incidurucum göndedigin linklerden baktım normal kafadan hesaplamamla aynı güne geliyor yumurtlama günüm 10nisan ile ovulasyon gününz olan 15 nisan arasıdır diyor bölece ovulasyon tarihim 15 nisanda başlıyor 15 nisan dan itibaren gün aşırı devam adet gününe kadar denicem.... haklısın dediklerinde benim adetlerim düzenli allaha şükür ama yumurtlama günleri daha şans yüksek oldugu için onu bekliyorum ben acaba böle yaparak şansımı düşürüyomuyum yükseltiyormuyum bilemedim ... testi düşündüm de bu ayda almıyım bu şekilde kendi yöntemlerimle devam edeyim diyorum.
damlacım canım inan çok üzüldüm yaa hakaten başka bi doktora daha görün zumrunun dediği benimde başıma gelmişti bi doktor oğluma hamileyken karnında ölmüş almamız gerekir dedi ertesi gün başka doktora gitti kalp atışları filan süper herşey youndaydı yani doktorlar bazen garip olabiliyor.sen sakın moralini bozma başka bi doktora daha görün dediğin gibi klomen işe yaramıyorsa nie 6 ay kullanıyorsun saçma geldi bana da.
canım dualarım seninle inan ben inanıyorum bebişin çok yakında göbüşünde olacak.
kocaman öpüyorum seni canım.bide şu yumurta geliştirici kürler filan var ya damla onları denesen çörekotu filan yiyordu bizim kızlar ben sorayım onlara polen filan vardı ne bileyim yardımcı olur belki.
arkadaşlar cvp bekliyorum.........
selin Allah yardımcımız olsun canım!çalışmalar yolunda gider inşallah:97: sen yinede 10.,12.,14.,16.,18.,20. ve hatta 22. günleri ihmal etmebende öyle yapıcam.
salı günü gittiğimde inşallah 1 tane bile olsa yumurtam olur.dün o kadar çaresizce sordumki doktora ultrasonla yumurtalıklarıma bakarken '1 tane bile yok mu?' diye,'1 tane bile...var diyemeyiz' dedi
: (çok üzülüyorumdün adetin 7. günüydü aslında.nasıl yumurta olsunki hemen diyorum bi taraftanda kendi kendime.salı günü 14. gün olucak.ben zaten 30 günden önce adet olmayan bi insanım.22. güne kadar bile yumurtamın oluşma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.
tubişcim bişiy diycem,ben bal tarçın çörekotunu bi ay denemiştim,ama adetin ilk gününde başlayıp 12. güne kadardı.bi bilenlere sor bakalım,adet geçtikten sonrada kullanılabilirmiymiş??
klomen kullananlarda bi kız var,onada doktor adetin 20. günü bile yumurtan yok demiş,ama şimdi hamileymiş
belkide kesin bişiy söylemek için çok erken.ben evham yapıyorum diye aklıma hep kötü ihtimaller geliyo.üniversiteye gireceğim senede böyleydim ben.2 net eksik yapsam oturur saatlerce ağlardım.
klomeniyse dozunu artırarak en azından 3 ay denemem gerekiyo,ki olmazsa aşılama kısmına geçebilelim.
kendi dertlerimle senide sıkıyorum,ama yinede yardımcı olmaya çalışıyosun ya bu hamiş halinle,çok teşekkürr
tamam canım ama bu tarihler benim yumurtlama günlerinden önce olur dimi
aaa aşkolsun ne demek uğraşıyorsun tabi dertleşiyoruz işte keşke elimden bişey gelebilse de yardımım dokunsa sana.
canım yumurta benim bildiğim adet olurken oluşmaya başlıyor çünkü bizim kızlar yum. takibi yaptırırken adetin 3. günü gidiyorlar doktora ve görünüyor normalde.senin durumun nasıl bilemiyorum ne desem olmaz.
bu bal çörekotunu tarçını sürekli kullanıyorlar kızlar bide polen içiyorlar yanında bide incir kürü var bildiğim o da çok etkiliymiş yumurta konusunda bi araştır istersen.
canım yaa nolur bu kadar üzme kendini herşeyin bi çaresi bulunur dimi
öptüm seni canım benim
bu arada yarın adanaya geliyorum
arkadaşlar k.k deki doktor bora cengiz beye msj attım ... regl günlerimi yazarak yumurtlama günlerimi sordum ve e zaman ilişki olmalı dedim. kendiside bana şu msj göndermiş.
--27-30 GÜNDE BİR ADET GÖRÜYORSUNUZ. adetinizin 13-16. günleri arasında yumurtlama oluyor.12-14-16-18. günlerde ilişki öneririm. 1 yıl denemeden tedaviye başlamanızı önermem. Ama dilerseniz eşinizin sperm analizini yaptırabilirsiniz.
buna göre benimde hesapladıgım gibi 15 nisan yumurtlama günü size bu tarrihlere uymalımıyım ...
bi şüphen ya da bi korkun mu var tatlım??:18:sen her sorduğunda farkındaysan ne ben ne de burda başka bi kız,ya da evli bayan farklı bi cevap vermedikki zaten,doktorun söylediğinin aynısını söyledik.eğer bu tarih,gün işi seni tatmin etmiyosa ateş ölçme yöntemini de kullan.hiç zor değilki.her sabah 6 buçuk ya da 7de bi dijital ateşölçerle ateşini ölçmeye başla.böylece yükselmeye başladığı dönemde yumurtladığını anlarsın.ovulasyon testi kullanmak istemiyosun,ki bende hiç kullanmadım.tabiki tarihlere uy.ne zarar çıkarki...
canım haklısın ama çok panigim ondan hep böle endişeliyimateş ölçer var . yarın başlıyım mı ölçmeye her gün mü ve bu ateş ölçmeyi nereden yapıcam damlasucum
Allahımmmm aktara gittim kadın hayıt suyunu verdi bana ama tadı ağzımdan gitmiyooo ayyyiçemiycem ben bunu..........
o ne içinmiş damla ben bilmiyorum
kız adanaya geldim ama durmadım trafikte dolandık geri döndük tabii bi adana kebap yemeden dönmedim ben.yanımda öğrencim vardı yalnız gelseydim buluşurdum seninle
damla kürlerin hepsini birarada yapma canım birini yap bitir diğerini yap sonra.iyi olsun diye ters tepmesin zaten i.saraçoğlu kürleri tek tek yağpın diyor.canım sen sabah incir kürünü yap kür bitiminde ara veriorsun ya o zaman da çörekotu bal karışımını yap bence.
damlasucum iyi geceler ben sabah unuttum yapmayıartık nasib yarın sabaha :) ... inş. bu ay hepimiz bebişlenicezzzzz .....
bazen kasıklarımda hafif sızılar hissediyorum,inşallah yumurtlama belirtisidir..hayıtın kapsülünüde netten buldu babam,istanbul'dan istedim,burda kapsül bulamadım bi türlü.o da netten aldı,heralde salı gününe kadar gelir.senin dediğin gibi yapar,sadece hayıtı kullanırım o zaman.çok faydalıymış,bakalım benim kistlerimede iyi gelecek mi??salı günü kontrolde bi tanecik yumurtam olsun,nasıl sevinicemmm bi bilsen:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?