yanınada bi soğan,yeşil bi salata,bi de limon.bi de küçük açın ohh misduyanda beni alkolik sanıcak:)hayatta içemem aslında:) karı koca alem yapın bu akşam:)
damlasucum eşimle konuştum şimdi istiyosan gideriz kan testi yaptırmaya dedi p.tesi günü için .. gitsek varsa kanda çıkarmı ?
beklenen adet günün geçti mi??sizin çalışmalar zaten yakın bi zamanda bitmedi mi??boşuna gidip 25,30 lira verme kan testi için bitanem ya.sen şubat başı hasta olmuşsun,mart başı olmuşsun,nisanın ilk haftası alarmda olman gerekiyo demekki.bide dün bi arkadaşımla konuştum,bebişi var:)dedim hazır bulmuşken ona soruveriyim belirtileri nasılmış,ne zaman ortaya çıkmış.o 6. haftada öğrenmişti hamile olduğunu,hatta hemen beni aramışlardı teyze oluyosun damla,6 haftalık hamileyim diye.
kasıkları çok ağrımış,kokulardan çok iğreniyodum,benim için güzel koku yoktu yani dedi.bide şey,hamile olanlar genelde kendini grip olmuş zannediyolaraklında bulunsun.bide o da diyo,yaa böyle bi garip oluyosun işte,anlıyosun diye.
benim durumum normal olsaydı,yani senin gibi hamile kalma ihtimalim olsaydı bu ay için adet tarihimin geçmesini 3-4 gün bekleyecektim hakikaten ve sağlık ocağına gidip kan testi yaptıracaktım.bi sefer aptal gibi 24 tlmi ne verdim,hastanede yaptırdım,adetime 3 gün vardı.değmedi yani zaten negatif çıktı.bi de üstüne oturup ağladım.
sana tavsiyem acele etmemen.bebeğin varsa zaten yakında sana ben burdayım diyecektir.hazır havalar güzelken şu 1 haftayı eşinle bol bol gezip tozarak geçir bence.hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın,hem de belirtiler kafana takılmaz,varsada kendiliğinden olur zaten.öptüyyyymmmm:)
(ister abla tavsiyesi,istersen senin gibi bebeği olmasını çok isteyen bi arkadaşının tavsiyesi olarak al,ama nolur acele etme.benim psikolojim çok bozuldu,yordum kendimi,aklımı,duygularımı boşu boşuna.bunlar aynı şeyleri yaşayan biri olarak benim tavsiyelerim.tabiki sonunda sen bilirsin..)
cnm aynen grip gibi hissediyorum kendimi bende ... kasık ağrım çok oluyor ara ara hatta sol kasıgım hala bişey varmış gibi orda sanki yürüdükce hissediyorum . aslında bu aralar sanki bedenim deişti kilo almadım ama sanki almışım gibi deişik bi yüzüm falan sinir oldum hatta 2.3 gündür ... bilmem artık inş. bebişe işarettir .
o zaman yarın pazartesi tatlım,kan testi yaptırabilirsin.özelde zaten sonucu aynı gün alıyosun ya,meraktan çatlamazsındahadi bakalım...bende merak ettim.inşallah hissettiğin doğrudur selincim!inşallah hamişsindir benim göbekte aynen böyle oldu bikaç güne adet olsamda kurtulsam şişkinliklerimden artık.
inş. yarın gidicez eşimle ...bugünde anne( eşimin anne) canımı sıktı . çocuk istiyosun halı silkeliyosun gördüm dedi. eltime hep gitti hamile deilken bile bana yardıma gelen yokki napayım silkeliyorum canımı sıktı bugün biraz benim. eve çıktım kasıgım daha çok ağrıdıhala ağrıyo bu saat oldu
ayy canım yaa,sinirinden ağrın mı arttı?yaa takma ne derse desin.aynı yerde yaşıyosunuz heralde.sende 'anne bana yardım eden yokki,n'apıyım,mecburen tek başıma yapıyorum' deseydin keşke.çocuk istemekle halı silkelemek..bak ben kaç aydan beri istiyorum,alışveriş torbalarını ben taşıyorum,evi tek başıma ben temizliyorum.halılar çok sinir zaten,saçtı ipti her şey üstüne yapışıyo,halıları süpürücem temizliycem diye yerlerde belim ağrıyo.bende silkeliyorum valla.bi temizlikçi getirtsem,taşınırken sordum,kadın 70 dedi:2nu bile beğenmiyolar,burun kıvırıyolar.70tl az mı?keşke baştan demeseydin hiç onlara bebek düşünüyoruz diye.ben hiç öyle bişey demediğim halde ilk aydı daha bebeğe karar verdiğimiz.eni konu beni aramış,ordan burdan havada sudan konuşurken,lafı çocuğa getirdi durup dururken.hatta direkt şöyle dedi 'test yaptın mı?'..efendim,nasıl yani,ne testi diye kalakaldım.sanki olsa bi hayrı dokunacakta laf ola beri gele.illa her şeye karışsın.ana gibi yar olmaz valla kaynanalar hala kaynanalık yapıyo illaki bi şekilde.
aynen bende haliyle daha çok panik oldum yaaa
yok beyaaa:) panik olma..hamile olduğunu bilmeyen bissürü kadın bizim gibi temizlik yapıyo.temizlikçiler sanki hamile kalmıyo mu selin??hemde 3er 5er doğuruyolarsen sanıyo musunki hamile olunca insanlar susacak ve hiçbi şeye karışmıycak?herkes her şeyi çok biliyo..evlenirsin bırbırbır,bebek istersin bırbırbır,doğurursun bırbırbır..bitmez yani herkesin bildiği.o yüzden takma.
bu arada kan testi yaptırmaya gittin mi fıstık??meraklardayım,bnde burda 9 doğuruyorum
DAMLASCM NASILSIN ben bugün dayanamayıp test alıp yaptımama tek çizgi adetimi yarın veya 1i bekliyodm belki çıkar dye düşünerek yaptım ama çıkmadı üzüldüm ( bilemem ama belki vardır bekliyelim göerelimmm
DAMLASCM NASILSIN ben bugün dayanamayıp test alıp yaptımama tek çizgi adetimi yarın veya 1i bekliyodm belki çıkar dye düşünerek yaptım ama çıkmadı üzüldüm ( bilemem ama belki vardır bekliyelim göerelimmm
benim kırmızılar geldi çokça olmasada,tuvalette karşılaştım kendileriyleohh be!!nisandan ümitlenebilirim artık:))
damlasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayyy geldim kuzumyarın misafirlerim gelecekmişte,hem ağrım var bi taraftan,hemde hazırlanıyorum.çok eziyet oluyo valla böölede:2:daha evin temizlenmesi lazım.
ne diyim ne söyliyim anacımbiliyosun yani,her ay yaşayabiliyoruz aynı durumları.istersen bekle,adet olacak mısın diye,istersende yarın gidip bi kan testi yaptır,için rahatlasın.sana kalıyo karar vermek selincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?