tüp bebek denedik. 25 ekimde sonuç alıcaktık kiii ben 25 ekim 2010 da adet oldum. 24 kasım 2010 da eşimle beraber oldum. ve o ay içinde hiç bir yakınlaşmamız olmadı. 9 aralık 2010 dada 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. oluyor yani. ben hastalıklardan çpok psikolojinin önemli olduğunu gördüm öğrendim. allah herkese mjutlusonunu nasip etsin. şimdi 21+6 haftalık hamileyim. nasipse oğlumuz olucak
canımmm her gece dua ediyorum hepimiz için ve hepde etmeye devam edicem .... ben inanıyorum olacak olacakkkk !!!! :)..... bazen kendi kendime sanki hiç anne olamıcakmışım gibi geliyor o düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum ne kadar faydalı olabilirse tabi
allah bebeğini kucagına almayı nasib etsin dedigin gibi bencede herşey psikolojide bitiyo ... benim bu ay 3. denemem olucak bakalım inş. bizde kaparız bebişleri oğluşları :)))) sağlıklı mutlu seneler ailenizle birarada ....
amin canım sağol darısı başına inşallah. 3. denemede 2 embriyo izni veriliyor dimi benmi yanlış biliyorum acaba? Şansın şimdilerde çok yüksek bence. bol bol dua et canım. moralini yüksek tut. kafanı dağıt sürekli bebek fikrini düşünme. inşallah en kısa zamanda leylek uğrar evinize
o daha yolun başında..tüp bebek diil,normal deniyo
:) evet inş. başka şeylere gerek kalmadan bebişlermiz olur ... damlasucum sabah eşim işe gittikten sonra tekrar yattım uyudum . biraz dallım sonra uyandım bi koku geldi burnuma biri ekmek kızartıyodu ama nasıl kokluyorum nerden geliyor diye :) .. tekrar yattım ... ve rüyamda hamileydim ultrasonla bebeğime bakıyodu doktor resmen görsdüm bebeği gülüyodu böle :) ilk defa kendimi hamile gördüm rüyamda :)))) gerçek olmasada güzeldi ... bide biliyosun sormuştum ya regl bitince başlıyım mı diye başlamadım ama regliden sonra olan ilişkimizde oldu ama yatıp beklemedim yatıp uyudum ...
35 gunde bir adet oluordum tek iliski ile kaldim bebegim erkek
bazen kasıklarımda hafif sızılar hissediyorum,inşallah yumurtlama belirtisidir..hayıtın kapsülünüde netten buldu babam,istanbul'dan istedim,burda kapsül bulamadım bi türlü.o da netten aldı,heralde salı gününe kadar gelir.senin dediğin gibi yapar,sadece hayıtı kullanırım o zaman.çok faydalıymış,bakalım benim kistlerimede iyi gelecek mi??salı günü kontrolde bi tanecik yumurtam olsun,nasıl sevinicemmm bi bilsen:81:
ben inanıorum canım yakında çok güzel haberler alacaksın.
damlasucum dedigin gibi tarihleri beklemiyorum oldugunda gene oluyor denilen tarihlerdede denicem yarın başlıyoruz nasibse ama şartlandırmadım tarihlere diğer günlerde oldugun da oldu ...
yarın adetin kaçıncı günü??birden merak ettim
1 nisanda regl oldum . 12.gün oluyor yarın . doktorun başla dedigi tarih
tamam canım.benimde 14. günü yarın.30 martta adet olmuştum.bakalım bu ay neler olucak??
biliyosun hamile kalmayı ne kadar çok istediğimiama bu ayda olamazsak adet tarihlerimiz yakın olucak gibi görünüyo.beraber bekliycez anlaşılan yani 1 saattir bunu söylemeye çalışıyorum ve söyledim sonunda,ohh bee :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?