arkadaşlar bunu nasıl yazacagım bilmiyorum o kadar utanıyorumki...konu ablamla ilgili.ablam bu sene subat ayında nişanlandı.3 yıllık ilişkisi sonucu..geçen gün ablamın msn şifresini en küçük kardeşim ögrenmiş (7 yaşında) laf arasında söyledi.benide şeytan dürttü heralde girdim ablamın msn adresine.gönderilmiş maillere baktım.ne göreyim bir adamla resimleri.sarılmışlar,ablam adamı yanagından öpüyor falan.ablam 25 yaşına girecek.adam neredeyse 50 yaşında :S o günden sonra ne yapıcamı bilmiyorum diğer kız kardeşime söyledim.ama bi çözüm bulamıyoruz.ben hergn açıyorum msn adresini.o adamlar yazışıyor.sevgilim,aşkım gibi laflar ediyorlar.seneye mayıstada nişanlısıyla evlenecek.babam-annem bunu duysa ablamı öldürürler heralde.ne yapıcam kızlar bana bir akıl verin ne olur:2::2:
kac kardessınız 7 yasında dedıgınız kardesınız mı sıfresını ogrenmıs nasıl?
sızın bu konuyu paylastıgınız kardesınız baska kardes mı?
bı sekılde ortaya cıkmıs, bu konuda yapılcak fazla bısey yok aslına bakarsanız
aılenızle paylasmadan once ablanızı karsınıza alıp konusabılırsınız.
ne yapmaya calıstıgını,ınkar etsede ınanmayacagınızı eger bu terbıyesızlıge, ihanete devam ederse
aılenızle ve nısanlısıyla paylasacagınızı soylersınız. kendılıgınden nısanlısından vazgecmesi uygun olur.
ne yapılabılır ki baska?
bilmiyorum napıcamı kafam allak bullak.ablamla konussam sevmiyorum o adamı falan der bana yutturdugunu zanneder bu sefer şifresinide değiştirir ben bişey göremem.direk nişanlısına söylesem çok büyük olaylar çıkar.annemlerede söylesem aynı şekilde olaylar çıkar.korkuyorumda.eşimede söyleyemem böyle bişeyi.keşke hiç ögrenmeseydim.
eğer o 50 yaşındaki bey gönderdiyse resimleri,o mail adresinden facebook hesabı varmı yokmu kontrol edin araştırın bakalım kimmiş neymiş o adam..
eğer öyle bir hesap var ise profilindede vardır mutlaka resimleri..
yani içinden çıkılmayacak bir durum değil bu,dudaklarınızın arasından çıkacak 2 kelime ile bülbül gibi şakıyabilir kardeşiniz..
veya tam aksi bi yolunu bulup sıyrılabilir bu işten..
boşa dememişler minareyi çalan kılıfını hazırlar diye!
baktım faceside yok üye oldugu bir yerde yok.msn adresini biliyorumya adamın adamla mı konuşsam.
iyide sen olanlara nasıl göz yumacaksın vicdanınız sızlamayacak mı nişanlısının yerıne kendını koy bakalım ne acı bir durum..madem öğrendin ablanla ne olursa olsun görüş
Hayır,ablanda konuşmalısın
Elin adamına ne diyeceksin ?
göz yumamam evet,ama ne yapabilrim onuda bilemiyorum şimdi.ne düşüneceğimi bilmiyorum.en iyisi önce ablamla konuşayım.sonra anneme-babama söylesem nasıl olurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?