Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

valla damla noluyo sana kızbekle bakalım beklemekten başka çare yok.

offf yaaa bayılırım helvanın hertürlüsüneeeeeee

kötü bir deneyim olmuş canım yaaa.inşallah en yakın zamanda yüzün gülecek inanıyorum.

kakule ve damlasu bugün yoktunuz yada denk gelemedik hiç .... annemlere gidicez ve eşim daha işten gelemedi müşteriler gelmiş birden anneminde tam doğum gününü buldu öffff

evet yaaa bi denk gelemedik.annenin de doğum günü kutlu olsun nice yaşlara.

hamile kalırsak bu ay üçümüzde hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalıcaz kızlar

canım sıkılıyor çook kimseciklerde yokkk

yaa zümrü nolulll affet beni,giremedim neteakşam oldu,eşim geldi nöbetten,yemek yedik,helvayla uğraştım,mutfağı toparladım fln derken televizyonun karşısında uyuyakalmışım.11de uyandım,benimkide bilgisayarda oyundaydı.vermiyo bilgisayarı oyundayken.
ben bütün umudumu şubata yükledim.senle aynı zamanda hamile haberimi almayı bende çok istiyorum ama,baksana senin adetin bitti,bende daha tık yokyarın olmazsada bu hafta içi tıklar inşallah.ama umarım yarın olurda uğraştırmaz beni.çok öptüm seni tatlımmm

bir iki hamiş bulurumda sohpet ederim dedim ama kimseleri bulamadım

burda hamile yok.tek seferde hamile kalıpta tecrübelerini paylaşanlar var.bide bizim gibi bebeği olsun isteyenler.hamile arıyosanız,2011 başlıklı bebek bekleyen annelerin konularına bakın bence.

bu arada zümrücüm anneciğinin doğumgününü kutluyorum!!!

arkadaşlar iyi akşamarlar.... şimdi uyandım şişmişim ya alışverşe gittim geldim üşümüşüm 4.50da bi yatmışım 19.00da uyandım . ayyyy kimsecikler yok gene

arkadaşlar iyi akşamarlar.... şimdi uyandım şişmişim ya alışverşe gittim geldim üşümüşüm 4.50da bi yatmışım 19.00da uyandım . ayyyy kimsecikler yok gene

ben geldim ama sen yoksun şimdide selinciymnerdesin napıyosun bakiyim..sana bi kötü,bide iyi haberim var.kötüsü,adet olmadım.göğüslerim kocaman olmuş,karnımdada şişkinlik var.iyisi,eğer geç döllenme olayı bende de gerçekleştiyse hala iyi bi ihtimalim var sanırım.evlendiğimden beri hiç adetim gecikmemişti,sinir oldumyine bana beklemem gereken upuzun günler düştü: (

üzüldüm damlasu inş. bebiş vardır sağlıklıdır diyorum . hakkında hayırlısı olsun . ben şuan acayip sinirliyim . evde bunaldım çalışmak istiyorum iş buluyorum eşim beğenmiyor deli olucam yaa evde btün gün tek başıma bunaldımmm çalışmak istiyorum evde olmuyor . beyefendide iş beğemiyor sanki kendi çalışıcak akşam akşam sinir etti gene beni ...

maşallahhhh uyu bakalım ohhh.şişmişsindir kız sen şimdi

amannnn sen erkeklere ne bakıyosun herşeye bi kulp takarlar.hele çocuk olunca iyice tıkılıp kalırsın en iyisi şimdiden yerini et çalış.sen eşine kalsan daha çok iş bakarsın.en iyisi kararlı bi şekilde otur konuş tabii iyi bir iş çıktığnda.eften püften şeyler için kırmayın birbirinizi.

öpüyorum seni damlasuu seni deeeee

kakulecim öptüm bende... evet zaten be eczane teknisyeniyim buluyorum yok uzak yok şu yok bu derken sinir ediyor işte neymiiş illa oturdugumuz semtte olucakmış kardeşim yok kalfa arayan yok napayım yani ...

slm datlumaman selin,sen izmirde yaşıyosun sanırsam.ben sana kendimden bahsediyiim azcık,ben istanbulluyum,24 senedir doğdum doğalı istanbuldan başka yerde yaşamadım.ailem,sülalem herkes istanbullu.üniversite tercihlerimi bile istanbul dışından yapmadım.ben bunu kendi şahsıma aptallık olarak görüyorum,keşke başka bi şehirde okusaydım.her neyse işte,okurken bile çalıştım zamanım boş geçmesin diye.sonra mezun olur olmaz çalışmaya başladım.önce turizmde,sonrada bi bankada.totalde 8 ay çalışabildim.benimki o zamanla bile rahat vermiyodu.ayrıl işten,ayrıl işten diye.işten ayrıldığımda evlilik hazırlıklarının son dönemleri olduğu için sıkılacak zamanım olmadı.
şu an adanadayız.ailemden,tanıdığım,bildiğim hayattan,tüm alışkanlıklarımdan kilometrelerce,saatlerce uzaktayım.en yakın tanıdığım,arkadaşım,dostum,her şeyim eşim.bursayı çok istedim sevmediğim halde sırf istanbula yakın diye,ya da ankara olsun dedim,veya izmir.hiçbiri olmadı.bikaç sene sonrada doğuya gidicez.
buraya ilk geldiğimde havalar güzeldi,gezdim,tozdum,hiç sıkılmadım,evle uğraştım fln.sonra bunalmaya başladım.iş aradım.burdada mağazada satış işinden bol bişey yok.bulamadım doğru düzgününü.ykmye görüşmeye gittim.allem ettim kallem ettim,adamlar herkesten önce bana teklifte bulundular.hemde satışta değil,müşteri ilişkilerinde çalışacaktım.gel görki benimki bakarız ederiz dedi.sonrada,zamanları uymaz,parası az,yolu uzak..hadi bakalım.ben yine kaldım evde.iş aramıyorum artık.istanbulda olsaydım çalışıyo olacaktım şu an.ben umutlarımı ankaraya sakladım.doğudada kendime göre bi iş bulamayacağıma göre,en güzeli doğudan sonraki tayini beklemek.
annenle aynı şehirdeymişsin,ben annemle aynı şehirde olsaydım hergün ondaydım vallasıkma canını canım benim,bunların hepsi aynı model:76:

bu arada az önce tuvalette pembemsi bi akıntım oldu (afedersin kendimi çok sıktım,kastım o yüzden mi geldi o akıntı bilmiyorum tatlım ama),sanırım hasta olucam.yaa bebek istiyorum,ama hasta olsam o kadar sevinicemki şu an.olsamda çalışmalara başlasak bi an evvel yawwwzaten kociş ankaraya gitcek bu hafta.olsada bitsede o da tam o dönemde gelsede başlıyıversek artık

amannnn sen erkeklere ne bakıyosun herşeye bi kulp takarlar.hele çocuk olunca iyice tıkılıp kalırsın en iyisi şimdiden yerini et çalış.sen eşine kalsan daha çok iş bakarsın.en iyisi kararlı bi şekilde otur konuş tabii iyi bir iş çıktığnda.eften püften şeyler için kırmayın birbirinizi.

öpüyorum seni damlasuu seni deeeee[/QUOTE]

bende seni öptüm canımerkek milleti,yemek hazır,ütü,çamaşır,bulaşık tastamam,herşey yolunda ok.arkalarını toplayan biri var nası olsa.hiç çalışalım isterler mi?benim çalışabilmem için zaten en az 1.200-1.500 tl maaş vermesi lazım bana.benimki hiiiç kabul etmez yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…