hadi ordan,delü kızresimlerine baktım valla,gayet güzel bi fiziğin var,abartıyosun bence.yarını beklemekteyim.bakalım,olur inşalah canım yaa,oturup ağlıycam valla sinirimden bebe yok,adet yok,o yok,bu yok..noluyos ya noluyo bana..bi kemal sunal filmi geliyo aklıma bazen;yoksa diyorum benim sonuç başka bi bayanın sonucuyla mı karıştıki aceba kendi kendime gülüyorum tuvalette tuvalet kağıdına bakıp bakıp.benim adetten önce lekelenmelerim olur,yüzümün en olmayacak yerinde manda kadar bi sivilce çıkar ve en önemlisi göğüslerim çok acır.ama hiçbiri yok.Allahım nolulll bide adet gecikmesiyle felan uğraştırma beni yaaa:18:
kan tahlili 0,1 çıktı dediler zümrü telefonda.adetime 3 gün kala.bekleyelim bi bakalım.geç döllenme olanlar bile adet tarihlerinin üzerinden 20 gün fln geçtikten sonra anca pozitif sonuç alabilmişler.ben valla yarın sabahı iple çekiyorum.sabah kırmızıları görsem,mutluluktan havaya uçabilirim.bişeyimde normal olsun,valla dişimi kırcam..
canım acayip bi irmik helvası istedikiiii!!!bi ara bizim evde hergün helva yapılıyodu,bi irmik,bi un,sıraylayani ben yapıyodum.nası beceripte yaptığıma kendim bile şaşırmakktayım 24 yaşında yemek yapmayı kendi kendine öğrenen bi insan olarak.hatta istanbulda da annemlere un helvası yaptım.'yanii...' dedim 'benim için çok normal,çok sıradan bi durum artık helva yapmak.bizim ev ölü evi gibi,sürekli helvamız var' evet evet,üşenmeyip helva yapmalıyım.yemezsem çatliyciiimmm
damlasucum annattım mı bilmiyorum ama ben geçtigimiz aralık ayının 9da idrar yollarım için doktora gitmiştim ve doktor evlimisin falan dedi evetdedim adet günlerin nedir dedi kasım ayında 8 de gelmişti bende ne bileyim gene 8de gelir gibi düşündüm dün gelmesi gerekiyordu gelmedi dedim . oda bişeyler sordu ve hesapladı bana %90 hamilesin dediler. kan testi yaptılar hemen hatta kayınvalidemle gitmiştik doktora akşam 9 falandı . yaptırdık annem sevindi kadın napsın torun geliyor dedi. ertesi gün eşim işteydi kaynımla beraber gittik testi almaya bana 1.5 haftalık hamilesin dediler sonuçda ise 3.65 yazıyordu . şaşırdım çünkü o güne kadar hep korunduk kendi yöntemlerimizle . eşim sevindi şaşırdı aynen bende öle neyse ertesi gün kasıklarımın şiddetli ağrısı ile uyandım bi baktım kan var kayınvalidem işteydi hemen geldi üstüne görme olmuştur dediler bana ben hala hamile sanıyorum tabi. doktora gittik düşük yapıyorsun dediler . ve eşim geldi çok iyi bir kadın doğumcuya gittik. ve doktor teste bakıpda güldü bana bakıp hanımefendi siz hamile deilsiniz olma ihtimali bile yok dedi. bu sonuç gebe sonucu deildir dedi. 6 dan 8 den yukarısı gebe anlamına gelir dedi. o doktor ne biçim doktor falan dedi adam bile üzüldü sinir oldu yani ... neyseeee böle bir olayı yaşadıktan sonra bebek istegimiz arttı :))))) hatta o ay 26 da denedik gibi bişey işte :))) ama nasibbb gelsinde istedigi zaman gelsinnn bebişler sağlıklı gelsinler huzurlu gelsinler....
kakule ve damlasu bugün yoktunuz yada denk gelemedik hiç.... annemlere gidicez ve eşim daha işten gelemedi müşteriler gelmiş birden anneminde tam doğum gününü buldu öffff
hamile kalırsak bu ay üçümüzde hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalıcaz kızlar
canım sıkılıyor çookkimseciklerde yokkk
bir iki hamiş bulurumda sohpet ederim dedim ama kimseleri bulamadım
burda hamile yok.tek seferde hamile kalıpta tecrübelerini paylaşanlar var.bide bizim gibi bebeği olsun isteyenler.hamile arıyosanız,2011 başlıklı bebek bekleyen annelerin konularına bakın bence.
bu arada zümrücüm anneciğinin doğumgününü kutluyorum!!!
valla damla noluyo sana kızbekle bakalım beklemekten başka çare yok.
offf yaaa bayılırım helvanın hertürlüsüneeeeeee
nolduğunu bide ben anlasam kakule inan çok sevinicem.yok artık,farkındayım,kan testinde çıkardı olsaydı.testi perşembe günü yaptırdım,beklenen adetim yarın,yani pazar günü.ne biliyim ne diyim napıyım bende bilmiyorum.milletin 1 hafta önceden çıkıyo.beklemedeyim anlıycağın.
bende bayılırım canım helvanın her türlüsünebide dolma fıstığı ucuz bişiy olsaydı onuda sevicektim ben cevizle yetiniyorum artık..
damlasu nasılsın ?
arkadaşlar iyi akşamarlar.... şimdi uyandım şişmişim yaalışverşe gittim geldim üşümüşüm 4.50da bi yatmışım 19.00da uyandım . ayyyy kimsecikler yok gene
ben geldim ama sen yoksun şimdide selinciymnerdesin napıyosun bakiyim..sana bi kötü,bide iyi haberim var.kötüsü,adet olmadım.göğüslerim kocaman olmuş,karnımdada şişkinlik var.iyisi,eğer geç döllenme olayı bende de gerçekleştiyse hala iyi bi ihtimalim var sanırım.evlendiğimden beri hiç adetim gecikmemişti,sinir oldum yine bana beklemem gereken upuzun günler düştü: (
arkadaşlar iyi akşamarlar.... şimdi uyandım şişmişim yaalışverşe gittim geldim üşümüşüm 4.50da bi yatmışım 19.00da uyandım . ayyyy kimsecikler yok gene
üzüldüm damlasu inş. bebiş vardır sağlıklıdır diyorum . hakkında hayırlısı olsun . ben şuan acayip sinirliyim . evde bunaldım çalışmak istiyorum iş buluyorum eşim beğenmiyor deli olucamyaa evde btün gün tek başıma bunaldımmm çalışmak istiyorum evde olmuyor . beyefendide iş beğemiyor sanki kendi çalışıcak akşam akşam sinir etti gene beni ...
maşallahhhh uyu bakalım ohhh.şişmişsindir kız sen şimdi
amannnn sen erkeklere ne bakıyosun herşeye bi kulp takarlar.hele çocuk olunca iyice tıkılıp kalırsın en iyisi şimdiden yerini et çalış.sen eşine kalsan daha çok iş bakarsın.en iyisi kararlı bi şekilde otur konuş tabii iyi bir iş çıktığnda.eften püften şeyler için kırmayın birbirinizi.
öpüyorum seni damlasuu seni deeeee
üzüldüm damlasu inş. bebiş vardır sağlıklıdır diyorum . hakkında hayırlısı olsun . ben şuan acayip sinirliyim . evde bunaldım çalışmak istiyorum iş buluyorum eşim beğenmiyor deli olucamyaa evde btün gün tek başıma bunaldımmm çalışmak istiyorum evde olmuyor . beyefendide iş beğemiyor sanki kendi çalışıcak akşam akşam sinir etti gene beni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?