz küsüştük eşimlebence bebiş için erkekn sorunları çözmeden bebiş yok diye düşünüyorum dur bakalım. nasib ya dedigin gibi taktıkca hiç olmaz diyolar zaten
biz küsüştük eşimlebence bebiş için erkekn sorunları çözmeden bebiş yok diye düşünüyorum dur bakalım. nasib ya dedigin gibi taktıkca hiç olmaz diyolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?