Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

ayyy yaprak dökümünün finalini izlememiştim şimdi izledim şiştim ağlamadan yaaa ((((

yaaa akşam açıyorum saatlerce bekliyorum damlasuuu kakule gelin yaw iki çift lafın belini kıralım :))).. ben yarın akşam yokum nöbet var eczanedeyim gece 12de eve gelicem ... c.tesi sabah 8.30da gidicem 7de gelicem akşamı 8 gibi açabilirim. neyse kızlar öptüm alllaha emanet olun ...kendinize bebişlere iyi bakın :)

ben geliyorum sen olmuyosun burda,sen giriyosun ben olmuyorum:44:ayy bi uyuşamadık selincim yaaa:85:çalışıyosun ama,yoruluyosun.eve geliyosun anca..bende bekliyorum iki üç sefer girip bakıyorum kimse yok,koyuyorum bilgisayarı bi kenara napiyim.akşam yemek yedim,ütü yaptım,ütülenenleri yerleştirdim,tekrar çamaşır yıkattım,onları astım.hadi televizyon seyrediyim fln derken saat oluyo 11buçuk,12.ondan sonrada yattım uyudum zaten.senin gibi çalışıyo olsam hiç giremem heralde nete.çalışırken giremiyodumda zaten,kıyafetlerimle geldiğim gibi yatağa girip uyuduğumu bilirim.çok yoruluyodum.şimdi çalışsam 1-2 güne kalmaz birbirimizi yemeye başlarız eşimle.alışabildin mi hem ev işi,hem çalışmak,gerçi senin çok yeni şimdi canım ama..daha yorucu olmuyo mu??cts eşim burda olucak.bizimde taşınma tadilat işlerimiz başlayacak.zaman bulursam yazarım sana fıstığımöptüm seni..burdan olmasa özelden mesaj atarım..

anladım canım evet denk gelemiyoruz iyi gidiyor şuanda allah bozmasın . kolay gelsin sizede zordur ya ev taşımak .... :S neyse öptüm tamam atarsın msj kendine iyi bak çok yorulma :)

kızlarrrr selamm nasılsınız öpüyorum damla ve zumru

bizim çalışmalar bitti beklemeye geçtik ayy inşallah bu sefer olur hayırlısı bakalım
sizde durumlar nasıl??

bizim çalışmalar bitti beklemeye geçtik ayy inşallah bu sefer olur hayırlısı bakalım
sizde durumlar nasıl??

kakulecimö bende öptüm biz biraz ara verdik bebeğim :) malum şimdi işe başladım yaza doğru düşünücez.... bugün evdeydim anca evi topladım kuaföre gittim saçlarımı kahve yapmıştım düğünden sonra , yogun istek üzerine siyaha boyattım :) eve geldim yemek yaptım :) eşim geldi işten sinemaya gittik EYYVAH EYVAH izlemeye şimdi geldik dışarıda acayip bir yağmur var bugün sürekli yağdı ...

sizde durumlar nasıl??

iyilik sağlık kakule,sen nasılsın??çalışmalar bitti derken kaçıncı günde bitti sorması ayıpben 32 günde bi adet gördüğümden dolayı adetim zaten 17sinde başlamıştı,yeni bitti sayılır.2 gündür bişiy yok.temizlendim.ballı karışımımı yemeye devam ediyorum sabah akşam,bide kendimi sincap gibi hissediyorum artıkaklıma geldikçe ağzıma 2-3 parça ceviz atıyorum.ateşimi ölçüyorum.adetten bu yana hep 36.2-36.3te seyretti.bi tek dün sabah 36.4tü.bu sabah yine 36.2 çıktı.(bu son iki günü boş geçmedimadetten hemen sonra hamile kalanlarda var ya,deniyim dedim bende)yalnız bi sorunum var canım,ben gece öylece yatıyorum kıpırdamadan popomun altında yastıkla.saatler sonra tuvalete gittiğimde benden şeffaf renk bi akıntı geliyo.korkuyorum tabi.acaba benim yumurtalıklarım spermleri kabul etmiyo muki bu akanlar ne diyorum
bu arada bebeği kafama takmıyorum.bu ay olursa olur olmazsada olmaz banane yaa modundayım.kendimi evime ve eşime adamaya karar verdimevdeyken sorun yokta,dışarı çıkınca bebeler üstüme üstüme geliyo sanki 'bizi düşün bizi düşün biz buradayız' der gibi,sinir oluyorum.

sen ara verdin ya selin,ara verdin diye umulmadık bi zamanda bebişinin olacağını duyarsan şaşırma sakın.yeni saçlarını güle güle kullanbende röfle yaptırmıştım ama dibim geldide geldi.bazen geliyolar,al bi kutu boya,siyah yap şu saçı,kurtul boyadan diyorum.çok sıkılganım yaa,bukalemun gibi senelerdir bi renkte sabit kalamadım.

sizde durumlar nasıl??

kakule mrb canım nasılsın rabbim inşallah gönlüne göre versin hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum canım

ooo salar hayırlı olsun güle güle kullan canım.

canım benim döngü 25 gün olduğu için benim yumurtlama 11. güne falan denk geliyor o yüzden ben adet biter bitmez denemelere başladım 19-20-21-22 çalışmalar oldu sanırım bugün yumurtluyorum.
damla o akıntı normal çünkü tek bir sperm yarışı kazanıyor diğerleri zaten atılıyor milyonlarca sperm yanii.o yüzden kendini strese sokup aklına kötü şeyler getirme.

canım benim döngü 25 gün olduğu için benim yumurtlama 11. güne falan denk geliyor o yüzden ben adet biter bitmez denemelere başladım 19-20-21-22 çalışmalar oldu sanırım bugün yumurtluyorum.
damla o akıntı normal çünkü tek bir sperm yarışı kazanıyor diğerleri zaten atılıyor milyonlarca sperm yanii.o yüzden kendini strese sokup aklına kötü şeyler getirme.[/QUOTE]

süpersin kakule:81:yaşasın baba sperm o zaman!!!biliyosun,bizim toplum sorunu ilk kadında arar.bende her seferinde yerimden kalkmayıp saatlerce beklediğim halde aynı şeyi yaşayınca acaba bende bi problem mi varki bu sıvı geliyo diye düşünmüştüm.bende hem kız bebek,hemde adetten sonraki günler tutma ihtimalini düşünerekten hızlı davrandım.
umarım,yani inşallah artık ocak sonu geliyo,şubatta,şubatın ilk günlerinde güzel haberler alırsın!biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi Allah'a kalmış..

süpersin kakule:81:yaşasın baba sperm o zaman!!!biliyosun,bizim toplum sorunu ilk kadında arar.bende her seferinde yerimden kalkmayıp saatlerce beklediğim halde aynı şeyi yaşayınca acaba bende bi problem mi varki bu sıvı geliyo diye düşünmüştüm.bende hem kız bebek,hemde adetten sonraki günler tutma ihtimalini düşünerekten hızlı davrandım.
umarım,yani inşallah artık ocak sonu geliyo,şubatta,şubatın ilk günlerinde güzel haberler alırsın!biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi Allah'a kalmış..[/QUOTE]

yok canım yaaa neler getirmişsin aklına damla ilahi sana
hadi bakalım gene aynı dönem olacak beklemelerimiz benim bi sonraki adet 9 şubat inşallah olmam da.
aminnnnn damlacım inşallah yaaaa bu ay olsun dimi artık

adtimden 1 hafta sonra tek ilşkiyle kaldım kızım oldu

geç yumurtlamış olabilirsin.benim adet döngüm 25 gün ben 11. gün yumurtluyorum bu ay 9. gün yumurtladım sanırım.yani benim 1 hafta sonra yumurtam falan kalmıyor

evet canım . ben çok düzenli adet olmuyorum ara ara gecikir ara ara erken olurum yumurtlamamda pek düzenli sayılmaz sanırım :26:

aaa kızlar nerdesiniz kaç gündür??damla zumru arada gelip bi selam verin hiç olmazsa.
öpüyorum sizi

kakulecim bugün izmiri sel götürdü valla :) acayip yağmur ve rüzgar vardı çok soğuktu anca kendime geldim işten geldigimden beri özledim sizi

kakuleciiim ve selinciğiiimm kızlar ben taşınıyorum,çok yoğunuz,annemde burda şimdi,bize yardım ediyo.sizi çok özledim bende!diğer eve geçip tekrar interneti bağlatınca ilk fırsatta size yazıcam yine..sizi seven damlasuuu iyi haberlerinizi bekliyorum ayrıca!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…