zümrücüm gün içinde aklımdasın bolca:89:n'oldu acaba bu kıza,cevapta yazmadı bana diye düşünüp duruyodum.burdayım tatlım,hemen sana msj yazıyorummm!!!evvet,çok az kaldı adet tarihine,aklımdabugün 6sı,8i 2 gün sonra..ayyy çok heyecanlandım şimdi:))bütün pozitif elektriğimi sana gönderiyorum canım.sakın negatif düşünmüyosun.ayrıca,burdan takip ettiğimm kadarıyla genel itibariyle hep en doğru sonuçları veren kan tahlili.8 ocak bi geçsin bakalım..Yarın cuma.dua dicem.senin için,kendim için ve tüm bebek bekleyen anne aday adayları için.benimde ilk zamanlar kasıklarda batmalar,bel ağrım daha fazlaydı.şimdi kasıklarımda batma hissetmiyorum ama,ara sıra uyku bastırıyo ve belim ağrıyo.kaldıki hamileysek,daha çok azıcık bi zaman oldu,hemen çok net belirtiler vereceğini sanmıyorum.ufff bnim adet tarihim 16 ocak seninkinden 8 gün sonra.inşallah içimizdedir bebişlerimiz zümrücüm!
canımmm düşüncelerin için çok teşekkür ederim bende her asklıma geldiginde herkes için dua ediyorum . :) inş. bebişlerimiz vardır ama yoksada üzülmeyelim daha yolun çok çok başındayız sende yeni evliydin dimi damlasu . bende 4 aylık evliyim ve bu ay ilk denememiz. benimde 2 gündür olmuyo seyrelti ani kalkmalarımda kasılıyo sol tarafım o kadar . şuan bende de hiç bir belirti yok . inş. sence ben yarın 7 ocak gidip kan testi yaptırayım mı ne dersin varsa çıkar 2 gün kalıyor çünkü yada bekliyim yoksada boşuna gitmiş olucam
sizin gibiyiz bizde işte.biz 17 eylülde evlendik,17 ocakta 4 ayımız dolacak .evet,ilk deneme yaaanca ikna edebildim beyefendiyi.ben isterdim,o yok derdi,şimdi o daha çok istiyo gibi sanki aman elimizden geleni yaptık canım,hani böyle sapık ruhlu gibide her Allahın günü ilişkiye girme düşüncesi hem çok itici geliyo,hemde daha ben akşam yatağa gitmeden koltukta yaşlı teyzeler gibi uyuklamaya başlıyorum.olduğu kadar işte.mercimekse mercimek,verdik bi kere fırına olmuştur inşallah,ne diyim..
hımm zümrü ayyy yaptıracak mısın bugün kan tahlilini??bugün ayın 7 si.yaptırırsanda sonucunu yazarsın zaten,burdan istemezsen özelden.heyecanla bekliyorum tatlım.belkide yaptırmışsındırda,olumlu sonuç aldıysan mutlusundur şimdi,kim bilir.
tabiki dediğin gibi;hem daha çok genciz,hemde yeni evliyiz.yoksa bile,ocakta durmak yok,yola devam:)
Kızlar Allah umutlarınızı boşa çevirmesin, tez zamanda mutluluk haberlerinizi paylaşın...
aynen bütün sölediklerine katılıyorum bizde 25 eylülde evlendik .:)
damlasu eşim işten gelince bakalım gidebiliriz kan testi için ama ne bileyim tamda karar veremedim gidip gitmemek kousunda aslına bakarsan benim bi ay 8 de bi ay 10da geliyor . evlendikden sonra düzeni böle oldu . ekim ayında 10da geldi . kasım ayında 8 de ve aralıkda 10da geldi şuan ben yarın için bekliyorum ama belli olmaz 10da olabilir . ama şuanda bi belirtisi yok önceden hep ağrı bir gün önceden de başlardı geçen ay öle olmadı 10aralık sabahı kasık ağrısıyla uyanmıştım . bilemiyorum inş. bebeklerimiz vardır diyorum bütün kalbimle yüreğimle . eğer gidersem akşam er geç bildiririm sonucu öpüyorum
90 doğumluyum damlasucum
damlasu eşim işten gelince bakalım gidebiliriz kan testi için ama ne bileyim tamda karar veremedim gidip gitmemek kousunda aslına bakarsan benim bi ay 8 de bi ay 10da geliyor . evlendikden sonra düzeni böle oldu . ekim ayında 10da geldi . kasım ayında 8 de ve aralıkda 10da geldi şuan ben yarın için bekliyorum ama belli olmaz 10da olabilir . ama şuanda bi belirtisi yok önceden hep ağrı bir gün önceden de başlardı geçen ay öle olmadı 10aralık sabahı kasık ağrısıyla uyanmıştım . bilemiyorum inş. bebeklerimiz vardır diyorum bütün kalbimle yüreğimle . eğer gidersem akşam er geç bildiririm sonucu öpüyorum
zümrü n'oldu n'aptınız kuzum ya,ses çıkmadı senden..
hayır gitmedin kan testi yaptırmaya zaten yarın öbür gün belli olucak ak mı kara mı :). yarın bi gebelik testi alıcam gelmezse adet yarın yapıcam bu ay 8de gelmesi gerekiyor çünkü
anladım canım..inşallah görürsün çift çizgiyi.silikte olsa pozitifmiş ya..ona göre yani:))ben dayanamadım bu akşam tek bi tane sigara içtim.geliyolar artık sağdan sağdan.ocak 16 gelemiyo bi türlü.
bu arada bugün senin için,benim için ve bebek isteyen herkes için ayetel kürsi okudum,yasin okudum,ölmüşlerin ruhuna gitsin diyede diledim,fatihada okudum sevaptır diye.
zümrü bugün nete giremedim,paso uyudum.uykudan başımı kaldıramıyorum.hatta şimdi yatsam yine uyurum.belim aşırı ağrıdı ve kasıklarımda sızı vardı.yok psikolojiktir,yok şöyledir böyledir diyolar ama ben artık kimsenin dediğini takmıyorum.belirtiyse ben yapmıyorum ya işte,kendiliğinden oluyo bunlar.
testi yapmamışsınnnn..ama adette olmamışsın:81:yaşaşıııınnnn!!!gerçi test yapsan çıkar artık.çünkü yumurtlamadan sonraki 12,13. günde test sonuç veriyomuş.bende şöyle 8 gün önceden kesin sonuç verecek bişey olsa hemen yapıcam.sabrım tükendi valla.çok dayanamazsam 14dünde giderim bi hastaneye,napıyım..
bende öğlenden sonra anneme gittim biraz kafam dağılsın diye ama gelmeyince idrar testi yaptım negatif çıktı annemde bugün günüyse hemen bugün göstermez 1 hafta geçsin dedi. ama benim nazen 8de bazen 10da geliyor bugün gelmedi ama inş. 10ocakda da gelmez . inş. bebişlerimiz vardır inş. bel ağrın kasık ağrın gebelikden dolayıdır amin ... bilmiyorum acaba eşime sölesem kan testimi yaptırmaya gitsek ki . yada bekliyim bi belki yarın veya 10da gelir. gelmezse p.tesi akşam giderim napayım ki sence __???
kan testindede bazen hemen çıkmayabiliomuş geç döllenmeden dolayı.aman ya,önceden kendi bildiğim az bilgiyle daha iyiydim sanki.burda o kadar çok şey okudum,öğrendimki,şaşkın ördek gibiyim,neetsem napsam şaşkınım:85:
alma alma o testlerden daha.hatta bende almıyım.hem moralinide bozuyo insanın onlar,bide para veriyoruz onlara boşuna.zümrücüm 2 gün daha bekle bari.10unda da gelmezse,11inde kan tahlili yaptırırsın.en azından elinde kesin bi sonuç olur.her an noldu nolucak diye beklemezsin.idrarda çıkmasada kanda mutlaka çıkacaktır.Allahım inşallah beklemediğimiz adet günlerimiz gelmezde,kan tahlilinden pozitif pozitif sonuçlar alırız inşallah!
hayır gitmedin kan testi yaptırmaya zaten yarın öbür gün belli olucak ak mı kara mı :). yarın bi gebelik testi alıcam gelmezse adet yarın yapıcam bu ay 8de gelmesi gerekiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?