• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kart bakımı.

yani öyle olması lazım zaten ama sıkıntıdan düşünmekten başım ağrıyor hep bu eski sevgilim yüzünden çalışmadığım için iş arıyorum falda bir uğraş oluyor belki o yüzden :17:

Genelde tam tersi olur :D

yani öyle olması lazım zaten ama sıkıntıdan düşünmekten başım ağrıyor hep bu eski sevgilim yüzünden çalışmadığım için iş arıyorum falda bir uğraş oluyor belki o yüzden :17:

Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkında :))

canım bu yeni öğrendiğim açılımda senle hoşlandığın kişi için bakılıyor ilişki açılımı yani.ama katinada genelde bakılıyor merak ettiğin biri varsa onunla ilgili bakayım yada genel hangisini istersen

hmm, teoride sap olabilirm ama kafam çokta boş sayılmaz:D oda esmer canım, yaşça büyük benden..burcunu falan bilmiyorum ama ona niyetle aç bakalımm :)

canım ya güldürdün beni :1: bende sap ım zaten farklı değilim.yalnız aldatılmış ve mutsuz.ya geçen gün fal bakmayı bıraktım 3-4 gün falan bakmadım dün başım ağrımaya başladı sonra bir mesaj geldi fal için dedim bakalım karşılıklı sonra baş ağrım geçti.fal bakmak bana iyi geliyor galiba :1:

bize meditasyon oldu artık bu yapcak bişey yok :D

hmm, teoride sap olabilirm ama kafam çokta boş sayılmaz:D oda esmer canım, yaşça büyük benden..burcunu falan bilmiyorum ama ona niyetle aç bakalımm :)

Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar diye boşuna dememiş atalarımız :D:21::21:

ah kaldıramadık o aslanı.....:pp

18 ay sonra evleneceksin çıktı bak kartlarda eğer olursa davetiyemi isterim ciddi ciddi :D:D

Ben ufaktan kaçarım yarın işe kalkamıyorum yerlerde sürünüyorum sonra :) iyi geceler 7 cüceler :D

canım yanlış anlama ama bir gün içerisinde çok sayıda kişiye bakarsan enerjini düşürürsün günlük hayatını etkiler.

tabi karar senin sadece fikrimi söyledim.

:34:

18 ay sonra evleneceksin çıktı bak kartlarda eğer olursa davetiyemi isterim ciddi ciddi :D:D

Ben ufaktan kaçarım yarın işe kalkamıyorum yerlerde sürünüyorum sonra :) iyi geceler 7 cüceler :D

evlilik erken de gönlüme göre birini bulayım buraları yıkıcam :D ne fal baktırdım bee :D ayrıca falına bakmıştım kız neyse yarın okursun artık anam, sana da iyi geceler pamuk prenses..:)

18 ay sonra evleniyormuşsun :16: hadi hayırlısı :emir_bebek: bekliyoruz

evlilik erken de gönlüme göre birini bulayım buraları yıkıcam :D ne fal baktırdım bee :D ayrıca falına bakmıştım kız neyse yarın okursun artık anam, sana da iyi geceler pamuk prenses..:)

Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.

sevgilimle evlenebilecekmiyiz herşey yolunda gidecek mi evlilik ne zaman şimdiden tşk ederim:)

Son düzenleme:
Back
X