Canım tecrubelerime dayanarak şunu söylemek isterim. Gebe olmuş olsan bile kan testinde çıkmaz. Ortalama 10 gün gecmesi lazım.
benımde öle oldu bi gecede..... tabı ozmaan yumurtlama falan nezaman bılmıyodum yumurtlanın son gününe denk gelmiş....o gece hemen hamıle kalmışım....28günde bir adet olurdum.oglum olcak nasipse
aynen bendede böyle odlu ve oğlum var
teşekkür ederim bilgileriniz için ayın 15de gideyim olmadı bakalım adet gelmezse tabi . bide ben dün idrar yollarımiçin kadın doğumcuya gitttim . ve alttan muayene yaptı. sizce bu bebek varsa sakınca doğururmu . birazağrım oldu sonra geçti . korktum şimdi bi arkadaşımda düşebilir varsa dedi cvp bekliyorum
ya beni bağışlayın topiği bastan sona kadar okudumda pek bişey anlayamadım :)) bende 5 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanyordum bugün son ilacımı aldım ve artık bırakıcam bi bebiş istiyoruz sanırım 2-3 ay korunma yapmamız gerekliymiş rahim eski haline dönsün tam otursun diye şimdi sizin bahsettiginiz şey yumurtlama günleri arasında sadece bir kez ilişkiye girip hamile kalmanızmı ? saçma bi soru olabilir ama anlamadım wallahi napim :)
Hayır canım birşey olmaz. Aynı şey arkadaşımında başına gelmişti o da çok korktu. Ama birşey olmuyormuş. O da rahatladı sonra. Ayrıca eğer arzu edersen ayın 10undada yaptırabilirsin. Ben senin yerinde olsam regl tarihimi beklerdim. Hayırlı haberler al inşallah...
teşekkür ederim gerçekten rahatladım korkmuştum çok . zaten öle yapıcam bakalım inş. tutar diyoruz ama tutmazsada üzülmem çok çünkü zaten daha yeni evliyim ve ilk denememizdi zaten :) tabiki istedigim olması yönünde 26/12 yumurtlama günüm diye biliyorum çünkü. yeni yıla girerkende inş. bebeğim benimledir dedim :) inş. allah herkese nasib etsin bence güzel bi duygu olmalı
Madem ilk denemen olmasada üzülme lütfen. Duana amin diyorum, bebeciğin seninle olmuş olsun...
bi arkadas kan testinde cikmasi icin 10gun gecmesi gerek diyor ama hamile kaldigin gunden 3gun sonara bile yaptirsan beta hcg 3ten buyukse hamilesin demektie ki hamile kaldigin gunden itibaren iki katina cikmaya baslar normalde 1 2 arasidir kadinlarda 1le kaldigini dusunursen 3.gun 4olur hamilesin demektie ama bu kadar erken ogrenmenizi istemem cunku ultrasonda gormek icin en az alti haftalik sabirsiz bi bekleyis baslar DIYECEGIM OKI kan testinde gunun gecmeden de belli olur
aslinda sana bi tavsiyem daha var fazla kaptirma kendini eger degilsen hayakkirikligi yuksek oluyo yazdiklarin erken belirti olabilir ama pisikolojikte olabilir bende bir bucuk yil bekledim korunmadan artik ne zaman umudu kestim dusunmemeye basladim o ay hamile kaldim yani bu iste piasikoloji cok onemli FAZLA DUSUNME
bi arkadas kan testinde cikmasi icin 10gun gecmesi gerek diyor ama hamile kaldigin gunden 3gun sonara bile yaptirsan beta hcg 3ten buyukse hamilesin demektie ki hamile kaldigin gunden itibaren iki katina cikmaya baslar normalde 1 2 arasidir kadinlarda 1le kaldigini dusunursen 3.gun 4olur hamilesin demektie ama bu kadar erken ogrenmenizi istemem cunku ultrasonda gormek icin en az alti haftalik sabirsiz bi bekleyis baslar DIYECEGIM OKI kan testinde gunun gecmeden de belli olur
artık bakalım sabredicem biraz daha :) . 10 güncükkkkk :) istegim olması ama ilk denemem çok fazlada üzülmem . hep dua ediyorum bebeğim inş. benimlesindir fln diyoruım . ben 31 günde bir adet görüyorum bi ay 8 de bi ay 10da görüyorum aralık ayında 10da gördüm ve 17. gün 26 aralıkda ilişki oldu . yumurtlama günümde . normalde ben bal reçel çikolata yerdim ama şuan hiç istemiyorum hatta görmek bile hep tuzlu şeyler istiyo canım böle oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?