eğer ikinci çizgi silik bile az olsada çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek derler ben senin yerinde olsam giderim bi kan testine damlasu :) regl tarihi 15 di dimi
eğer ikinci çizgi silik bile az olsada çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek derler ben senin yerinde olsam giderim bi kan testine damlasu :) regl tarihi 15 di dimi
yumurtlama döneminde hamile kalanlar , bebeğiniz kız mı erkek mi ? topigine gidip okuya bilirsin :) tatluuummm
bugün sağlık ocağındaydım bebeem:)dün doktor bi dizi test istedi benden.tam 2 sayfabide idrar testi istemiş.'ama ama ben evden çıkmadan tuvaletimi yaptım,bilseydim tutardım yapmazdım valla.neyse
artık su içer beklerim' dedim napiyimm:))kadınlar sordu 'beta istememiş doktor ama,adet oldun mu sen?bakılsın mı betaya ya da bakılmasın şimdi bi 4-5 gün sonra bakalım' dediler.büyük bi heyecanla haftasonunu bekliyorum.15-16 ocak beklenmeyen adet tarihlerim.ayyy zümrü çok tatlsıninşallah dediğin gibidir canım benimmm!!!pozitif çıksın,doğacak ilk bebişinin ilk hediyesi benden
kan aldırdım ya,bide fenalaştım,amanın gözlerim karardı,yattım biraz,soora dikildim ayağa.hemşireler soruyo iyimisin şimdi geçtimi iyimisin falan,dedim 'kedi kuyruğunu görmüş yara sanmış hesabı benimki,ben alışkınım olmaz bişey,daha çocuk doğurcaz diyoruz,bu neki onun yanında'
senin anlattığın o tarihleri,yumurtlama tarihlerini bende hep burdan öğrendim.bide internetten çeşitli jinekologların demeçlerinde anlattıklarından ve dün doktorun bana söylediklerinden yola çıkarak yazdım onları.yumurtlama gününde çiftleşmeden doğan bebekler genelde erkek,evet canım,doğru söylüyosun.
eşinin pazartesi izinli olması çok iyi,benimki çok yoğun,haftasonları bile çalıştığı oluyo,mesaileri uzun.o yüzden tek başıma mahsun mahsun uğraşıyorum bende.eşinle gitsen en azından yanında olur,seninle oda bilinçlenir bu dönemi takip eder,hemde sana destek olur.
bence de sen hamilesin gibime geliyor silik çıktıysa vardır bişeyler.ay hadi inşallah
ayyy inşallah!!!Allah mı söyletiyo nebelim ağrıyo,kasıklarıma ara ara sancı giriyo hala..
damlacım merhaba canım yaa senin regl 15 se kan testine gerek yok canım yaaa çıkar aslında idrarla hatta silik çıkmış bence doktora söyleseydin bu durumu.
inşallah canım inşallah
ben de bu akşam alsam mı diyorum yarın sabah mı yapsam yoksa akşam mı karar veremedim.üff yaaa ne kötü şey şu bikaç gün hiç geçmedi.
yaa zümrü nerdesinnn???
ben sabahtan beri dir acıgım yaw kimse yok bekle bekle uykum geldi
showda muhteşem diye bi dizi varya onu seyrediyodum.bide ütü yaptım.o arada çamaşırları makineye doldurdum.vay beee tam bi ev hanımı olmuşum
senin yazdığın mesajlarda hemen görünmüyoki bu ekranda.girip çıkıp duruyorum sürekli okuyabilmek için.
ohhh maşallah kolay gelsin :) aynen bende bi yandan izledim bi yandan pc ilgilendim . benimde eşimin gömlerkeleri var ütülencek üşeniyorumbu aralar pek bi üşengeç oldum bend eyarın ütülerim artık
ayyyy bana gömlek deme: S göynek lafını duyunca bööle bana geliyolar,fena oluyorum.en zor ütülenen şey gömlek.bide kumaş pantolon..ıyyyh
eşim sürekli takım giyiyor iş içinben sürekli ütülüyorum .
zümrü sence yarın kan tahlili yaptırıyımmı özelde??artık adetime az kaldı.yarın 13ü.hani varsa düşükte olsa 10-20 bişiler,bi sonuç çıkar heralde kanda.ne dersin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?