• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek istedigim ilgi

Hadi adam aradi
Ayol siz 3 cocukla telefona bakabiliyor musunuz ona hayret ettim su an :KK66:

Sakasi bir yana,istekleriniz anormal seyler degil. Ama iste herkes sevgisini farkli belli ediyor,demek ki tarzlar ve beklentiler farkli

bu erkekler hep mi aynı olur:sinirli: evlenmeden önce balık burcu evlendikten sonra kütük burcu:110:

Yani öyle yapıyorum nasip diyorum zamanı var diyorum annemle babam pek iyi bir evlilik geçirmedi o yüzden bu konularda itinalıyım.Valla google amcayı eşler arasında sevgiyi taze tutmak için saygıyı korumak için neler yapılmalı?tartışıldığında nasıl davranılmalı?sinirlenildiğinde nasıl sakin kalınabilmeli?vs sorulara boğdum 1 yıldır :)
Ben de eşim de çatışmalı çiftlerin büyüttüğü yetişkinleriz.
O nedenle ikimiz de evlilikte sürtüşme ve çatışma noktasına gelmeden sorunlarımızı çözmeye gayret ediyoruz.
Bir de biz artık 25 yılı devirdik, ben eşimle büyüdüm olgunlaştım diyebilirim o benden 7 yaş büyük.
Size Doğan Cüceloğlu'nun 'iletişim Donanımları' ve 'Evlenmeden Önce' adlı kitaplarını ve '5 Sevgi Dili' adlı kitabı öneririm.

Ben de eşim de çatışmalı çiftlerin büyüttüğü yetişkinleriz.
O nedenle ikimiz de evlilikte sürtüşme ve çatışma noktasına gelmeden sorunlarımızı çözmeye gayret ediyoruz.
Bir de biz artık 25 yılı devirdik, ben eşimle büyüdüm olgunlaştım diyebilirim o benden 7 yaş büyük.
Size Doğan Cüceloğlu'nun 'iletişim Donanımları' ve 'Evlenmeden Önce' adlı kitaplarını ve '5 Sevgi Dili' adlı kitabı öneririm.

Teşekkürler :-) okucam

Ya şimdi herkesin belli bir ilgi anlayışı var; isteklerinizi söyleyince hep "İş güç, sıkışığım" falan filan diyorsa da olmaz yani. Ben mıç mıç sarıl öp filan gelemem onlara, bir noktadan sonra sıkıntı basar "Bi huzur ver"e bağlarım; ama bir başka gün de "Niye sarılmadın?" diye gıcık alabilirim de. Bilemedim.

Haksızsam alttan alırım; ama genelde haksız da olmam yani. Haftasonu stresli bi emrivaki alış-verişteydim, bi de anneme canım sıkkın. Eşim de beni sinirlendirerek eğlenmeyi seviyor neden bilmiyorum öyle bi sevme anlayışı var bayılıyor benzin bidonunun önünde meşale sallamaya. Atıştık biraz "Bu ara kumtorbam olacaksın bak baştan söylüyorum, ne desem ne yapsam alttan alacaksın" filan dedim, "Tamam komutanım" dedi. Adamcağız üzerinde bir miktar stres attım 2 gün, Mazlumu getirin bana halinde... Sağ olsun ses etmedi.

Böyle anlatınca adamı bi öpesim geldi yazık günah ya.

Siz arayın tatlış tatlış konuşun alıştırın bi, belki "Neden aramadın beni bugün?" diye eşiniz arar sizi.
tabirlerinize bayıldım. karşılıklı anlayış her şey.

Kıyamam ben size, bu kadar üzülmeyin.
Çözülmeyecek bir sorun değil bence.
'Ben dilini kullanarak' eşinize sevgiye,ilgiye ihtiyaç duyduğunuzu anlatsanız dikkate almaz mı?
Mektup yazsanız mesela?
kayınvalidem biz evlenirken dediki: Birbirinize sinirlenince mektup yazın sakın sözlü tartışmaya girmeyin. Whatsapptan yazışmayın. Bir kere tartışmamız oldu bende mektup yazdım eşime verdim. O da eline kalem aldı. Cevap yazıyor sanırım dedim. Sonra kağıdı bana geri verdi.Meğerse her paragrafa yazılı kağıdıymış not vermiş 10 üzerinden:)

İlgi manyağı değilsiniz isteklerini gayet normal hatta az bile. Evde 2,5 yaşında bir kız çocuğu baba delisi birde daha 35 günlük minnoşumuz var ama yinede ilgiyi eksik etmez eşim. Ben bebeği emzirirken eşim kızımızla oynuyor o arada bi yolunu bulup elimi tutuyor yinede.

Benim koca tam s...z kac defa aradim bugun telefonu aradim acmadi yarim saat sonra donus yapti cocuga bisey olsa ulasimicam birde sesise boyle baygin baygin gelio sanki yatakta gibi birde isuerindeyim diyor geldd bunu bosama sorumsuz adam

Hepinizin yorumlarini okudum. Emeginize sonsuz tesekkur ederim. Tek tek cevap yazamayacagim, malum 3 cocuk :)) kimisi aradiginda cocuklardan sikayet ediyorsan aksam gec yatiriyorsan ondan kacacak delik ariyor olabilir dedi. Cocuklarimi en gec 9 da yatiririm. Ikinci cocugum yarik dudak damakli dogdu onunla gecirdigim en zor en yorucu gunlerde bile o aradiginda cok iyiyiz babasi dedim. Sikayet etme huyum yoktur. Cocuk varsa ilgi yok diyenler olmus 5 kardesiz annem ve babam 52 yasinda birbirini gun icinde 50 defa ararlar ilgi desen o bicim ben ne zamana ne cocuga baglayamiyorum mevzuyu. Sanirim benim esim odun. Aksam geldiginde sarilip optu sanki buraya yazdigimi hissetmis gibi ya da ben de aramayinca ozledi. Bilmiyorum, anlam veremiyorum galiba.

Benim koca tam s...z kac defa aradim bugun telefonu aradim acmadi yarim saat sonra donus yapti cocuga bisey olsa ulasimicam birde sesise boyle baygin baygin gelio sanki yatakta gibi birde isuerindeyim diyor geldd bunu bosama sorumsuz adam
Boyle seyler yapmiyor sizinki baya odun noluyor bu adamlara anlamadim ki.

Bu devirde evlenilmezmis ben onu anladim bekarlimi ozledim oh sahile gezmeye arkadaslarla sinemaya tatile gidiordum 3 senede 30 yas yaslandim nefes alamiyorum :kızgın::kızgın:
Devirle ilgisi yok bunun.
Seçtiğimiz adamlarla ve onları yetiştiren aile ile ilgili bu durum.

Ben mi abartiyorum. Ilgi manyagi miyim. Yoksa her kadin mi boyle bilmiyorum. Iste tam da bu nokta da fikirlerinize ihtiyacim var. 5 yillik evliyiz 3 cocugum var (nolur bu konuya hic girmeyelim aciklamaktan yoruldum cunku :110:) soyle anlatayim esim yapi olarak cok sen sakraktir. Sakalasiriz muhabbetimiz eksik olmaz falan filan. Ama gun icinde hic sarilip opmez sadece yatinca sarilirsa sarilir gun icinde aramiyor buna ayri sinir oluyorum. Birde ben bi yere gidelim dedigimde bu aralar biraz sıkısıgım diyebiliyor fakat arkadaslariyla yemek falan yiyince hesabi kendi odeyebiliyor. Gun icinde niye aramiyorsun dedigimde vaktim yok isim var diyor fakat arama kaydina bakiyorum arkadasini aramis ona vakti var. Yani benden esirgedigini sanki baskalarindan esirgemiyor gibi onunla konustugumda yanlis anliyorsun diyor. Bazen baskalarini kiskanirken buluyorum kendimi yanlis anlamayin haset gibi degil imrenme gibi. Sanki baskalarinin evliliginde hic kavga olmuyor esleri tarafindan el ustunde tutuluyor gibi hissediyorum. Var mi aranizda benim esim ilgilidir iyidir ama benim alttan aldigim zamanlarda oluyor ya da onun da kotu halleri oluyor diyen. Hep bunlari merak ediyorum. Gun icinde aranmak ozlenmek sarilmak falan istiyorum hepsi bu cok mu zor anlam veremiyorum siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim. Hepinize tesekkurler simdiden.
İlgi istemek biraz saygı istemeye benziyor belki de... Yani zorla olacak bir şey değil bu. Karşınızdakiyle aynı frekansta olacaksınız, aynı ilgi düzeyince olacaksınız ve ilgi göstermeyi seven bir yapıya sahip olacak. Önce kadınlar olarak kendi kendimize yetmeyi öğrenmeliyiz bence, duygusal olarak da...
Bir de bu beklediğiniz şeylerin % kaçını kendiniz yapıyorsunuz?

Sarılmaya korkuyor olabilir :KK48:
çok güldüm bu yoruma :D
Alay olarak almayın biraz erken çocuk sahibi olmuşsunuz sanırım Allah analı babalı büyütsün

İlgi olayına gelirsek bende isterdim. Önce siz birşeyler deneyin belki eşiniz de yavaş yavaş yapmaya başlar.

senin ki yine şen şakrakmış benimkinde o da yok. tuhaf biri .sever beni birde öyle söyle Ben ilgisizlikten hasta olucam yakinda sen iyisin iyi :)

Ben mi abartiyorum. Ilgi manyagi miyim. Yoksa her kadin mi boyle bilmiyorum. Iste tam da bu nokta da fikirlerinize ihtiyacim var. 5 yillik evliyiz 3 cocugum var (nolur bu konuya hic girmeyelim aciklamaktan yoruldum cunku :110:) soyle anlatayim esim yapi olarak cok sen sakraktir. Sakalasiriz muhabbetimiz eksik olmaz falan filan. Ama gun icinde hic sarilip opmez sadece yatinca sarilirsa sarilir gun icinde aramiyor buna ayri sinir oluyorum. Birde ben bi yere gidelim dedigimde bu aralar biraz sıkısıgım diyebiliyor fakat arkadaslariyla yemek falan yiyince hesabi kendi odeyebiliyor. Gun icinde niye aramiyorsun dedigimde vaktim yok isim var diyor fakat arama kaydina bakiyorum arkadasini aramis ona vakti var. Yani benden esirgedigini sanki baskalarindan esirgemiyor gibi onunla konustugumda yanlis anliyorsun diyor. Bazen baskalarini kiskanirken buluyorum kendimi yanlis anlamayin haset gibi degil imrenme gibi. Sanki baskalarinin evliliginde hic kavga olmuyor esleri tarafindan el ustunde tutuluyor gibi hissediyorum. Var mi aranizda benim esim ilgilidir iyidir ama benim alttan aldigim zamanlarda oluyor ya da onun da kotu halleri oluyor diyen. Hep bunlari merak ediyorum. Gun icinde aranmak ozlenmek sarilmak falan istiyorum hepsi bu cok mu zor anlam veremiyorum siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim. Hepinize tesekkurler simdiden.
Size bir tavsiye vereyim emin olun her erkek ilgilidir ve ilgiyi nasıl gösterdiğini bulmak gerek ve oraya odaklanmak gerek biz eşimle bu sorunu büyük oranda çözmüş bulunmaktayız konuşmuyoruz belki ama davranışlarıyla artık ne zaman ilgi gösterdiğini anlıyorum çünkü çok büyük bir kriz yaşadık evde ve sanırım cidden sonunda nasıl paramparça kırıldığımi anladı ve alıp karşısına benimle konuştu dediki bak dedi senin için ilgi nedir bilmiyorum ama ben karşı koltuktayken sıkıldım ve senin koltuğun ayak ucuna gelip telefonda oyun oynamaya öyle devam ettim belki çok yüzeysel ve net bir davranış değil ama sana yakın olmak için yaptım dedi ve bunun gibi bir sürü örnek verdi gözüm hiçbir şey görmüyordu ve beni teselli mı ediyor acaba gibi bir şüphe bile yoktu içimde çünkü büyük bı krizdi ve gercekciydi inandım. En inanmak istemediğim zamanda u dönüşü yaptım sende kocanda bunları bul biz bazen gerçekten abartiyoruz kabul edelim..

Back
X