Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

günaydın arkadaşlar .... evet damlasu dedigin gibi hepsi böle ama ben kolay kolay pes etmicem bu sefer :) iş arıyoerum yani...öpm damlasu

sonunda adet oldum kızlar:81:çok mutluyum şu an.tam eczaneden test aldım,yapacaktım,kırmızılar geldi.tabi şimdilik az ama yarın artacaktır.şubat ayı bize güzel haberler getirir inşallah!

günaydın arkadaşlar .... evet damlasu dedigin gibi hepsi böle ama ben kolay kolay pes etmicem bu sefer :) iş arıyoerum yani...öpm damlasu

inşallah bulursun fıstıkcım,şartları uygun olursa eşin neden hayır desin,yani...

sonunda adet oldum kızlar:81:çok mutluyum şu an.tam eczaneden test aldım,yapacaktım,kırmızılar geldi.tabi şimdilik az ama yarın artacaktır.şubat ayı bize güzel haberler getirir inşallah!

e hadi hayırlısı canım.ben de merak etmiştim bugün seni.zümrü ne yaptı acaba görüşemiyoruz kızlar yaaa

e hadi hayırlısı canım.ben de merak etmiştim bugün seni.zümrü ne yaptı acaba görüşemiyoruz kızlar yaaa

damlasu sevindim. inş. şubatta gelmez diğer 9 ay boyunca aminnnn gebişşş olursun inş. tatlım dualarım seninle :) mck... kakule evet hiç görüşemiyoruz denk gelemedk hiç 2.3 gündür

damlasu sevindim. inş. şubatta gelmez diğer 9 ay boyunca aminnnn gebişşş olursun inş. tatlım dualarım seninle :) mck... kakule evet hiç görüşemiyoruz denk gelemedk hiç 2.3 gündür

Amin canımın içi!bi hamile kalayım,Eyüp Sultan'a gidicem fırsatını bulur bulmaz.ben oraya adaklıyım.Annem en son oradaki çifte gelinlere dua etmiş,arkasından bana hamile kalmış.Allahım hiçbir duamı geri çevirmedi gidipte orada ettiğim.gerçi ben nerede bi türbe görsem önünden geçerken Allah'a dua ederim.Ama Eyüp Sultan'a gidince daha bi rahatlıyorum.üniversiteyi kazanmadan önce gitmiştim.nişanımdan önce gitmiştim.evlenmeden öncede gittim,daha evleneceğimiz bile belli değildi,bi bayan şeker dağıtıyodu.Allah dualarımızı kabul etti,evleneceğimiz kesinleşti,gidip şeker dağıtmıştım bende Eyüp'te.
Şu an çok ağrım var selin,çatlıyorum.damarlarım çekiliyo sanki.ellerim buz gibi.vücudum davul gibi şişti.eşim ankaraya gidiyo,23ünde dönecek galiba.hiç beklemeden başlıycam çalışmalara.adetten sonraki 3-4 günü boş geçmemeyi planlıyorum.sonra 12. günü bekliycem.12-14-16-18-20. günleride boş geçmememiz gerekiyo.doktor 18. gün gibi benim yumurtlayacağımı söyledi.
ben bunlara hala bi rivayetmiş gibi bakıyorum.gelesi varsa bebeğimin,elbet gelecektir şubatta.evide taşıycaz ama,annem gelecek Allah'tan.Annem varken iş bölümü yaparız,yorulmam fazla.Annemde şubatta Ümre'ye gidecek ananemle.Ona mutlu haberler veririm inşallah döndüğünde.Benimde dualarım her zaman seninle canım!Allahım bebişlerimizi sağ sağlim göndersin bize inşallah!Artık kahve fincanlarında,fallarda değil,karnımda görmek istiyorum bebeğimi.

bal,çörekotu,tarçın karışımının faydalarını okudum kızlar.bunu yaparak bi sürü kişi hamile kalmış.sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı yemek gerekiyomuş.çörekotuda çekilmiş olmalıymış.ben şimdi mutafağa gidip çörekotu ezmeye çalışıcamnası olcaksa artık...

bide bal polen karışımı var acaba bu çörekotu tarçın bal karışımına polende eklesek faydası olur mu_*

bide bal polen karışımı var acaba bu çörekotu tarçın bal karışımına polende eklesek faydası olur mu_*

walla polende koyan olmuş ezel ama,ister koy ister koyma canım,sen bilirsin.çörekotunun ne kadar faydalı olduğunu her yerde anlatıyolar zaten.ben bu akşamdan itibaren başlıyorum bu karışımı yemeye.adetimin 2. günü.adetin 2. günü başlayıp,12. güne kadar yiyomuşsun.
bu kadar uğraşa bi gelsin şu bebekseni doğurucam diye nelerle uğraştım annemmmm neden gelemedin bi türlü diye kızıcam onayemediğim içmediğim şey kalmadı.montumun fermuarı zor kapanıyo artık.

arkadaşlar nasılsınız iyi akşamlar .... ben bugün giremedim hiç sistemde bi sorun vardı sanırım :S sabahtanda iş görümesindetdim nasibse arın işe başlıyorum . evimize az bir mesafede olan bir eczane buldum . maddi manevi anlaştık bakalım inş. hayırlı olur. bebişinde olursa önemli deil dedi zaten bebişim oldugundada çalışıcaktım annem gelip bakıcaktı bebişime burayı iyi oldu bebek olursada eğer 1 yaşına geldiginde gelrsin dedi devam edersin falan :) ayyy mutluyum yaww :) hem iş hem bebiş iyi oldu. damlasu bana da dua et gittiginde allah rızası için yaww bi bebişde bana nasib etsin allahım ama biz 2.3 ay erteledik şimdilik yaza doğru yada yaz gitiminde gibi devam edicezz ... allahım yarabbim ne zaman nasib ederse allah biliyor yerini zamanını tarihini ... yarında bi arkadaşım doğuma gdiyor allah sağlık versin kolaylık versin doğumunda aminnn yarabbim...

haklısın canım hep öyle benim eşim diyor onu bebeği yapmadan önce bu kadar uğraşıyoruz bide doğunca neler yapıcak bu çocuk bize kimbilir diye söyleniyor

ayyy ben de ne yiyeceğimi şaşırdım.evi görseniz sanki aktarbi de ben kız bebek diyeti yapıyorum yaaa artık koçiş kafayı yedin sen diyor.bütüm yemeklerimi ona göre ayarladım.kocaya da yedirmiyorum.bide takviyeler falan var allahım inşallah çabalarımı boş çıkarmaz.

haklısın canım hep öyle benim eşim diyor onu bebeği yapmadan önce bu kadar uğraşıyoruz bide doğunca neler yapıcak bu çocuk bize kimbilir diye söyleniyor

hayırlısıyla bi gelsinde,yapacaklarını göze aldık zatengece uykularına byebye...kirli bezler ve sürekli karnı acıkan bi bebek..ama yaşattığı duygu paha biçilemez

ne yiyosun Allah aşkına kız bebek olsun diye,merak ettim şimdi.bizim mutfağın tezgahı da aktar gibi kakule.bi taraftanda iyi oluyo,bu kışı ilk defa grip olmadan atlatıcam,ilk defa hiç ateşlenmedim.kızı olanlar genelde hiçbişiy yapmıyo ya.adet bitimi sık ilişki sonrası kız bebek geldiğide büyük bi olasılık.bende kız istiyorum..ne biliyim,daha bi tatlı,güzel oluyo onların cicileri.hem sonra bana arkadaş olur.beraber gezeriz,muhabbet ederiz.ama erkek olursada olur.

canım kalsiyum ağırlıklı besleniyorum bide bazı takviyeler var onları kullanıyorum.fındık fıstık yaaa daha hamile kalmadan kilo aldım yaaa.hayırlısı olsun damla senin daha ilk o yüzden hangisi olursa olsun inan süper bi duygu.ben de kızım olsun isterdim ama şimdi oğlumu dünyalara değişmem içime sokasım var o kadar tatlı maşallah.işte insanoğlu böyleyiz kızı olan erkek ister oğlu olan kız.hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin allahım bize.

iyi akşamlar kızlar özledim sizleri :) öptüm hepinizi....

işe başladın mı hayırlı olsun zumru.bizde özledik kız denk gelemiyoruz.ben de öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…