• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kart bakımı.

bende ısteyebılırmıyım?aşk hayatımdakı gelısmelerı merak edıyorum:)

ne oldu anlamadımm :S

pekı bısı sorabılırmıyım bu dedıkllrının hepsı oldu... yasadım yani . söledıklerın yasadıgım selermi yasayacagım sselermi.. hanı acaba aynı selerı sil bastan tekrarrr gbı yenıdenmı yasıycam dıye merak ettm cnm.. dune kadar bugun oldu bu ıs dıodum gecıkmeler oldu . smdı de yenıdenmı bekledıgımden daha gec olucak.
ayy annlatabıldım mı bılmıorum basım felaket agrıor

Canım bana da bakar mısın, erkek arkadaşımla ayrıyız. Nereye gidiyor bu işin sonu..

Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.

canım sevgilimin iyi bir işi olacak mı babam onu sorunsuz kabul edecek mi sevgilim doğru insanmı ne zaman evlenicez iş hayatım nasıl olacak şimdiden tşkler :)

Canım önümüzdeki hafta bir gelişme olacak mı ilişki anlamında bir kart çeker misin?

Bbebek konusunda müjdeli bir haber var canım çok güzel bolluk bereket dolu günleriniz olacak bebekle beraber ancak süreçte bazı sağlık problemleri yaşayabilir bebeğeni kaybetme korkuları duyabilirsin. Yine de korkudan arınmaya bakmak en iyisi.

Eşinize iş konusunda olumlu haberler geliyor çıktı kartında. Ama bir sebepten geriliyor sanırım kendiyle ilgili bir durum iki arada bşr derede kalmış durumda bir müddet oyle geçecek ama rahatlama yakın bir tercih yapacak ve yoluna devam edecek.

çok teşekürederim canım.. ALLAH razı olsun...

Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.

bebeğim olacakmı ufukta hamilelik varmı:emir_bebek:

QUOTE=Ozeci;32787762]Müsait olunca yeni soru soran arkadaşlara da bakacağım. İyi forumlar...[/QUOTE]

Banada bir kart çekermisin canım lütfen

Back
X