zümrücüm bende seninle aynı durumdayımkendim gibi olan,düşünen ve bekleyen birini bulduğum içinde mutlu oldum şimdi.sadece ben değilmişim:)bende yeni evliyim yani 4 ay bitecek ocak 17de inşallah,ama zaten neredeyse 5 sene olacak beraberiz.beraber okuduk,büyüdük,şimdide karı kocayız işte diyebilirim.evlenmeden önce adet düzenim biraz daha değişkendi ama evlendiğimden bu yana yani kınamın olduğu zamanlardan itibaren hep 32 gün arayla adet olmuşum.bende bebek istiyorum senin gibi.en son 15 aralıkta adet oldum,bi sonraki 16 ocak gibi olacak.demekki 14-15-16-17 ocak tarihlerinde teyakkuzda olmam gerekiyo:)
ilk ilişki 26 aralıktı.hesap kitap,hiçbişey yapmadım valla.tamamen kendiliğinden oluverdi.verimli günlerim 28 aralık,30,31 aralık görünüyordu ve 1 ocak yumurtlama günüm.bugünleride boş geçmemeye çalıştım.burdan takip ettiğim kadarıyla spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyomuş.yani artık kendimi kasmama gerek yok.senin gibi ilk ilişkimizden sonra 'Allahım nolur tutmuş olsun,nolur Allahım olmuş olsun!' diye dua ettim.halada aklımdan,gönlümden hep bu geçiyo.asla negatif düşünmüyorum.gencim güzelim neden olmasın
canım sana bende beklemeni tavsiye edicem seninle aynı dilekleri,düşünceleri paylaşan birisi olarak.çok zor beklemek biliyorum,ama düşünsene,şu hayatta başka istediğimiz güzel şeyler içinde sabredip beklemedik mi hiç,dua etmedik mi??adet tarihine kadar sık dişini,ben şimdiden 2 hafta nasıl geçecek diye sabırsızlanıyorum ama,çabuk çabuk geçecek inşallah!arada derede sonuçlar alıp üzülmektense,bekleyip kesin,net sonucu almak daha iyi değil mi?
güzel haberlerini duyarız umarım!2011 sanada banada,tüm isteyen anne aday adaylarına da hayırlı evlatlar,tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah!
arkadaşlar 26/12 den sayarak 7gün oldu acaba gitsem mi kan testi yaptırmaya yarın yoksa 13ocak beklicem
arkadaslar bende ovulasyon testınde 29 ve 30 aralıkta koyu çizgi görüp denedm..sonrasını denemedm bakalım tutacak mı 14 ocağı beklıorm..))))umarım yenı ıl hepınıze uğurlu gelir...özellikle kova burcu olan varsa bu yıl sizin yılınız bebiş için:))))))bu da bı enstantene öylesine
adet tarihine çok az kalmış canım yaa,bak bugün 3 ocak zaten.ayın 8ine bişey kalmadıki.adet tarihini bekle bari.hani en azından değerlerden falan bahsediyolar ya,adet tarihi geçince kandaki değerde yavaş yavaş yükseliyomuş.arada kalmasın,kesin olsunbende meraktan çatlamak üzereyim..
evet beklicem artıkama dayanamıyorum artık . ayrıca bugün sabahtan beri sol kasıgım içten seyiriyor neden olur ki bilginiz varmı
seyirme değilde batma gibi oluyo yaa..zümrü biz senle biraraya gelsek hamilelik belirtleri üzerine tez yazarız heralde.benimde midem kazınıyo neredeyse saat başı.yine guruldamaya başladı.Allahım halime gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla..
seyirme değilde batma gibi oluyo yaa..zümrü biz senle biraraya gelsek hamilelik belirtleri üzerine tez yazarız heralde.benimde midem kazınıyo neredeyse saat başı.yine guruldamaya başladı.Allahım halime gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla..
ben doktara gtmştm yumurtan sol tarafta demştii.gercekten de ilişkıden sonra sol tarafta fecii ağrılarım var 4 gündür....kasık ortasında batmalar ve gerginlik ...yumurtlamadan sonra kuru günlerım başlamalıydı akıntım sarıya döndüü...göğüüsler feci şiş ağrılı hala..bunlar da bnm belırtılerım bakalım ben ne kdr dayanacm bılmıorm test için:))))))sabrsz m cokkkkkkkk( 52:
benim solda değil fakat sağda oluyo hafif hafif sızı şeklinde,ama pardon soldada oluyoçift sarılı yumurta:)))onu bunu bilmem ama,ister istemez elim karnıma gidiyo ara ara..nasıl güzel bi duygu,nasıl bi his;tarifi yok.ayın 15ine kadar tek dileğim,karnımda bi bebeğin,sevdiğim adamla benim sevgimizin,aşkımızın,bu kadar senelik emeğimizin,sabrımızın bi meyvesinin varolması..ne diyim inşallah vardır.vardırlar.senin,benim,hepimizin..beklemek çok zor tatlım,evet.sabır taşına döndüm.
hakikaten bu ask meyvesi durumu ınsanı heyecanlandıran..nasıl olucak kime benziicek vs merak dolu bekleyiş..bizde 18 aylık ewlıyız ama 8 yıldr bırlıkteyız gelsin artık istıorum Allahım tum ısteyenlere tez zamanda nasıp etsin..sanada cnm inşallahhhh...burdan hbr werıcm eğer olursa..senıde mrkla beklıorm
aynen aslında bu belirtiler gebeligin 1 -2 ayından sonra olurmuş bende bazen ağlıyorum oturup sonra gülüyorum ama bugün iyice yokmuş gibi hissediyorum ne bileyim içim negatif bugünama inş. vardır inş. hepimizin bebişi şuan bizimledir
bizim birazda sinirlerimiz bozuldu zümrücüm.hergün bi beklenti,bi umut.hep arada.kolay değil.ama bak senin adet tarihine çok az kaldı canım,sadece 4 güncük.10u bile olsa hadi 6 güncük.bide benim gibi olduğunu düşünsene,taa ayın ortasında,bekle bekle zaman geçmiyo sanki.rahat olmaya çalış boşver,ay kasığıma ağrımı girdi,ay acaba başımmı döndü diye takılma boşver(zor biliyorum ama,böylesi en iyisi)sonuçta eninde sonunda olacak bu.asla negatif düşünmemeye çalış.Allahım inşallah bize bu ay bu güzel haberi duymayı nasip etmiştir diyim,kendimle beraber isteyen herkes içinde dua ediyorum!güzel haberlerini duyucaz inşallah..
tek ilişki adetim 31 gün sürüyordu 16.gün yumurtlama günümdü 12 günde ilişki veee kızım geliyoooo
damlasu nerelerdesin benim 3 gün kaldı senin kaç gün var adet gününe :) ay allahım hadi bakalım hayırlı olsun az kaldıkca korku bastı adet gelcek gibi hissedityorum ama daha belirti fln yok hiç bi şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?