Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

canım allah uzun ömürler versin sana bebeğine eşine sevdiklerine.... allah kucagına almayı nasib etsin... ben bugün bekliyordum regl ve geldi kendileri ... neyse üzülmüyorummm nisan inş. daha iyi olcak .... damlasu ve inciduru nisan ayında hangi günlerde ilişki olmalı adet bitince hemen başlıyım mı kanallar açık oluyor diyorlar başla dediler ama yanlış mı yaparım sizce canlarım

evet yoksun kuzum burlarda artıkwoaww 7 haftalık mı olmuş bizim küçük mercimek:)hadi bakalım..büyüsün annesinin karnında
bende bugün klomene başladım nihayetçok mutluyum!yan etki yapacak mı bendede bakalım??inşallah yapmaz.adetten dolayı gereğinden fazla şişkinim zaten.doktorumu aradım,5. gün yani salı günü kontrole gidicem.tuubişşş inşallah benimde yumurtacıklarım oluşur bu ay.bende her kadın gibi normal olmak istiyorumbu ay nedense diğer aylarda olmadığı kadar umutluyum bende kendimden senin söylediğin gibi.burda ilk aydan hamile kalanlar çok ya,belkide ondan.bide gençliğime güveniyorum açıkçası
bende durumlar bööle..hadi pıtpıtlarını dinlede yine gel güzel haberlerle canım:)

adetin bittikten sonraki 3. yada 4. gün başlayabilirsin çalışmalara.her zaman söylediğim gibi 10.,12.,14.,16.,18. ve bıkmazsan eğer 20. günde dene selincim.zaten hamile kalabilmen için o kanalların her zaman açık olması gerekiyo canım,kanal dediklerin tüpe giden yol,kanallar.hatta kadınlar burda anlatıyo ya işte rahim filmi çektitiriyolar fln o kanallar açık mı değil mi bakılsın diye.
bu bizim için geçerli değil.çünkü biz daha yeni evliyiz ve bebek için bu denediğimiz ilk sene.eğer hiç olmuyosa aradan çokça zaman geçtiyse bakılıyomuş rahim filmine.aklını karıştırmıyım.
adetten sonra hemen hamile kalma durumuysa bazı kadınlar adetten hemen sonra yumurtluyomuş.kimisi ayda iki defa yumurtluyo düşün yani.ondan dolayı hemen hamile kalıyolar.durum bundan ibaret.

anladım canım şimdi benim adetim bugün başladı bugün 1 nisan ... biliyosun oğluş istiyoduk ama o yumurtlama günlerini tespit edemiyoruz ... olsun oğluşdan vazgeçtim ben allahın gücüne gidicek böle ... allah bilir diyorum .. şimdi sen bana söle tarihleri o tarihler başlarım ..

dün gece çok ağladm kızıyorum kendimede hamiş olmadıgım halde neden belirti var yani ....

selinnnyaa şu tarih işini at aklından,tabi bu benim fikrim.netten sana tarih bulalım da tutmayabiliyo..dijital bi ateş ölçer al,ya da varsa her sabah 6yla 7 arası bi kere yataktan kalkmadan ateşini dil altından ölç ve al bi kağıt kalem yaz her gün.diyelimki şimdi adetsin ateşin 36.0,adet bitti 36.2,36.3 lerde seyrediyo.14. gün fln bi baktın 36.7 olmuş mesela.işte o gün sen yumurtluyosun demek oluyo.ateşin hep yüksek kalıyo,sizde deniyosunuz o arada.ateşini regl gününe kadar ölçmeye devam ediyosun.düşüş gösterirse adet oluyosun,yok düşmezse gebesin.ve önemli günlerde 10,12,14,16,18 ve 20. günler.bu ayda bunları dene bakalım,nolucak.

dün gece çok ağladm kızıyorum kendimede hamiş olmadıgım halde neden belirti var yani ....

ben sana diyodum ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyo,aylardır ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz diye.kendine niye kızıyosun??afedersinde üç otuzunda mısın diye sorarlar insana,yapma!hamiş olmadığın halde belirti var,çünkü hamiş olmayı çok istiyosun.ve eninde sonundada hamiş olacaksın zaten.sen bakma öyle ilk geceden hemen hamile kalanlara falan.herkesin bünyesi aynı değilki.herkes hürremmisen şimdi ağlıyosun,uyumuyosun geceleri;bi süre sonra yan odada birisi,böyle küçücük miniş miniş elleri pawmakları olan lokma burunlu bişiy ağlıycak geceleri ve sen yine uyuyamıycaksınohh canıma değsin:)

ama herkesin yumurtlama günleri değişik olur ve o yumutra 24 saat yaşar. yani hamile kalabilmek için ovulasyon günü ve bi kaç gün öncesi ilişki gerekir.

öncelikle adet döngüsünü bilmen gerekiyor canım,her ay düzenli oluyorsan daha kolay,mesela 28 gün sürenlerde yumurtlama 14.gün. ilişkide 14 ve öncesi ii. bunun tar,iihleri belli ama Allah bilir tabi,hayırlısı...
genelde kaçgünde adet oluyorsun??? yumurtalama gününü hesaplayalım, 1 gün oynasa çok sorunyok,son aylar tarihlerini not al,hamile kalırsan da son adet gününü soruyor dr.lar çünkü.
adet döngülerim değişiyor dersen ovulasyon testi almanı tavsiye ederim bi kaç gün önceden testlere başlarsın gününü hamilelik testi gibi gösteriyor,fiyatları da ii.

şubat ayında 3 şubatta geldi mart ayında 2 mart ve nisan ayıda 1 nisanda geldi bu şekilde canım bende o testi düşünmüştüm eczanelerde oluyormu bu testler... ne zaman almalıyım testi ilgin için teşekkür ederim...

negüzel yaa tek ilişkiyle hamile kalmak...inşallah banada öle nasip olur ama adetlerim düzensiz

zumru, bu siteden yumurtlama zamanını öğrenebilirsin,başka sitelerde de var,yumurtlama hesaplama de internette sana hamile kalmana uygun günü -haftayı belirliyor.yanei genelde kaçgünde adet oluyorsun o nemli.

30 günde bir adet gören hastada, yumurtlama günü 16. güne kayar
veya 26 günde bir adet gören bir hastada 12. güne kayar.
27 günde---13.gün
28 günde adet gören için yumurtlama 14. gündür.

tabii adetler düzenliyse...
yani yumurtlama gününden önce de ilişkiye girilmeli.

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp
http://www.gebelikveannelik.com/olasi-yumurtlama-gunu-hesaplama.asp
http://www.cinsellikuzmani.com/gebe-kalma-gunleri/default.asp

ben internetten aldım ovulasyon testini,medismartın genelde içinde 5 adet oluyor,hamilelik testi gibi uygulama aynı. öncelikle yumurtlama tarihinni öğrenirsen tahmini yani,o hfta bu testlerden uygulamaya başlarsın hergün,5 tane de yeter. çift çizgiyi görmen yunmurtlaman 24 saat içinde gerçekleşiyor demek. silik çizgi değil ama net çift çizgi.
medismartın testini netten 26 lira civarı aldım, farmasağlık.com 2 gün içinde geldi,güvenlir site.
fortel marka ovyulasyon 37 tl.

daha denemedim bende ilk kez deneyeceğim hayırlısı...
ama sen başka sitelerdende daha uygun fiyata ya da başka ovulasyon testi alabilirsin,güvenilir siteler var,internetten kredi kartıyla labiliyorsun,ben çok alışveriş yapıyorum,hatta bu ay hamile kalmak istediğim için folikplus ilacımı da netten aldım (bakımstore)

ovulasyon ve hamilelik testlerini daha uygun fiyata burdaki arkadaşlar g.gdiyordan almışlar ve memnunlar sanırım,ama eczaneden de alabilirsin fiyatlar hemen hemen aynıdır ama bence de nette daha uygun ve rahat.

bu arada hamile kalmak istediğin için yazıyorum;

folik asit kullanmayı ihmal etme,istersen burda da tavsiye edilen incir kürüne başla,eşine de keçiboynuzu kürü, sadece hamile kalamayanlara değil,daha kaliteli yumurtlama ve sperm için... hatta erkekler selenyum kullanmalı.daha kaliteli sperm için.

burda hatırladığım kadarıyla yeni evli ve hatta yaşın oldukça genç.yanlış anlama ama, çok erken... oyüzeden belki böylesi hayırlıdır. üzülme yani.

bence olgun evlilik gerektiriyor artık hayat... çocuğun içinde,ama hayırlısı tabii,görüşürüz.

Son düzenleme:

amin canım çok sağol güzel dileklerin için.yumurtlama gününü hesağlayıcılardan bulabilisin zümrü verdiği tarihlerin bir gün öncesi bir gün sonrası çalışma yapsan tutturursun bence sıkma canını

hadi bakalım hayırlı olsun klomenin inşallah sende ilk aydan hamiş kalırsın tüm kalbimle diliyorum.
yarın gidiyoruz canım kısmetse

aaaa zumru karamsarlık yok yola em,n adımlarla gideceksin.ağlayıp ne geçecek eline kuzum bak ben de 3 aydır deniyordum geçen ay kimyassal gebelik yaşadım ama bu aya rabbim mucizesini verdi.hiç korkma moralini bozma çalışmalara devam hadi bakalım bu ay ikinizdende güzel haberler bekliyorum

arkadaşlar ben bu testten alıcam adetim bittiginden sonra yapmaya başlıcam mı bu testi her gün mü yoksa belirli günler mi nette açıklamalı bulamadım

bugün klomenin 5. günü,kontrole gittim,hiç yumurtam oluşmamış.moralim inanılmaz bozuldu canım,yani dokunsalar ağlıycam,çok kötüyüm haftaya salı yine bakıcakmış.vücudumun klomene karşı direnci olabilirmiş.önümüzdeki aydada 2den 3e çıkarıp deneriz dedi.bu klomenle 6 ay denemem gerekiyomuş.ben yumurtalıklarım klomene cevap vermiyo,neden yine klomenle deniyimki aylarca.boş durmuyoruz bak deniyoruz bizde diyo.ama benim hiç umudum kalmadı
psikolojik olarak çok yoruldum artık,beni bu kadar uğraştıaracağı hiç aklıma gelmezdi,annemde aşılamamı yapılacak ne yapılacaksa yapılsın sende kurtul artık diyo dedim.
ilaçlarla denemeden tüp bebeğe gönderemem direkt diyo.deliricem yaniolmazsa önümüzdeki haftada kontrole gider.sonrasındada başka hastaneye,başka doktora gider derdimi anlatırım.

damlasucum inan çok üzüldüm bu olaya ama bak bence bu konu için birden fazla doktora gitmelisin . benim eltimede çocuk gelişmiyor dış gebelik olabilir düşük sorunun var dedi bi doktor bi sürü iğne yedi sonra başka doktora gitmesi üzerine çocuk gayet iyi gelişimleri dış gebelik deil düşük tehlikeside yok her insan gibi ilk aylar dikkatli olması gerekiydu doktor kızdı neden vurudun iğneleri diye hemenn kesit bak kızı 1 yaşında şimdi bazı doktorlar olumsuz olmayı çok seviyorlar ...

incidurucum göndedigin linklerden baktım normal kafadan hesaplamamla aynı güne geliyor yumurtlama günüm 10nisan ile ovulasyon gününz olan 15 nisan arasıdır diyor bölece ovulasyon tarihim 15 nisanda başlıyor 15 nisan dan itibaren gün aşırı devam adet gününe kadar denicem.... haklısın dediklerinde benim adetlerim düzenli allaha şükür ama yumurtlama günleri daha şans yüksek oldugu için onu bekliyorum ben acaba böle yaparak şansımı düşürüyomuyum yükseltiyormuyum bilemedim ... testi düşündüm de bu ayda almıyım bu şekilde kendi yöntemlerimle devam edeyim diyorum.

arkadaşlar cvp bekliyorum.........

arkadaşlar ben bu testten alıcam adetim bittiginden sonra yapmaya başlıcam mı bu testi her gün mü yoksa belirli günler mi nette açıklamalı bulamadım

boşver testi adet bittikten sonra gün aşırı çalış bence
adetini 1. gün say sonra 10. 12. 14. 16. 18. ve 20. günleri boş geçme bence canım.böyle çalış eğer başka sorun yoksa bence bu çalışmayla kesin hamile kalırsın.kendini de kasma allah izin verirse hamiş kalacaksın bugün yada yarın vakti zamanı var herşeyin biliyorsun

damlacım canım inan çok üzüldüm yaa hakaten başka bi doktora daha görün zumrunun dediği benimde başıma gelmişti bi doktor oğluma hamileyken karnında ölmüş almamız gerekir dedi ertesi gün başka doktora gitti kalp atışları filan süper herşey youndaydı yani doktorlar bazen garip olabiliyor.sen sakın moralini bozma başka bi doktora daha görün dediğin gibi klomen işe yaramıyorsa nie 6 ay kullanıyorsun saçma geldi bana da.
canım dualarım seninle inan ben inanıyorum bebişin çok yakında göbüşünde olacak.
kocaman öpüyorum seni canım.bide şu yumurta geliştirici kürler filan var ya damla onları denesen çörekotu filan yiyordu bizim kızlar ben sorayım onlara polen filan vardı ne bileyim yardımcı olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…