bu arada az önce tuvalette pembemsi bi akıntım oldu (afedersin kendimi çok sıktım,kastım o yüzden mi geldi o akıntı bilmiyorum tatlım ama),sanırım hasta olucam.yaa bebek istiyorum,ama hasta olsam o kadar sevinicemki şu an.olsamda çalışmalara başlasak bi an evvel yawwwzaten kociş ankaraya gitcek bu hafta.olsada bitsede o da tam o dönemde gelsede başlıyıversek artık
günaydın arkadaşlar .... evet damlasu dedigin gibi hepsi böle ama ben kolay kolay pes etmicem bu sefer :) iş arıyoerum yani...öpm damlasu
sonunda adet oldum kızlar:81:çok mutluyum şu an.tam eczaneden test aldım,yapacaktım,kırmızılar geldi.tabi şimdilik az ama yarın artacaktır.şubat ayı bize güzel haberler getirir inşallah!
e hadi hayırlısı canım.ben de merak etmiştim bugün seni.zümrü ne yaptı acaba görüşemiyoruz kızlar yaaa
damlasu sevindim. inş. şubatta gelmez diğer 9 ay boyunca aminnnn gebişşş olursun inş. tatlım dualarım seninle :) mck... kakule evet hiç görüşemiyoruz denk gelemedk hiç 2.3 gündür
bal,çörekotu,tarçın karışımının faydalarını okudum kızlar.bunu yaparak bi sürü kişi hamile kalmış.sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı yemek gerekiyomuş.çörekotuda çekilmiş olmalıymış.ben şimdi mutafağa gidip çörekotu ezmeye çalışıcamnası olcaksa artık...
bide bal polen karışımı var acaba bu çörekotu tarçın bal karışımına polende eklesek faydası olur mu_*
walla polende koyan olmuş ezel ama,ister koy ister koyma canım,sen bilirsin.çörekotunun ne kadar faydalı olduğunu her yerde anlatıyolar zaten.ben bu akşamdan itibaren başlıyorum bu karışımı yemeye.adetimin 2. günü.adetin 2. günü başlayıp,12. güne kadar yiyomuşsun.
bu kadar uğraşa bi gelsin şu bebekseni doğurucam diye nelerle uğraştım annemmmm neden gelemedin bi türlü diye kızıcam ona yemediğim içmediğim şey kalmadı.montumun fermuarı zor kapanıyo artık.
walla polende koyan olmuş ezel ama,ister koy ister koyma canım,sen bilirsin.çörekotunun ne kadar faydalı olduğunu her yerde anlatıyolar zaten.ben bu akşamdan itibaren başlıyorum bu karışımı yemeye.adetimin 2. günü.adetin 2. günü başlayıp,12. güne kadar yiyomuşsun.
bu kadar uğraşa bi gelsin şu bebekseni doğurucam diye nelerle uğraştım annemmmm neden gelemedin bi türlü diye kızıcam ona yemediğim içmediğim şey kalmadı.montumun fermuarı zor kapanıyo artık.
haklısın canım hep öyle benim eşim diyor onu bebeği yapmadan önce bu kadar uğraşıyoruz bide doğunca neler yapıcak bu çocuk bize kimbilir diye söyleniyor
ayyy ben de ne yiyeceğimi şaşırdım.evi görseniz sanki aktarbi de ben kız bebek diyeti yapıyorum yaaa artık koçiş kafayı yedin sen diyor.bütüm yemeklerimi ona göre ayarladım.kocaya da yedirmiyorum.bide takviyeler falan var allahım inşallah çabalarımı boş çıkarmaz.
ne yiyosun Allah aşkına kız bebek olsun diye,merak ettim şimdi.bizim mutfağın tezgahı da aktar gibi kakule.bi taraftanda iyi oluyo,bu kışı ilk defa grip olmadan atlatıcam,ilk defa hiç ateşlenmedim.kızı olanlar genelde hiçbişiy yapmıyo ya.adet bitimi sık ilişki sonrası kız bebek geldiğide büyük bi olasılık.bende kız istiyorum..ne biliyim,daha bi tatlı,güzel oluyo onların cicileri.hem sonra bana arkadaş olur.beraber gezeriz,muhabbet ederiz.ama erkek olursada olur.
iyi akşamlar kızlar özledim sizleri :) öptüm hepinizi....
canım kalsiyum ağırlıklı besleniyorum bide bazı takviyeler var onları kullanıyorum.fındık fıstık yaaa daha hamile kalmadan kilo aldım yaaa.hayırlısı olsun damla senin daha ilk o yüzden hangisi olursa olsun inan süper bi duygu.ben de kızım olsun isterdim ama şimdi oğlumu dünyalara değişmem içime sokasım var o kadar tatlı maşallah.işte insanoğlu böyleyiz kızı olan erkek ister oğlu olan kız.hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin allahım bize.
malesef kilo alınıyo kakule.zamanın olursa yürüyüş,ev içinde bile olsa biraz kalkıp arada hareket etmek en azından dengeliyo.2 kilo alacağına 1 alırsın.fındık,fıstıkben onları benim fındığıma yediriyorum yaaa,yağlı diye kendim yemiyorum.şu an tek yediğim şey var,oda o bahsettiğim ballı karışım.onun dışında ıspanaktı,tavuktu,balıktı bunları tüketiyorum.bide zaten aileden gelen bi alışkanlığım var,salatasız yemek yenmez bizde.bol yeşillikte yiyorum.sütüde nescafe,salep bahanesiyle hergün içiyorum.
dün dedimki 'yaa ben bu kadar dikkat ediyorum,aman çayı içmiyim,aman şunu yemiyim bunu yemiyim,kadınlar pöfür pöfür sigara içerler,geniş davranırlar,hemen hamile kalırlar.'
kendimde şunu farkettim,geçen ay daha gergindim,daha paniktim.şimdi çok daha rahatım.adet olduktan sonra bana bi rahatlık geldiinşallah bu ay gelir bebişlerimiz
iyi akşamlar kızlar özledim sizleri :) öptüm hepinizi....
ilk iş günün nası geçti fıstık??yoruldun mu sööle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?